צבעים צבעים

צבעים צבעים ../images/Emo34.gif

בעקבות הודעתה של שייכת, סתם כזה עלה במוחי רעיון חביב בנושא צבעים. צבעים הם צבעוניים כאלה, בעלי משמעות ( לא תמיד). אז מה דעתכם לכתוב כאן את הצבעים המועדפים עליכם בתחומים: א. ביגוד ב. ריהוט ג. וכל מה שעולה על דעתכם. מישל נציגת טמבור בע"מ

שחור, אדום, לבן

שחור כי זה מרזה אדום כי זה סקסי לבן כי זה בתולי משהו.....
ובבית.....כתום, צהוב, ירוק, כחול, כל הצבעים לפי הפנג שוואי שלי.

בדיוק היום.... ../images/Emo8.gif

אני צובעת את הבית ( עלק אני ) לפי הפאנג שוואי שלי

נעמי 1

New member
../images/Emo34.gif

בבגדים מינוס הצבעים אלה: ורוד עושה אותי בתולה
לבן עושה אותי נזירה
תכלת עושה אותי זונה
וחוץ מזה אוהבת צבעים... בחורף כהים יותר... בקיץ בהירים יותר. הכל לפי מצב ברוח שלי. בבית: ירוק, כתום, צהוב... צבעים שמכניסים אנרגיות חיוביות. נעמי

קרמבובת

New member
סליחה...

אבל לזונות אין פרצוף כזה..חחח (הרגשתי שחייבת לתקן אותך שתדעי איך לזהות...ישמרנו האל
)

קסומה

New member
צבעים

ביגוד: שחור, שחור, שחור, שחור................ ריהוט: צבעי החום על כל גווניהם............... בפנטזיה: אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

נשית~37

New member
פשוט מאוד..

בגדים: שחור, לבן, צבעי פסטל בקיץ....מחפשת כרגע משהו באדום בורדו חחחחח, קרוב לוודאי ששוב אצא עם שחור. ריהוט: חולמת על בית מרוהט לבן לבן, עם תמונות צבעוניות, מסיכות עץ מאפריקה ועציצים ירוקים, עם חלונות ענקיים צופים לים, וילונות שקופים בלבן.

שייכת

New member
צבעים צבעים...

לפי הדגל אני כבר חשבתי שאת מחפשת מונולוג על קיימת... אבל אם כבר פתחתי את הדלת, אז אני אכנס... בביגוד מעדיפה את הצבעים: ירוק בקבוק, וורוד רויאל, שמנת ומלפפון. בריהוט אני מעדיפה צבעים בגוון של חום בהיר ומה שעולה על דעתי הוא צבע שפתיה של קיימת אהובתי... צהריים טובים...

מקסיקני

New member
לפי הדגל אני כבר חשבתי שהתיאשת..

והלכת לחפש ממתק מלוח...חחחחחחח ואם כבר בצבעים עסקינן... אז אין כמו כחול....צבע הגלים השמיים המרגיעים.. ולפעמים ארגמן כצבע התשוקה .. וכתום צהוב כשצבע השקיעה... והירוק שלנו תמיד נותן שלווה מרגיעה בנשמה.. והשחור ...סתם כי בא לנו להעלם באפלה... ולבן כי בא לנו להישתתף בחגיגה..

תארתי במדוייק זנגויל מסוכר

עכשיו את מבינה למה אני אוהבת אותו ???? (את הזנגויל !!!)

giulietta

New member
מה, זה ב´מת מענין אתכם? ../images/Emo12.gif

בגדים - בחורף: שחור, כחול רויאל, אפורים כהים, חום שוקולד, בורדו... בקיץ: בהירים, פסטליים ומשחקים של אדום-כחול-לבן... רהיטים: איזורי הילדים- הרבה אורן בהיר והמון צבעים. בשאר הבית, יותר סולידי, חום כהה ("וונגה"), קווים נקיים. כשנעבור, בטח אני אשנה הכל...

קרמבובת

New member
שתהיי בריאה

כמוני כמוך בדיוק ! ונכון את אוהבת קטיפה בצבע חום שוקולד??? (וחוץ מזה טוב לראות אותך פה
)

giulietta

New member
קרומבה, אני יכולה לשמור את ה../images/Emo25.gif

גם אם אני לא אוהבת קטיפה בריהוט? (אלקנטרה כן
) (ומי שנעלם לאחרונה זאת את...וולקאם באק
)

קרמבובת

New member
לא בריהוט חחחח

בשמלה קלסית כזאת..נו.. כמו שיש לי ולא עולה עליי כבר
(אה וכן כן...התבלבלתי..תכוונתי שטוב לראות ..סורי
) ומה זה אלקטנרה??

giulietta

New member
אהההה

נכון... דרמטית כזאת...עם מחשוף עגול כזה וענק צבעוני...נכון? אלקנטרה זה הריפוד האולטימטיבי למי שיש לו ילדים ובכל זאת שוחר עיצוב
פשוט, כל מה שנשפך, ניתן לנגב במטלית לחה והופ! הכתם היה כלא היה. מומלץ.

קרמבובת

New member
אוף לא

חחחחחחחחחחחח עם צווארון עגול הכי פשוט שיש שרוולים קצרים קצרים ומגיעה עד הברך.. קלסית נו.. מדהימה כזאת

למעלה