צבע מתקלף - אשמח לעצה

michal@gal

Active member
מנהל
צבע מתקלף - אשמח לעצה

יש לנו חדר כביסה עם דלת פלדלת (שיוצאת לגינה) עם משקוף מתכת. הצבע של המשקוף מתקלף, כנראה בגלל האדים שיוצאים ממיבש הכביסה. הצינור של מיבש הכביסה פונה אל חלון, אבל לא נמצא בחוץ בגלל רשת קבועה בחלון ולכן לא כל האדים יוצאים. מה השיטה והצבע המומלצים לצביעת המשקוף מחדש?

לא ממש הבנתי, אבל דבר אחד כן,

שיש בעיה לטפל בה, לפני הצביע, כי מקור הבעיה לא בצבע.

רוקוקו

New member
לדעתי הבעיה רק בסוג הצבע.

שלום למיכל ולאווה. מניסיון שלי יש בעיה קבועה עם צביעת משקופי המתכת בארץ. את הדלת צובעים בחברה אבל את המשקוף צובע כל קבלן בעצמו.... ולמה לו לקבלן למרוח צבע טוב? אז זה מאוד קל צובעים בצבע שמן שיש כבר בשטח או שהכי זול. אבל אם תבדקי טוב טוב תראי שהמשקוף שלך הוא מברזל מגולוון ועלין יש רק שכבת צבע אחת ובטח שלא המרייט. אז הכי טוב זה צבע אפוקסי ולמרוח בשכבות דקות. באשר לאדים של המיבש זאת בעיה אחרת ורצוי מאוד לנסות ליצר חלון קטן מיוחד לצינור כי הם רעילים מאוד. בהצלחה רוקוקו (ערן).

michal@gal

Active member
מנהל
המשקוף באמת מגולוון

אחרת הוא כבר היה מחליד מזמן. אני מנחשת שזו רק שכבת צבע אחת. כשהצבע מתקלף ישר רואים את המתכת מתחת, ולא עוד שכבת צבע. איך מורידים את שאריות הצבע? (מה שעוד לא מתקלף). יש סוג מומלץ של צבע אפוקסי או שלקחת מה שימליצו בחנות? למה האדים של המיבש רעילים? זה אמור להיות רק מים?

רוקוקו

New member
עד כמה שאני זוכר ......

האדים של המיבש רעילים אבל לא סגור על זה . שאלה כזאת צריך לשאול את מאגר שהוא מאגר המידע שלנו . לגבי איך מורידים את השאריות..... מ ש פ ש פ י ם........עם נייר ליטוש גס גס. בהצלחה רוקוקו(ערן).

מאגר

New member
../images/Emo91.gif תיקון צבע בשקוף פלדלת

לפי הוראות היצרן יש לצבוע את הדלת לפני הצבע הסופי בפריימר מיוחד לפח מגולוון אי לכך יהיה עליך להסיר את הצבע במסיר צבע לנגב את המשקוף בטרפנטין מינרלי לצבוע בפריימר מיוחד למתכת מגולוונת ורק אחרי זה לצבוע בצבע יסוד ורק אחרי זה בצבע שאתה רוצה את המשקוף לגבי יציאת אויר של מיבש הכביסה אין דבר קל יותר מאשר לעשות חור בקוטר של 110 מ"מ להשחיל צינור פי וי סי לחבר אליו את צנור הפלטה של מיבש הכביסה ומהצד השני כלאמר החיצוני לשים תריס פלסטי של וונטה שברגע שהמיבש עוד התריס ניפתח ובקשר לאדים של מכונת הכביסה כדאי מאוד לשים וונטת יניקה של "6 שתעבוד במקביל למכונת הכביסה בכדי להוציא את האידים הוהחום החוצה

למעלה