צביעת פלסטיק שחור

itzik93

New member
תראה....תשמע....

אם מדובר בצבע מטאלי, כל בעל מקצוע איכותי יעשה לך 3 שכבות צבע ועל זה שכבת לכה - אם מדובר בצבע רגיל, לרוב 2 שכבות (גג 3) סוגרות את העניין. הבעיה היא גם למצוא בעל מקצוע שיסכים להתעסק בזה בסכום נורמלי... דרך אגב, שכחת לציין איזה מודל הרכב.... איציק

itzik93

New member
כאן בדיוק הבעיה ../images/Emo70.gif

זה רכב ישן ידידי.... מצאת מישהו שמוכן להתעסק בזה בכלל ? כל האוטו שווה 9,200 ש"ח במחירון (וזו האינדיקציה מבחינתי) - פחחות וצבע לרכב הזה תעלה בין 40% ל 50% (אם לא יותר) מערך הרכב - שווה לך ? במחיר (ההשקעה) כזה שווה לך לחכות מעט, לחסוך *עוד* קצת כסף ולקנות אחת אחרת - חדישה יותר עם ק"מ נמוך יותר ומצב חיצוני טוב יותר. וכדרך אגב - הלכת למישהו לקבל הצעת מחיר ? כי אני וחבר שלי (זה שסיפרתי לך עליו עם ה 205 91´ 1.4) הלכנו לקבל הצעות מחיר ואף אחד לא רצה להתעסק עם זה, כולם אמרו שזה לא כדאי (זה רכב ששוה באיזור ה 14K ש"ח) והם לא מוכנים לעשות את העבודה... בנוסף לזה, דיברת קודם לכן על מכירת הרכב מעל המחירון - על רכב שמחירו 9K ש"ח, לא תוכל להשיג יותר מאחוזים בודדים - וגם אם תצליח להשיג 10 או 20% יותר, עדיין מדובר בסכומים נמוכים עבור רכב ששווה 9K ש"ח... בכל מקרה, תחשוב על זה שנית (ותשים רגע את עניין ההרגשה בצד).... אני חושב שאם כבר אתה משקיע, תתקן את מה שצריך וזהו (כנף שמאלית). בהצלחה איציק

itzik93

New member
תיקון קטן

מחיר הרכב המדוייק הינו כ 8,700 ש"ח (9,200 ש"ח זה ל 5 דל´). תעשה חשבון לבד ותראה אם כדאי לך. איציק

B.M.F

New member
אני מודע למחירון שלו

ואני בכל מקרה רוצה. מה ז"א לא מוכנים לעשות ?! אני משלם בשביל זה ! אני אשאל פחח מה לעשות או לא ? זהו האוטו שלי וזה שיקול שלי בלבד כמה ואם בכלל להשקיע בו כסף. תקן אותי אם אני טועה. ועדיין לא ענית לי על השאלה המקורית - כמה בערך יעלה ואיפה כדאי.. חוץ מזה - אם היית רואה את האוטו שלי היית מבין שאני חייב צבע בכל מקרה.

itzik93

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי ../images/Emo70.gif

הבן אדם (חבר שלי) ר-ו-צ-ה לשלם כסף שיצבעו לו את הרכב - ואנשים לא רוצים ! אני הייתי בהלם כששמעתי את זה
חשבתי בהתחלה שצוחקים איתי
... בכל מקרה, יש לי ניסיון עם 2 מקומות טובים - אחד נמצא בפתח תקוה- באיזור התעשיה סגולה - צמוד למכון הרישוי (והבדיקות) "מכון הדרום" (בסוף האיזור תעשיה משמאל) והשני נמצא ביהוד (קרוב למרכז). כמו כן, בתקופת הצבא יצא לי להכניס מכוניות בודדות לתיקוני פחחות במוסכי UMI (כל השאר היו הולכות למוסכים חיצוניים ע"פ הצעת מחיר הכי זולה) - ב UMI התיקונים יצאו ממש ממש טובים (סוף סוף משהו טוב ב UMI). לגבי הערכת מחיר - רק בעל מקצוע יוכל לקבוע במדוייק (בהתאם למצב הרכב.... אל תשכח שלא ראיתי את הרכב שלך). יש לך תמונה של הרכב במצבו הנוכחי ? איציק

B.M.F

New member
לצערי, עדיין לא

אתה מגיע לרידינג או למועדון ה-5 ?

B.M.F

New member
כן, ר"ג

אני אגיע בסביבות 4 פלוס מינוס כשעוד יש אור .. עם איזה "דראג" אתה מגיע ?

itzik93

New member
גם כן "דראג"... ../images/Emo13.gif

עם מה אני כבר יכול להגיע ?.... המ... בואו נחשוב....
....המממ.... אהא
מצאתי
נראה לי שאני אבוא עם האוטו שלי (94´ Impreza 1.6 ידנית)
איציק - שמח בחלקו.

B.M.F

New member
אחלה, אז אני אבלוש אחריך

אני בא עם AX GT "מוצהבת" אתה תבין כשתראה

B.M.F

New member
למה חשובה ?

כרגע היא לא ממש משופרת. אפילו פגועה קצת. דבר איתי עוד כמה חודשים לעידכונים.

רונןz

New member
אני יכול לעזור

051518024 אין לי זמן וכוח לרשום... אני יכול לעזור ללא כל ספק

למעלה