צבעים לשיש?

יערולה

New member
צבעים לשיש?

באיזה צבעים אפשר לצייר על שיש מבלי לשים לכה ושלא יתקלקל? תודה

יערולה

New member
ועוד שאלה על שיש

אפשר להשיג שיש מוזאיקה? ז"א שכל השיש עשוי ממוזיקה? אם כן, איפה? אם לא, אפשר להכין כזה? איך? (שאלות קשות יש לי היום
) המון תודה

מה זה שיש מוזאיקה??.

שייש זו אבן חצובה , פרוסה ומלוטשת. אולי הכוונה למוזאיקה עם פלחי אבן? - אבל בעצם מוזאיקה אכן עשויה מפלחי אבן.... לא הבנתי את השאלה... אנא פרטי מה זה שייש בשבילך ומה זו מוזאיקה.... לדעתי יש בילבול במושגים..

שיבוצים

New member
לי יש "שיש" במטבח עשוי יציקה שנקראת

"מוזאיקה" כמו שיוצקים (או יצקו פעם) בריצפת המקלחת. אם זו הכוונה - ביצע את העבודה אבנר גלוסקא.

יערולה

New member
סליחה, לא שאלתי נכון

הכוונה שלי היא משטח יבודה למובח, במקום שיש סטנדרטי, לעשות ממוזיקה.

וזה השיש שאת רוצה לצבוע???

מוזאיקה (כמו בלטות) היא חומר טוב למשטחים בכלל. אך פחות מזה למטבחים. (תערובת אבנים עם צמנט (בטון) לא עמיד לחומרים קורוזיביים כמו לימון וחומצות. (קצת יותר פגיע משיש - האבן, למיניה) אם את אוהבת את מראה המוזאיקה יש אבן קיסר עם אגרגטים גדולים. מאוד יפה. בסך הכל אנשים בוחרים במה שיפה בעיניהם ולא במה שאופטימלי. גם בשל המחיר וגם בשל טעמם. אפרופו מוזאיקה, ועשיה לבד... עבדת כבר בבטון או שאת מתכוונת לקחת איש איש מוזאיקה?

שיבוצים

New member
אם וויתרת על צביעה והכיוון מוזאיקה=

פסיפס - אפשר לבצע במקום שייש או מעל שייש קיים. זה לא יהיה הכי פרקטי בעולם בגלל המרווחים (רובה) שעלולים להפתח בעתיד. אינני מכירה אותך ואת צרכייך, אם את נועזת ומוכנה לקחת סיכונים, אולי את גרה בדירה שלא תשארי בה עד סוף ימייך ובא לך להשתולל בה - אז למה לא? אם את בענין של לקחת סיכונים עד הסוף וגם לבצע את העבודה לבד - פני לפורום אומנות שימושית והבנות שם ישמחו לעזור לך. בהצלחה שירה

יערולה

New member
אני אבהיר את עצמי מעט

שאלתי שתי שאלות שלא קשורות אחת לשניה, על המוזייקה קיבלתי תשובות מספקות, וזה בדיוק מה שהתכוונתי, הבנתי שלא כדאי מוזייקה כמשטח עבודה. אלא אם יש איזה חומר ששמים על (מלבד רובה) שיגן? מישהו יודע? והשאלה השניה על צביעה היא בשביל חברה, עם איזה צבעים אפשר לצבוע שיש מבלי שיתקלף? ודבר אחרון לשיבוצים, המון תודה על ההפנייה, אני משתתפת קבועה בפורום אומנות שימושית. תודה

למעלה