צבעי מטוסי אל-על

NNN747

New member
צבעי מטוסי אל-על

שמעתי שאל-על לא צובעת את ה-742 שלה בצבעים החדשים מכיוון שהוא ישן והוא עומד לשרת כמטוס מטען וחלק מהם יגרסו או ימכרו לחברות זרות. אבל מדוע אל-על לא צובעת את שאר מטוסי ה-752 שלה בצבעים החדשים כמו 4X-EBU?? האם אל-על מתכוונת לצבוע את צי מטוסי המטען שלה בצבע אחיד כלשהו? {באתר הבית של אל-על בעמוד העוסק במטענים- קישור למטה, רואים מטוס תובלה צבוע בסגנון הצבעים החדשים, האם באמת יצבעו את המטוסים ככה?

מה הבעיה עם הצבעים הישנים?..

לדעתי הצבעים הישנים יותר יפים מהצבעים החדשים..חחחח..

gonzila

New member
ממש לא

הייתי אפילו אומר שהצבעים הישנים אפילו קצת דוחים |:

S o l l y

New member
לדעתי החדשים יותר יפים...

אבל בלי שום קשר, שיהיה צבע אחיד, ולא כל מטוס בצבע אחר...

gonzila

New member
דווקא הכחול-כהה נראה סבבה...

ונראה לי שהייתה מטרה לצביעה שלו ככה... אם אני לא טועה סאן-דור עושה איתו טיסות בשבת ואז מורידים לו את הדגל... הנה קישור לתמונה שצולמה ביום שבת בספרד: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=518995

לא , הוא צבוע ככה....

בגלל שככה הוא הוחכר מהחברה האמריקאית שאלה הצבעים שלה, רק הוסיפו את הכיתוב של אל על.... ובקשר לצביעה הישנה אני אישית מעדיף את הצביעה החדשה , היא הרבה יותר יפה מהישנה... שטסתי לפני יומיים עם ה -200 -F מלונדון, אפילו הצביעה לא היתה מושלמת, הדגל בזנב היה מקולף קצת... בכלל פאדיחה שהדגל שלנו מתנוסס על מטוס כזה, שהוא המריא בהיתרו אז לפני זה המריא איזה 400 של בריטיש ואז עברנו מול A340-600 של וירג'ין, ואני חשבתי לעצמי איזה פאדיחה בטח לטייס לעבור עם מטוס כזה מול הטייס של האיירבאס המדהים הזה, זה כמו לעבור עם פורד פיאסטה 84 מול איזה מאזדה 6...

NNN747

New member
כןן באמת פאדיחה... {המשך}

אני טסתי לא ממזמן עם 742 H לתאילנד ובחזרה המטוס היה מצויין והנחיתות פשוט מדהימות טייסי אל על ממש מקצועיים. ודרך אגב לא הרבה פאדיחות היו שם לאל-על כי כל החברות כמו בריטיש ואייר פראנס וג'אל וגם לופטהנזה טסות לשם 742 מכיוון שאלו הקווים הפחות חשובים ולכן "תוקעים" אותם עם גרוטאות

הנכד של

New member
../images/Emo15.gif2 ה 757 שנשארו בצבע הישן היו

מועמדים למכירה(נמו ה EBI,EBN לישראייר) ולכן לא נצבעו בזמנו. השאר מוחכרים או היו...

Aviation Addict

New member
הצביעה הישנה אכן יפה יותר, אבל תלוי

באיזה מטוס מדובר. לדעתי על ה-777 זה יכל להתאים פצצה!

e dor

New member
EBM התכוונת ../images/Emo8.gif

[אני מניח שזו טעות הקלדה, אבל לאלה שלא מכירים]

ram_z

New member
רק אתמול טסתי ב-EBI מאילת

הוא צבוע כולו בלבן ויש לו איזה כוכב או 2 בצבע כתום (ישראייר). התמונות בקרוב.

singera

New member
שאלה איך זה שה757 של ישראייר

מסומן בEB כמו של אלעל ושל ישראייר זה BA זה לא אמור להיות קידומת שונה לכל חברה?

למעלה