צביעת קרמיקה

rona25

New member
צביעת קרמיקה ../images/Emo35.gif

היי אני בכלל מפורום אחר ויש לי שאלה. רכשנו בית יד שניה ובעלי הבית המקוריים שיפצו לא מזמן את השירותים והאמבטיה והוסיפו קרמיקה בצבעים שאנחנו לא כ"כ אוהבים (חום....) הבנתי שלא מזמן הראו בתוכנית "עבודת בית" שאפשר לצבוע קרמיקה. אין לנו כסף להחליף כרגע את השירותים והמקלחת, רק בגלל הצבעים - מה גם שהם חדשים למדי. למישהו ידוע על כך? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום ללא הצלחה... עצות נוספות אשמח לקבל תודה לכולם!!!!

rona25

New member
מקפיצה ../images/Emo87.gif

קפיץ קפוץ
למישהו יש תשובה?

רונה, כן דיברו ארוכות על העיניין...

את יודעת, שלנו, וותיקים קצת נמעס כבר, משאילות, שעם טלפון אחד ליצרן צבע היית יכולה לקבל תשובה מקצועית, מדוייקת. לכן לא כל כך קופצים... הפורום בכל זאת לא דפי זהב...

דומינגו

New member
אווה אם זה הסגנון שלך אולי עדיף

שלא תגיבי בכלל. אם הפורום נועד בשביל ה"וותיקים" ובשביל השאלות המתוחכמות שלהם אז אולי תפתחו פורום אחר. ממש לא נעים לשאול כאן שאלות גם אם הם פשוטות וטריוויליות בשביל חלק מהמשתתפים. היא שאלה שאלה - יש לך תשובה תני לה, אין לך -אל תגיבי, למה הבוטות הזאת כל פעם.. דפי זהב...... לפעמים אני שואלת את עצמי איך נונתנים לבן אדם תוקפני כמוך לנהל פורום. אולי במקום התגובה שלך תפני אותה לדיון שהיה. (החיפוש בתפוז הוא לא משהו ודי קשה למצוא מה שמחפשים זה מניסיון).

abam

New member
תשובה טיפוסית שלה ולכן הפורום נראה

כמו שהוא נראה- כמו עמי-מת ולא עמי-חי

לפני שמחלק ציונים, תקרא היתב, על

מה שאתה מגיב... סוגי צבע, עם כל האינפורמציה מסביב, אפשר למצוא בעשרות דרכים באינטרנט, ואפילו עם פתיחה קלה בדפי זהב, וטלפון אחד... מעדיפה להשקיע 4 שעות לכתיבת רשימת שרותי תכנון, שבסיס לחוזה, מה שאי אפשר להסיג סתם, ולעזור להרבה אנשים, שאין להם מוסג אך לגשת להזמנת תכנון, או לבנית בית בכלל. זהו שיקול שלי, ונמעס לי לקבל הקפצות מאנשים, שסתם לא מתחשק להם קצת לחשוב, לפני שכותבים שאילה בפורום. אין לזה קשר לוותיקים או חדשים, אלא, לסוג השאילה. אבל לוותיקים, ולא רק לי, שאילות חוזרות על צביעת פורמיקה, או חרסינה, או מה שלא יהייה, כבר לא נותן שום חשק לענות. ואם אתם, כל כך רגישים לסגנון שלי, אז תנו תשובות אתם. אני מתייחסת לדברים, שלפי דעתי חשובים, ולא מטופלים במקומות אחרים.

rona25

New member
אולי השאלה נשמעת לא חשובה

לך ,אבלי לי היא חשובה ביותר ניסיתי לעשות חיפוש בפורום ולא מצאתי, לפני ששאלתי. מצטערת שאני לא ותיקה ומתמצאת בדיונים שהיו פה - חשבתי שאמצא פה אנשים טובים שמוכנים לעזור. כנראה שטעיתי

rona25

New member
תודה לך ../images/Emo20.gif

פשוט תגובות כמו של מנהלת הפורום מוציאות את החשק לשאול שאלות בכלל

רונה, לא צריך כל דבר לחפש

באינטרנט, אפשר פשוט להיכנס לחנות צבעים, ולשאול את המוכר... במקרה, אתמול הייתי ב: הום-סנטר , ועברתי על יד המדפים של צבעים...אז ככה – יש ל יעקבי צבע לאמבטיה, וקרמיקה, בשם TUBE&TILE בגוונים שונים, 199.99 ₪ . סביר לנייח, שיש גם של חברות אחרות, אבל הייתי בהום-סנטר קטן, בדיזינגוף סנטר... לא הייתי צריכה לפתוח את המחשב, רק קצת להתעניין איפה שיש סיכוי סביר, שאקבל תשובה... לכן, יכול להיות, שזה לא מצה הן ביעניך, אבל לא שיניתי את דעתי – יש שאילות, שהתשובה לא באינטרנט...לא בפורום... אני בטוחה, שאילו היית שואלת, מה דעתנו, על צביעת קרמיקה, עם הצבע הזה, היית מקבלת תשובה, מבן אדם, שהייה לו ניסיון כלשהו עם זה... אני לא צבעתי קרמיקה אף פעם, עבורי למצוא תשובה, בדיוק אותו מאמץ, מאשר לך, ותסלחי לי שאני כאן, לא נותנת שרות אינפורמציה, כמו דפי זהב. לא הייתי כותבת לך, אם לא היית מוסיפה את "הקפצה" ...אבל זה עיצבן אותי...אני לא משרתת של אף אחד !

אבג

New member
השאלה שלך רלוונטית גם לגבי

בחיפושי אחר פתרון מצאתי חנות לתחביבים שמציעה לנושא צבעי זכוכית של חברה מסויימת ולאחר הייבוש ספרי לקה מייצב או משהו בדומה. נראה פתרון טוב אך לא ניסיתי. אני לא מוסיפה כאן את שם החנות ואת שם המוצר מכיוון שלא ברורים לי כללי הפורום בנושא זה. תנסי לחפש גם בפורום אומנות שימושית כאן בתפוז. בנוסף לתוכנית "עבודת בית" קיים אתר עם פרטים מהתוכניות ששודרו וכן פורום הקישור מצורף למטה אשמח לשמוע פתרון כשתמצאי ולהיפך במידה ואמצא פתרון לפניך אשתף בהצלחה

watson

New member
פתרון לצבע לקרמיקה!!!

יש צבע שניתן לצבוע איתו קרמיקות והוא נקרא יונילק ניתן להשיג במבחר גוונים כמו כן יש חברה נוספת שמיבאת צבע לאריחים שמיובה מארה"ב רק שאני לא זוכר את שם החברה גם ליעקובי יש צבע לאריחים אבל הוא דיי יקר

למעלה