בבגדים.....הכל הולך...במיוחד שחור...חחחחחחח בקיץ - בהיר יותר עם נטייה לתכלת, ורוד ו....שחור....חחחחחחחחח בחורף - כהה יותר עם נטייה ליותר שחור, בורדו, כחול בבית.....הרבה עץ, כחול חמרה וחרדל. חדר משחקים....כחול - צהוב חדר שינה בנות...די רגוע....על גווני וורוד ועץ חדר שינה שלנו......כמה שאני מנסה שיהיה על בסיס לבן....תמיד יוצא לי בורדו ושחור. איך זה? חדר מחשב.....עץ ומחשב.....(זה נחשב?) זהו....אין עוד חדרים...מזל!
ירוק,,, אם הייתי יכולה,,, הייתי עושה את הבית,,, כמו הרכב,,, כולו בצבע ירוק,,,! ואת הראש הייתי צובעת,,, את כל התלתלים הבלונדיניים - לצבע ירוק,,,,!!! אוהבת את הצבע הזה.!
שצבע את השיער לצבע ירוק,, אבל בגלל הצבא,,, דרשו ממנו להוריד את הצבע מהראש,,, אם לא הייתי עובדת איפה שאני עובדת,,, תאמיני,, לי ,, כוס אוחתה מי שלא היתה צובעת את כל השיער,, לבצע ירוק!!! ספרי לי על הבדיחה ,,, לא מכירה!
צריך לעשות תנועה כזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך ילד עושה כשיש לו נזלת ולא בא לו קנח תאף? עם היד מלמטה מושך את הנזלת כלפי מעלה ולראש? חחחחחחחחחחחח אז כששאלו אותה למה לדעתה היא זכתה....היא עשתה ככה עם היד ואמרה: "בחיי שאני לא יודעת" יש?