צבע לאיזון והרמוניה

אביר-mga

New member
צבע לאיזון והרמוניה

השפעת הצבעים על תחושותינו ורגשותינו שונות מאחד לשני.בדרך כלל אמור להיות צבע מועדף לכל אדם.צבע דומננטי הבא לידי ביטוי בלבוש בעיקר.אקרא לכך צבע הנשמה.צבע זה נוצר על ידי האני העליון שלנו ולא מכוח השפעתו של יצרן כלשהו.גם אם חורגים ממנו לעיתים,הוא שב ומופיע.כך אנו ``מציירים``את הוייתינו. כשם שניתן ליחס צבע לרגשות,כגון ורוד ישויך לאהבה ואדום לשינאה וצהוב לשמחה או קינאה וכהנא וכהנא.יש גם יוצאים מן הכלל.למרות ענין הצבע האישי הרי הינו משקף אותנו מנקודת מבטינו,הצבע נושא מידע רב על אישיותינו וחיינו.מתוך ידיעה אישית לאלו הרוצים לאזן את חייהם ולהביאם ליתר הרמונייה אציע להשלים צבע זה שאינו שלם אלא חלקי מיתר הגוונים (כך גם חיינו)לקחת צבע משלים (מתנגד)פיסת נייר או בד עגולה או מרובעת צבועה בצבע המשלים ולשאת בכיס או בארנק. יש ויקראו לכך קמיע.הדבר יחולל תמורה ושינויים באיכות חיינו.כל מידע כל עצם נושא את האור.אנו מוגבלים בנשיאתו ולכן בוחרים היבט(גוון)המתאים לנו. וכמו כל בחירה בחיים לא תמיד בחירותינו מוצלחות. ליתר הבהרה והכוונה (חינם)ניתן לפנות באמצעות האימל. בברכה אביר

אלדר

New member
למה זה??

כאילו אדום זה לא שנאה!! זה דם והתקדמות... צהוד זה קנאה?? יותר חולני אני אומר!! זה גם צבע כזה חולני מידי (אהבתי את זה פעם) וורוד זה לא רק אהבה זה יותר מזה.. זו אהבה לעומק!! וכדי לאזן באמת את החיים צריך להכניס לגוף ולנשמה עצמה יותר מהצבע הזה!! כאילו להכניס לחיים יותר צבע זה... ואם זה ככה אז למה הצבע אפור (דיכאון!) כל הזמן מופיע על כורסאות וריפוד?? ולמה חום לרוב יש על ספות?? והאם יש יחד אם זה גם סוג הבד? כאילו קטיפה זה רכות... ובד גס זה יותר כבד הצבע שבא לביטוי?? יש לזה כל כך הרבה השפעה ויותר! ויש לזה הרבה פירושים! ועוד דבר חשוב! אם אני ילך אם אדום ויגיד שאדום זה אהבה לא תוכל לשנות את זה! אבל ככה זה ישפיע עלי לפי אני עצמי! עליך זה ישווה אחרת! כאילו את תפגש איתי או תהיה לידי ישר תראה משהו מוזר ושונה!!! בגלל העיוות צבע!! אז????..... אור ואהבה לכולם... שלך tksr

אלדר

New member
לא יכול...

ירוק לא בשבילי... אולי בגלל זה אני ככה! אבל עד שזה יכנס לי לחיים ממש יכח עוד די הרבה זמן! יש לי בעיות שאני לא יכול כרגע לבקוד את זה! כאילו אין לי זמן! למרות שיש לי עכשיו חופש אני יותר עסוק מתמיד!! ואין לי הרבה זמן! סורי.. אבל אולי פעם אחרת!

למעלה