צבעים.. והפעם: צהוב..

danbros

New member
צהוב מתחרז עם יום טוב...

שמחה לדעת שמה שכתבתי עורר משהו במישהו. גם אני שמתי את ליבי לכמה וכמה צהובים הבוקר, ביניהם הבית בו אני גרה (איך לוקחים דברים כמובן מאליו לפעמים...). אבל האמת היא שבראשי אני כבר בסגול, עקב בקשתכם (ינאי ומוטי). אז בקרוב תקבלו אותו במלוא הדרו... הסגול
[אלו האייקונים היחידים הסגולים...
]

moti80

New member
את לא רק בראשך סגולה...

אבל על זה נדון כבר בפעם אחרת

moti80

New member
טוב, יש דברים שאי אפשר לכתוב בפורום

אני רק יכול להגיד, שזה קשור לאיזה "חזיון" שכתבתי עליו כאן פעם. אפילו תקופה מסויימת הוא היה בטאג-ליין (אפרת? למה נעלם????). בהזדמנות...כשיהיה זמן. שלך,

danbros

New member
אני זוכרת את מה שכתבת..

אבל קצת במעורפל.. חשבתי שהוא במאמרים ומסתבר שלא.. אפרת??? תשובה??? טוב לאפרת יש מבחנים בימים טרופים אלו, ואני משערת שזו גם הסיבה שהיא לא לוקחת חלק בדיונים המעניינים שיש כאן בימים האחרונים... אפרת שובי אלינו במהירה! אנחנו מתגעגעים!! (גם ערן עוז נעלם.. ערן!!?? איפה אתה??!!)

moti80

New member
טוב, הכנתי דוגמה

שלא ממש מתארת את שאני רואה, או בעצם - מרגיש. אבל... בערך, ניסיתי. זה הצבע שלך בכל אופן. שלך,

moti80

New member
והנה ה"חזיון"../images/Emo65.gif

לעיתים כשאני חושב על זה, אני מגלה כי אני יכול ממש לחלק את חיי לשניים - לפני החזיון הזה ולאחריו. כל כך הרבה שינויים, כל כך הרבה רגשות לא מוכרים. מאז, נכנסתי למעגל קסם שכזה...למרוץ מטורף של חיפוש וסגידה. כן, סגידה ממש! נכון, אני אדם מאמין ולאל שלי קוראים...אישה. שמי מוטי, אני בן 22 ואת הלך חיי ממלאת האומנות מקצה אל קצה. עוזרת לי להרגיע את הטירוף הזה, את ההערצה אחר האל שלי. כמעט בכל מבט נמצא האל הזה. אז פיתחתי באומנותי דרך לאותה סגידה, לאותה עבודת אלילים שזורמת בדמי, פועמת בליבי ומזינה את כל תאי גופי. כל כך הרבה לספר, כל כך הרבה חוויות ורגשות מרכיבים את ההערצה הזו...לא אוכל להסביר הכל כאן במכתב אחד. אך אני חוזר לתחילת דברי, לאותה חוויה מיוחדת שרציתי לשתף אתכם בה... אותה חוויה מרשימה ומרגשת שמהווה ציון דרך ונקודה לשינוי. מקווה שאצליח להעביר את הכל לכתב בצורה ברורה ומקווה שתהנו ותמצאו הת ההזדהות עם החוויה. זו חוויה מלפני כמה שנים כשהייתי בתיכון הקדמה: אף פעם לא נחשבתי למישהו שמצייר טוב, תמיד הייתי ידוע באהבתי לציור, אך היו גם תמיד טובים מימני גם בגן, גם ביסודי וגם בתיכון... בחופש בין כיתה י לי"א התחלתי בעניין ציורי הקיר... בכיתה י"א באה תלמידה חדשה לכיתה שלי וישבנו יחד בשיעור מתמטיקה. חבר שלי מהיסודי היה ידיד שלה והכיר לי אותה קצת לפני כן - היא רצתה ציור קיר. לקראת פסח באתי אליה והתחלתי בציור שהיא הזמינה. אז, באותה התקופה...ממש לא ידעתי לצייר והאמת, הציור שלקחתי על עצמי לצייר לה היה גדול עליי אבל עדיין ניסיתי. הציור לקח 3 שבועות ובכל פעם שהייתי בא אליה הייתי בא לאיזה 6 שעות לפחות. הציור צוייר על הקיר שמול למיטה שלה והבחורה, כל זמן שהייתי מצייר, הייתה שוכבת על המיטה מאחורה ומסתכלת. יום אחד לקראת אמצע הציור קרה לי דבר מוזר, מדהים מרגש ושונה ששינה ממש את חיי... חוויה דתית, אלוהית, מינית, רגשית ממדרגה ראשונה ובעוצמות שלא יתוארו. לא...לא שכבנו או משהו. זו הייתה חוויה מרגשת עד בכי ממש. טוב... אני ציירתי, היא שכבה מאחורה והתבוננה הסתובבתי אליה רגע, סתם להסתכל... זה היה מדהים קשה לתאר את זה במילים אני אנסה להסביר בצורה שהכי תהיה לכם ברורה ראיתי צבעים, מדהימים - סגול יפיפה זוהר, מבריק כזה רך ונעים. מזמין כל כך ועוטף בחמימות. נגיד שראיתי מעין הילה. למרות שזה לא ממש הילה אלא זה בא ביחד איתה, לא מסביבה וזה בכלל לא משהו שאני ממש רואה אלא יותר מרגיש וזה חסר כל סיכוי להסביר מה זה להרגיש צבע....אז לא אנסה להסביר עוד... אני הייתי בשוק ממש לא יכולתי לנשום – משותק - אין, זה היה כזה יפה, כזה מרגש,הצבע הזה.בכיתי ממש. לא יכולתי לצאת מזה, עמדתי המום ורועד וכמה דקות, אולי יותר, איני יודע. הכל נעצר, רק הבוהק הזה, הסגול וכמו מוך אותי אליו ונכנס לריאות עם כל נשימה. חודר את הלב וממלא אותו כל כך שכל פעימה מורגשת ונשמעת בעוצמה מסחררת. זו האהבה הכי גדולה שאפשר להרגיש. זה ממלא אותך, עוטף את כולך, זה מרגש זה משמח וזה מעציב כאחד והכל בעוצמה!!!! חזק!!!! היא בכלל הייתה ישנה... כמובן שבאותה השניה התאהבתי בה.... מאז, אני "סוגד לנשים" ומאז אני רואה את אותה החוויה בכל אישה ואישה, אמנם ברמות נמוכות מזו הראשונה...אבל רואה יש אנשים שמציירים מתוח פחדים יש שמתוך כעס יש שמתוך קנאה אני, כשאני מצייר...מאותה נקודה בחיי: אני מאוהב... זו התחושה שאני מקבל כשאני מצייר מאוהב... מאוהב באהבה....

