צבע גוף

• פותח הנושא Grell
  • פורסם בתאריך

Grell

New member
צבע גוף

ניצלשתי איפושהו, אבל זה היה ישן מידיי אז לא רואים ): הייתי אמורה לקנות את הצבע מניקול, כי היא אמרה לי לפני חצי שנה בערך שנשאר לה ממש הרבה ושהיא לא צריכה את זה עוד. אבל בגלל שהיא עוברת דירה אומשו והכל ארוז אצלה היא אמרה לי שלא ניראלי היא תמצא את זה~ אז שאלה לי אליכם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות צבע גוף חום במחיר נורמאלי? עדיף באיזור המרכז. ובכלל, אם עכשיו סביבות פורים, ניראלכם שמוכרים כאלה ברשתות יותר מוכרות?

innocence

New member
בכפר גלעדי,

יש שם חנות של מוצרי איפור וטיפוח וכאלו, ויש שם צבעי גוף טובים. המחירים הם נמוכים יות רמאשר בחנויות האיפור הגדולות, ועדיין, קצת יקר, צריך לקחת בחשבון.

Grell

New member
אני זוכרת שאמרת לי פעם

אבל אני עדיין לא יודעת איפה זה לעזאזל XD

innocence

New member
אני אנסה למצוא את הכתובת בשבילך..

ואם לא, תמיד יש חינה, אם את צריכה חום...

Mana Sama

New member
../images/Emo45.gif

קניתי שם את הצבע גוף לקוספליי טירה שלי..עלה לי 45

S.Riddle

New member
למקרה שלא תמצאי

מה שאני התכוונתי לעשות פעם (אפילו לא זוכרת לאיזה קוספליי) זה לקנות ספריי שיזוף מלאכותי כזה שמשתמשים בו על מנת לעשות, ובכן, שיזוף, כי שמעתי שזה עובד ממש טוב. נראה לי את יכולה לקנות את זה בסופר פארם ו\או במכוני שיזוף.

happy berry

New member
לקריולן יש צבעי גוף

המחירים קצת יקרים אבל על איכות משלמים בהתאםP: מנסיון עם צבע העור הבעייתי לקוספליי שלי, להכהות/להבהיר את העור משמעותית יוצא קצת מוזר,עדיף להשאר עם צבע העור הטבעי ולהסתדר עם מייק-אפ טוב ואיפור רגיל שיסדר את העסק.

S.Riddle

New member
אבל נראה לי שלהכהות זה יותר קל מלהבהיר....

אם תיקחי את הדוגמא של ספריי שיזוף, זה משהו שיוצר מראה יחסית טבעי.... אם כבר נראה לי שלהבהיר את העור זה כאב בתחת. :<

happy berry

New member
להבהיר זה באמת כאב רציני בתחת><

ספריי שיזוף באמת יכול להיות טוב, אבל עם חסרון אחד ברור: יקח לזה שבוע שבועיים לרדת.

CibiHeart92

New member
פלוס

הוא לא תמיד ייתן לך גוון בול, ובמקרה של טעות די אי אפשר לתקן

Grell

New member
ממ... אני חושבת שאני אוכל לסבול את

היותי שחורה במשך שבועיים.

CibiHeart92

New member
הכוונה כהה מדי לקוספליי

למצוא את עצמך עם צבע עור כהה מדי לקוספליי יום לפני הקוספליי, נשמע כמו סיוט שיהיה למישהו מהפורום הזה לפני כנס

למעלה