צביעת שולחן סלון

titi21

New member
צביעת שולחן סלון

זקוקה לעזרה וליעוץ. ברשותי שולחן סלון, מצ"ב תמונות. איך אני צובעת אותו? מהו תהליך העבודה, ולאיזה סוג צבע אזדקק. אני רוצה לצבוע אותו לאדום-בורדו.

meshi4

New member
לאחרונה

צבעתי שרפרפי עץ בני 20 ש'.שאלתי את הנגר שעשה לי את המטבח ופעלתי בהתאם להוראות:לשפשף בנייר זכוכית מס' 0 ולצבוע בלזור 2000 .בחירת הצבע הרצוי לפי קטלוג הצבעים בחנות.צבעתי בצבע מהגוני שתי שכבות והתוצאה נהדרת.חשבו שקניתי כסאות חדשים. השאלה איזה ציפוי יש בשולחן שלך? בהצלחה

titi21

New member
תודה

תודה על היעוץ. השולחן לדעתי מצופה באיזה שהוא סוג של לכה כפי שאתה רואה בתמונה. האם נייר הזכוכית מורי את הלכה הזאת? האם צריך אחרי הצביעה שוב לצפות בלכה?

meshi4

New member
נאמר לי

שצריך להסיר את הלכה היטב היטב לפני הצביעה[אחרת ישארו כתמים שלא יצבעו]עי' שפשוף יסודי בנייר זכוכית.לצבוע בצבע יסוד לעץ.אחכ' לצבוע בצבע שאת מעוניינת.לבסוף לצפות בלכה.

כך תעשי

שפשפי את השולחן בנייר שיוף עדין (רצוי במשייפת - ניתן לרכוש בכ-99 ש"ח, או "להרכיב" מן עיגול שיוף המתלבש על מקדחה - שאלי בחנויות טמבור...) המטרה בשיוף הינה להגדיל את שטח הפנים - ע"מ ש"ייתפס" הצבע (לאו דווקא "לנקות" את השולחן מהצבע הקודם) כעת צבעי את השולחן בצבע הרצוי - כדאי לצבוע ב"מברשת ספוג" או בספוג חלק (ולא באמצעות מברשת שערות - המשאירה סימני "מריחה") בהצלחה

למעלה