דיון מאוד מעניין נוצר כאן
רק תרחמו עלי - כתבתם הרבה ואני צריכה להגיב הרבה סתתםםם... בכל מקרה אני אנסה לענות בקצרה לשניכם, לכל אחד יש את הדרך שלו להתחבר לרוח, אחד דרך הדת, אחד דרך החיבור הישיר לחלק האלוהי שבו, ולאחר דרך המדע דרך הניסוי. אבל בסופו של דבר כולנו ללא יוצא מן הכלל בזמן זה או אחר נתחבר לחלק האלוהי שבנו לרוח. נכון שללכת בכיוון המדע זה כאילו "בטוח" או הגיוני יותר, כי מה יותר טוב מאשר לדעת שזה מוכח שזה אכן קיים, הרבה אנשים חיים על פי התפיסה לא ראיתי לא מאמין, הם צריכים לראות או לחוש את מה שעומד מולם וגם זה בסדר, העניין הוא שיש הרבה דברים בחיי היום יום שלהם שהם לא יכולים להוכיח או לחוש אבל הם יודעים שהם קיימים ועל זה אני אתעכב בסוף. שלמה לגבי אלוהים נכון שזה לא פורום דתי, והתפיסה כאן של אלוהים היא שונה מהדת, אבל עדיין רובם כאן מאמינים אכן באנרגיה הזאת שנקראת אלוהים אמנם כל אחד נותן לזה באמת שם אחר אבל כולם יודעים שיש כוח גדול מאיתנו שמניע את העולם ואפילו המדע כבר התחיל להסכים עם זה. להיות מחובר לאלוהים זה לא אומר לעבוד על פי מצוות של תעשה ואל תעשה כפי שהדת מורה לנו, אבל להיות מחובר לאלוהים זה להיות מחובר לאני האמיתי שלנו, וכאשר אנחנו מחוברים אליו באמת החיים שלנו נראים אחרת הם מלאים באהבה יופי ובטחון, כי אנחנו יודעים שיש מישהו שאוהב אותנו ותומך בנו בצורה מלאה ללא שיפוט. לגבי מבחנים איך לראות הילות או איך להוכיח כל מיני טענות מיסטיות (מילה שאני לא אוהבת) תשאיר את זה למדענים שהם ישברו את הראש לך אני ממליצה לפתוח את הלב ולראות את הדברים משם ולא מהראש מההגיון, משום שההגיון הוא סכ"ה מונע מאיתנו לחוות את הדברים בצורה היפה שלהם, הוא מונע מאיתנו להגיע לחוויה האלוהית וחבל, כמובן שהכל בגדר המלצה. אמרת שאתה רוצה לחוות ולהאמין - זה בכל אופן מה שאני קוראת בין השורות, אבל ככל שתסגור את הלב ותפעיל את הראש אתה פשוט חוסם, אם תאפשר לרוח לגעת בך אתה רק תרוויח. לגבי שרלטנים כמו שציינת גולדן אכן לא חסרים בשום תחום שרלטנים לכן שוב תמיד לקבל את הדברים בערבון מוגבל להקשב לדברים דרך הלב ולא דרך הפחד, תמיד לבחון את הדברים ולא לומר אמן לכל דבר, כן להפעיל שיקול דעת במקרים כאלה, וגם כאשר את למשל קוראת מידע מסויים כמו שציינת אכן לא כל מידע מתאים לך לא כל מידע מרגיש לך נכון ויש לזה מספר סיבות אחת מהן היא יכולת ההכלה שלך, והיא בעצם הסיבה העיקרית, כי בהתאם ליכולת ההכלה שלך זה מה שיתחבר אלייך, זה יכול להיות גם מידע מאוד מאוד מרתק וברמה מאוד גבוהה אבל אם את עדיין ברמת התדר שלך לא שם, את לא תצליחי להבין או לקלוט מה אומרים שם, לפעמים קורה שהמידע פשוט לא ממש מדבר אלינו כי אנחנו מבינים שמבחינתנו זה לא ממש נכון, אבל מה שנכון לך לא בהכרח נכון לאחר. שלמה אתה צריך להבין שיש המון מידע בעולם שהמדע עדיין לא יכול להוכיח אותו למרות שהוא מאוד רוצה בכך, פשוט אין להם עדיין את הכלים לכך, אם למשל ראית את הסרטים הבליפ 1 ו - 2 היית מבין שהמדע היום יותר מתייחס ברצינות לרוח והרבה דברים שבעצם ירדו בתקשור היום מוכחים מדעית והמידע הזה היה קיים עוד הרבה לפני שהוא הוכח וגם את זה אפשר להוכיח. ועכשיו שאלה לי אלייך, אמרת שאתה מאלה שצריכים הוכחות מסויימות כדי להאמין. מחשבה - כולנו חושבים כולנו יודעים שאנחנו חושבים אבל את המחשבה אי אפשר להוכיח ועד היום באף ניתוח מוח לא מצאו מחשבה מסתובבת. רגש - זה גם דבר שאי אפשר באמת להוכיח מעבר אולי למצבים שאפשר להראות שהגוף מזיע בזמן לחץ או דופק מהיר או משהו כזה, אבל להוכיח את עוצמת הרגש או איזה רגש באמת מתלווה לתופעות האלה אי אפשר באמת להוכיח, וכולנו מרגישים וכולנו יודעים שאנחנו מרגישים, אבל זה דבר שעדיין אינו בר הוכחה פיזית, אתה יכול לומר לאדם מסויים אני אוהב אותך מאין לו לדעת שאכן אתה אוהב אותו מעבר למה שאמרת? אתה יכול לעשות סללום כדי להוכיח אבל עדיין זה לא מחייב שאותו אחד יאמין. לכן אני אומרת היה פתוח תזיז קצת את ההגיון תן לו ללכת לחופשה קצרה תתחיל להקשיב ללב ומהלב ותראה שהדברים נראים אחרת ומקבלים צורה אחרת.