ואווווווווו מוטי השארת אותי מהופנטת

מעוצמת החוויה שתיארת ואווו...פשייי אלך לשתות משהו ..

0sveta0

New member
תורת הצבעים

...לאחר שזכיתי לשיעור פרטי מאומן מסויים לגבי הילות וצבעים משלימים, הרשתי לעצמי להגיב לאותו חיזיון בראשיתי ומופלא זה. הסיפור עצמו גובל במעין עולם דמיוני הזר לנו, כך שקצת קשה להאמין שדבר כזה קרה באמת לאדם בשר ודם, נראה שאתה בחור בר מזל שמסוגל לראות ולהרגיש כאלה צבעים ובמיוחד לצייר מאותה תחושה. לדעתי אתה צריך לצייר סדרה של ציורים בנושא החיזיון הראשוני המסויים הזה, ולצרף אותו לתערוכה המתוכננת, ולשלב את הצבע הסגול הזוהר הזה שראית. הממממממממון בהצלחה

moti80

New member
שיעור פרטי? אמן? אפשר גם?

שמח מאוד שאת מבינה ואלולי מזדהה עם התחושות, אני לא מוצא הרבה שכן מצליחים בכך - עובדה, אפילו מי שכל הדברים נכתבו עבורה כאן לא הצליחה להגיב על כך
. בכל מקרה, תודה רבה על ההמלצה, אני אקח אותה לתשומת ליבי - זו נקודה חשובה בחיים שלי, לכן אני דיי בטוח שאני אתמודד איתה מתישהו בתהליך היצירה לתערוכה הזו. אוףףףף כל כך הרבה רגשות, כל כך הרבה חוויות - איך מציירים את זה ?!?!?!? שלך,

0sveta0

New member
והאם אותה בחורה משתתפת היא בפורום?

והאם יודעת העלמה על אותה חוויה מסויימת שגרמה היא לך?

אפרופו צהוב

אני צבעתי את הכניסה לבית בצהוב וחושב להוסיף איזה ציור קיר על זה,אחרי שאלמד קצת על קיר

Julia L

New member
צהוב..

מאז שיצאתי מהרחם (לא כל כך מזמן, אבל עדיין) חינכו אותי לא לאהוב את הצבע הזה. אני לא מבינה כלום בכדורסל, אבל מתרגלים לזה. כנראה בגלל זה אני לא ממש אוהבת את ון גוך. לא קשור לכלום? תתפלאו. בכל מקרה זה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשקראתי. אבל צהוב ביחד עם צבעים אחרים (אין לי מושג... אדום נניח?) זה בסדר.

tattoshka

New member
בקשה כתומה ../images/Emo19.gif

מכיוון שאת עושה את זה כ"כ טוב, ואפילו שאיננו מכירות ממש, אפשר לבקש שאחרי הסגול נגיד משהו על כתום? פתאום לפני שנה ומשהו אולי שנתיים כבר, ממש התחלתי לאהוב את הצבע הזה, בכלל גוונים של אדום-כתום-צהוב מפילים אותי על הריצפה. סתם לדוגמה,מצאתי את עצמי עומדת נפעמת בחנות של פוקס מול סידור חולצות ה-T שירט (הם מסדרים אותן לפי משפחות הצבעים ולפי גוון) זה היה ממש מדליק וכמעט קניתי אותן, את כל ה- 13 רק בשביל שכשאפתח את הארון ואראה את הסידור ההדרגתי בצבע יהיה לי טוב על הנשמה. יחי הצבע

danbros

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo19.gif../images/Emo43.gif../images/Emo72.gif../images/Emo35.gif../images/Emo21.gifבשמחה

למעלה