בשם האלים
כמה טעויות! לא עסקתי בצבעי נרות בכישוף כבר לפחות שנה ואני מוצא מספיק טעויות אצלך. הנה הפירוט הנכון: אדום - חוזק , אנרגיה , אהבה , תשוקה , קריירה , וכל הנלווה לאלמאנט האש (ידע , אומץ וכדומה) סגול - כוח רוחני , שאיפה , הצלחה , עצמאות , וכל הנלווה לאנרגית המוח (, יכולות פסיכו-קינטיות , יכולות טלפתיות וכדומה) כחול - רגיעה , יצירתיות , סבלנות , וכל הנלווה לאלמנט המים (חוכמה , הגנה , הטלות לסוגיהן , חלומות נבועה לסוגיהם וכדומה) ירוק - כלכלה , מזל , וכל הנלווה לאלמנט האדמה (ריפוי פיזי , צמיחה , פיריון וכדומה) שחור - הגנה וכל הנלווה לאנרגיית הלילה (דחייה , ביינדינג , גירוש , מדיטציה וכדומה) כתום - עסקים , מטורות , קרייריה , הצלחה , אמביציה , צדק. אדום - אהבה, קריירה , מטורות , אומץ , תשוקה וכל הנלווה לאלמנט האש (כוח ,ניתוב אנרגיות וכדומה...) יש עוד הרבה צבעים שלא כתבתי אליהם אבל זה היה מספיק להראות את הנקודה שלי. אחרי שעברתי על רוב האתר שלך אני מוצא אותו לתת רמה מפחידה. דוגמאות: 1) אתה מציין על פתיחת מעגל ולא מסביר על כך בכלל. 2) אתה מציין מדיטציה ולא מסביר על כך בכלל. יש לי עוד מספיק כאלה. אם אתה רוצה אני מוכן לשבת ולכתוב לך את הביקרות המלאה. ורק לציין שהאתר שלך עוסק אך ורק במיסטיקה ובמעט שנוגע למג´יק יש טעויות מפה ועד להודעה חדשה. אני מבקש ממך לא לפרסם את האתר שלך יותר בפורום המאגיה הזה כתושב פורום שבא להנות ממאגיה ולא ממיסטיקה.