צבע לדירה

noameitan

New member
צבע לדירה

שלום. הבעיה ידועה, רואים צבע על פרוספקט או על קיר אחר, קונים (מכווים שאותו הדבר) ,צובעים ו... לא יוצא אותו הדבר. אני מחפש צבע קרם בהיר של טמבור לבית. ניסיתי דוגמית של "11P" , אמרו לי שהוא הקרם הקלאסי. אבל אני עדיין חושש ... מישהו צבע בזמן האחרון בצבע קרם/צהבהב של טמבור או אפילו ב 11P ? תודה.

blessed

New member
תנסה את

OW201P קרם קצת נוטה לצהבהב. מאוד יפה לדעתי.

1des

New member
בחירת צבע

זו בעיה ידועה ןלכן במקרה ואינך מכיר את הצבעים כשהם מכסים שטח נרחב כדאי מאוד מאוד להסתובב קצת וכאשר תראה צבע שמוצא חן בעניך בקש את המספר שלו.. לא סתם רואים "בחוץ" בתים בגוון אפרסק אכזרי או מנגו וכד.. והלקוחות נשבעים שבפרוספקט או במניפת צבעים המבע נראה שונה.. ממש בגדול, צבעים חמים נוטים להיות כהים יותר כאשר צובעים משטח גדול וצבעים קרים נוטים להתבהר.. למשל גוון של קרם יכול להראות במציאות ככתום.. לכן לך על בטוח ולא לפי דעות שלי או של אחרים כי זה באמת שיך לטעם האישי שלך, חפש את הבית שצבעו נאה בעניך {מכיר "דירה להשכיר"? "הנאים החדרים בעיניך?"} ובקש את מספר הצבע..

רוקוקו

New member
צבע מגוון.....

נכון זאת בעיה מוכרת שהצבע שרואים במניפה לא מתאים לצבע שקיבלנו ולזה יש פיתרון.... 1. כאשר אתם רואים צבע מסויים במניפה תבקשו את הצבע האחד לפניו במניפה... 2. יש דוגמיות צבע של "טמבור" וגם לעוד חברות... כל שמתבקש זה לצבוע עם הדוגמית את הקיר ולראות אם זה הצבע שביקשנו.... . ורק לידיע כללי הדוגמית של טמבור עולה בסביבות 10 ש"ח ושל נירלט חינם. בכל מקרה בהצלחה ואם יש בעיה תמיד אפשר לפנות אלי במסר ולקבל תשובות... רוקוקו (ערן).

בהחלט השיטה= קנית דוגמית...

1. בחירת הגוון לפי קטלוג 2. קנית דוגמית 3. קנית כמות הדרוש ועוד קצת (ברוב המקרים, כמות גדולה = זולה יותר יחסית בימים האלא צבעתי חדר בגוון Barbara Blue 7234T של תמבור. מפני שזה גוון ממש לא פסטלי, קניתי את הדוגמית...ולאחר שראיתי על שטח של חצי מ"ר, הייה קל להחליט. עוד דבר, שתמיד וויקוח ביני לבין צבאים: את הסופרקריל אני לא מדללת בכלל! כך, כבר בשיכבה ראשונה הכיסוי מצויין, אך מבליט דברים קטנים שדורשים תיקון על הקיר. לאחר תיקונם אפשר לעבור פעם שניה. לכורה השיטה הזאות לוקח יותר צבע, אבל האיכות מעולה! כמו כל מי צבועת מזמן, הייה לי מוזר לעבור על רוללר במקום מברשות. אבל קניתי סט מסודר, רוללר, מוט ומשטח - הייה קל לעבוד במאת.

למעלה