צבע עיניים

LordNikkon

New member
צבע עיניים

שלום אני חדש פה וזה לא שפ המשתמש שלי! (אני אצל חבר) רציתי לדעת אם יש לכם כישוף לשינוי צבע עיניים! אודה לכם מאוד.

ToryMaster

New member
תעלה למעלה

לא, לא לשורה של שם הפורום, עוד למעלה, לשורה האדומה שאומרת שחלוקת מתכונים בפורום אסורה

BlaT©

New member
ברור... ../images/Emo41.gif

אבל זה כישוף מעט מסובך. צריך הרבה ניסיון כדי לבצע אותו. אני מזהירה מראש. אתה מוציא ספר טלפונים, הולך לאות א' בדפי זהב, מחפש את המילה "אופטיקה", מרים את הטלפון, לוחץ על המספרים ע"פ מה שכתוב ליד המילה "אופטיקה...", קובע תור לאופטיקאי, רושם את היום והשעה לתור, מחכה ליום והשעה של התור, הולך לאופטיקאי, מבקש מהאופטיקאי עדשות מגע בצבע אליו רצית לשנות את צבע עינייך.

Cherraberry

New member
לא מומלץ

לא מומלץ להשתמש בלחשים שכאלה. זה נחשב "Dabbing" שזה בעברית לשחק עם מידע מבלי להכיר אותו לעומק. להכין או להשתמש בכישוף, לחשים, שיקויים מבלי להכיר את הבסיס, ללמוד את החוקים זה מאוד לא מומלץ. כישוף זה דבר מאוד רציני ומאוד אמיתי, ולשחק עם זה, להכין פה ושם לחש, להגיד ולעשות דברים לפי החשק רק יזיק במקום לעזור. מי שקצת מבין בזה- מכיר את חוק השלושה, שאומר שכל פעולה שתעשה בתחום הכישוף, אם הוא לחיוב או לשלילה, יחזור אלייך פי שלושה. בחוקים גם נאסר על השימוש בכישוף למטרה לקידום אישי. ככה שהלחש לשינוי צבע העיניים רק יזיק לך. יש הרבה אתרים שתוכל למצוא בדיוק את מה שאתה רוצה, רק אני מזהירה שאתה עלול להכנס למשהו קצת מעבר לראש שלך. אפילו אם זה לחש פשוט ומסכן. ידע זה כוח!!!

RainBird

New member
קצת הגזמנו, לא? אסור להשתמש במאגיה לקידום אישי? אז מה נעשה? כלום??? אפילו הפעולה האנושית והעדינה ביותר מדברת לאגו שלנו. יש המון כשפים לקידום אישי שאינם פוגעים באחרים. במקרה אתם צודקים: הגלמור שהוא דורש באמת לא שווה את הטירחה, והוא דורש יותר מידי תשומת לב לתוצאות גרועות. עדיף עדשות מגע. אנשים שוכחים שמאגיה זה לא קיצור דרך, אלא דרך לכשעצמה. ארדן.

Swicca

New member
לא זאת הכוונה... (לפחות אני מקווה)

... לפי דעתי (האישית) זה יותר בכיוון של עם תעשה כשפים בשביל כל הזמן להצליח ולקדם רעיונות ורצונות פיזיים אז אתה פשוט חוזר להתחלה כי המאגיה וכל הדברים שקשורים אליה הם בשביל להזכיר לך שיש דברים יותר חשובים מהדברים הפיזיים שאתה רוצה ...
... והרעיון הוא להתפתח רוחנית ... לפתח את עצמך .. את כוח הרצון שלך ... הידע והנשמה שלך ....... לגדול!!! ... לצאת מהמסגרת של העולם הפיזי .. ולא לסגור את עצמך בתוכה ... בכך שתתרכז רק במה שאתה רוצה להשיג פיזית לעצמך .. צריך ללמוד שיש דברים הרבה יותר חשובים .. :) ... (שוב זאת דעתי האישית לא להתנפל עליי כמו חתולי בר שרואים חתיכת בשר מדממת.. מצטער מראש על זה שגרמתי לחלקכם לדמיין את זה :p ) ... וכמובן החלק של חוץ משינוי המראה הפיזי שלא פוגע באחרים כמעט כל דבר אחר שיעשה משהו לטובתך כמעט בטוח שיגרום למישהו אחר להפסיד משהו ... טוב אני אפסיק עכשיו .. ואני מקווה שמישהו הבין משהו ממה שרשמתי .. (פשוט לא דיברתי על נושאים כמו אלה די הרבה זמן והיה לי קצת קשה לארגן את המילים שלי ... >_> עמכם הסליחה על הכאב ראש שנגרם עקב קריאת טקסט זה)

Cherraberry

New member
תשובה לריין מאן

אסור להשתמש בכישוף למטרות "קידום האני" ולשינוי התדמית שלי,לדוגמא מראה חיצוני כדי שאנשים יאהבו אותי, או תדמית פנימית כדי למשוך אנשים (אם זה נגד רצונם- כמו לחש אהבה) אנ לא מדברת על דברים קטנים כמו לחש למציאת אבדות, או לחש לקידום המודעות העצמית.. אני מדברת על דברים גדולים יותר (ובדרך כלל מוגזמים יותר שאנשים רוצים) תחשבו על זה- אם היה מותר- אז כולם היו משתמשים בכאלה לחשים. "זה בסדר, זה לא יפגע באף אחד ובטח שבטח לא בי.." (משפט קלאסי שאנשים נוטים להגיד שמאוד מרגיז אותי..) רוצים לנסות? Be my guest אבל תזהרו במה שאתם מתעסקים

ואני יכול לתת דוגמא אחרת:

ואולי אפילו כמה. 1) כישוף שיעזור לאדם להרזות. שינוי חיצוני, ודאי וודאי. מה רע אבל בכישוף כזה? יש לו תועלת הן בריאותית לאדם עצמו והן מבחינה חיצונית ותדמיתית הכישוף הזה יועיל לאדם. 2) כישוף לסיוע במציאת עבודה 3) כישוף לחיזוק הבטחון העצמי אלו שלוש דוגמאות לכשפים שבאים ל"קידום העצמי" מבלי פגיעה באף אחד אחר - והתועלת בהם לאדם היא מרובה ויכולה לחולל פלאים. אין פה משום רמיה או השגת דבר בצורה לא אתית (כך למשל, כישוף לחיזוק הבטחון העצמי לא בא וגורם לאדם להראות כבעל יותר בטחון עצמי, אלא מסייע לו בהענקת הבטחון העצמי אותו הוא מבקש).

למעלה