צבעים צבעים

giulietta

New member
אז תגידי

"שמלה שחורה קטנה" (מ´פיתום חומה??!!) ו...כן. יש לי כמה כאלה בארון. 2-3 מידות פחות ממה שאני היום
אני עוד שומרת אותן, ליום שאני אחזור לשם...שור...ברור שאני אחזור, לא?

קרמבובת

New member
לאן? חחחחחחחחחחחחחח

בטח בטח....כפרה...כולנו נחזור חומה אמרתי ח ו מ ה אחחח אחחח...הלב.....

giulietta

New member
חחחחחחחחחחח

טוב...טוב...פ´סדר....כשאני אגיע לשם אני אקנה גם חומה.

טליה34

New member
הצבעים שלי

בבגדים.....הכל הולך...במיוחד שחור...חחחחחחח בקיץ - בהיר יותר עם נטייה לתכלת, ורוד ו....שחור....חחחחחחחחח בחורף - כהה יותר עם נטייה ליותר שחור, בורדו, כחול בבית.....הרבה עץ, כחול חמרה וחרדל. חדר משחקים....כחול - צהוב חדר שינה בנות...די רגוע....על גווני וורוד ועץ חדר שינה שלנו......כמה שאני מנסה שיהיה על בסיס לבן....תמיד יוצא לי בורדו ושחור. איך זה? חדר מחשב.....עץ ומחשב.....(זה נחשב?) זהו....אין עוד חדרים...מזל!

קרמבובת

New member
חחח......סתםםם../images/Emo13.gif

השחור והבורדו.... לא..... כלום... פשוט...ב"פשר הצבעים והחלומות" של פרויד כתוב משהו על זה..חחח

טליה34

New member
../images/Emo9.gifחחחחחחחחחחחחחח

פרויד כתב ספר חדש? ומה יש לך נגד שחור ובורדו? חושני? מתאים לחדר שינה זנותי? מתאים לחדר שינה מדכא? מתאים לחדר שינה מה? לא?

yafit75

New member
אצלי הצבע האהוב עלי הוא:

ירוק,,, אם הייתי יכולה,,, הייתי עושה את הבית,,, כמו הרכב,,, כולו בצבע ירוק,,,! ואת הראש הייתי צובעת,,, את כל התלתלים הבלונדיניים - לצבע ירוק,,,,!!! אוהבת את הצבע הזה.!

yafit75

New member
לא, אני מכירה את יוסי בניון,,,

שצבע את השיער לצבע ירוק,, אבל בגלל הצבא,,, דרשו ממנו להוריד את הצבע מהראש,,, אם לא הייתי עובדת איפה שאני עובדת,,, תאמיני,, לי ,, כוס אוחתה מי שלא היתה צובעת את כל השיער,, לבצע ירוק!!! ספרי לי על הבדיחה ,,, לא מכירה!

קרמבובת

New member
לא הולך בפורום..

צריך לעשות תנועה כזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך ילד עושה כשיש לו נזלת ולא בא לו קנח תאף? עם היד מלמטה מושך את הנזלת כלפי מעלה ולראש? חחחחחחחחחחחח אז כששאלו אותה למה לדעתה היא זכתה....היא עשתה ככה עם היד ואמרה: "בחיי שאני לא יודעת" יש?

giulietta

New member
חחחחחחחחחחח

בעעעעעעעעעעעע (תמהני, מאיפה השיר הזה: "אהההה, אני ילד ירוק"...)

giulietta

New member
אהמממ...לא יודעת...

אבל אריק סיני שר, לא? יאללה, עפתי לארוע חנוכה מס´ 2... מקווה שיהיו סופגניות
ערב מצוין שיהיה לכם. ג´ול

למעלה