צבעים ולבוש

רותי 11

New member
שלמה - ראשית

לא דיברתי על אלוהים מהצד הדתי - ממש לא. שנית באיזה צורה אתה רוצה לחקור את ההדרכה שלי? אתה יכול לחקור את ההדרכה שלך, אם תהיה מספיק פתוח אליה ולהבין שיש לך גם אחת כזאת , תאמין לי אתה תוכל לחקור אותה ככל שתרצה.

כתבת "באיזה צורה אתה רוצה לחקור את ההדרכה

שלי?" הענין הוא שהגענו לנקודה בה את טוענת משהו שאינו ניתן לבחינה. כלומר, גם אם תמסרי לנו אינפורמציה נכונה עובדתית, לא נוכל לדעת האם באמת את מקבלת משהו מאותו אוביקט המכונה בפיך "ההדרכה שלי", או שסתם מצאת את המידע באנציקלופדיה כלשהי או בסיוע מנוע חיפוש, ואת, במחילה, בודה מלבך שיש לך "הדרכה". קל וחומר כאשר העובדתיות שבאינפורמציה, היינו, צבעה של נשמת השואלת (מה זה בכלל ?), אינה ניתנת לאימות ספציפית לענין שאלות משתתפים בנוגע לצבע הנשמה. לו היית עז פנים, הייתי יכול לטעון ב- poker face כי "ההדרכה שלי" טוענת שצבע נשמתה של הטוענת הוא "אדמדם עם טורקיז" ולא "ירקרק עם כחול", כטענתך. אמנם מעצם היותי חדש בפורום, סביר כי השואלת היתה מעדיפה את דעתך על פני דעתי, והיתה מקבלת שצבע נשמתה הוא "ירקרק עם כחול", כטענתך. אולם החלטתה זו היתה שרירותית לחלוטין, ולא היתה יכולה לנמקה אפילו לעצמה, שכן אין ביכלתה לברר מה מקור האינפורמציה, ואין ביכלתה לבדוק את נכונות האינפורמציה אם זה לא מטריד אותה - זה OK מצדי, אולם, לעצצי - איני מסכים להתנהלות כזאת בעניני אינפורמציה נחוצה לי _____________________________________________________________

יש מצלמה שמצלמת הילות והאדם שמצלם מתרגם לך את

הצילום.....עברתי את זה ואותו אדם סיפר לי על עצמי דברים מדוייקים שאפילו החברים הקרובים שלי לא יכלו לדעת. תנסה....קוראים לו שלומי סנדק וזה העיסוק שלו . הוא גם הוציא לאור ספר מאד מעניין....תחפש אותו אם זה מעניין אותך באמת.

לא. כבר בדקתי זאת. היא "מצלמת" משהו אחר לגמרי

והמפעיל שלה טוען כי מדובר בהילה. הטענה אינה נכונה

Curious

New member
אוקיי

אז מה היא "מצלמת" ומדוע "טענת ההילות" אינה נכונה?

"מצלמת הילות" "מצלמת" התפרקויות חשמליות

מאולצות מאצבעו של אדם, ומציגה אותן כ"הילה" צבעונית שרירותית המעטרת תמונה שלו שהופקה ממצלמה רגילה

למעלה