צביעת סלון

הוג

New member
צביעת סלון

הי אני פותחת סעיף חדש כי לכו תדעו אם מישהו יגיע לשרשור. שאלתי על צביעת סלון קיבלתי תשובות, תודה. אבל נותרו מספר שאלות והן : הקירות של הסלון שלי צבועים בכל הצבעים שהוזכרו פה: כחול וזהב וטרה קוטה ואדום מזעזע ואותי זה משגע (וואלה יצא חרוז...) אני שונאת אותו!!! היה לי סלון יפה ונקי והחבר´ה מעבודת בית צבעו אותו לפי הזיה פסיכודלית של המעצבת שכנראה בחיים שלה לא הייתה בבית הודי יוקרתי. בקיצור הצבעים חייבים לעוף - לא רוצה כחול ולא רוצה אדום רוצה לבן בוהק נקי. האם עלי לשפשף את הקירות תחילה בנייר זכוכית לפני שאני צובעת. ואם אני צובעת באלו צבעים הרי אלו צבעים נורא כהים אני אצטרך צבע לבן חזק כדי לכסות אותם. וחוצמזה כדאי שאני אצבע אותו לבד או שאעזר בבעל מקצוע. עצות יתקבלו בברכה.

אז למה לא אמרת קודם?

הוג יקירתי , עכשיו הבנתי כמה טעינו ביעוצנו!!! אז בכל זאת כתבתי לך שם שחוץ מלבן את יכולה צהבהבים למינהם אם מסתדר עם המשקופים. יש לך הרבה צביעה לעשות. כמה? תלוי בכהות הצבעים. גם אם תחליטי על צבע שונה מלבן הייתי עושה כמה שכבות בלבן (זול יותר מהציבעוניים) ואז בצבע הנבחר. בעקרון לתת שתי שכבות של הצבע הסופי. גם על לבן. לכיסוי מושלם. תראי איך מכסות שתי השכבות הראשונות. לדעתי יהיו לך לפחות 4 שכבות... אם הבנתי נכון את עוצמת הגוונים. לצבוע קיר חום כהה ללבן לקח לי 5 או 6 שכבות!!!! סוג הצבע המומלץ הוא סופרקריל שהוא צבע רחיץ. ובכל מקרה כנראה צבעו לך בכזה צבע אז את יכולה רק בסוג זה כי הסידים למינהם לא יתפסו עליו. מקווה שהפעם עזרתי...

פ123

New member
צביעת סלון

אין כל צורך בשום הורדת הצבע הקיים (אלא אם כן יש מקומות בהם הצבע נפרד מן הקיר) ניתן לצבוע בצבע אקרילי לבן ישירות על הצבע הקיים במספר שכבות (כנראה ששלוש שכבות יספיקו) עד לכיסוי מלא. בעל מקצוע לא ייצבע טוב יותר ממך, כדאי לבד (כמובן אם יש חשק וזמן) טיפ! מאד מומלץ להגן על הריצוף לפני הצביעה אחרת מלאכת הניקיון תהיה קשה יותר ממלאכת הצביעה!!! יום טופ אילן

הוג

New member
המון תודה!../images/Emo51.gif

על העצות המקצועיות והמהירות. דיווחים מהשטח בעוד שבוע שבן זוגי היקר ישמור עלינו בשטחים ולי יהיה זמן לגשת למלאכה. סליחה על הניג´וס שאלה נוספת רולר או מברשת?

הוג

New member
המון תודה!../images/Emo51.gif

על העצות המקצועיות והמהירות. דיווחים מהשטח בעוד שבוע שבן זוגי היקר ישמור עלינו בשטחים ולי יהיה זמן לגשת למלאכה. סליחה על הניג´וס שאלה נוספת רולר או מברשת?

פ123

New member
רולר או מברשת

עדיף רולר,(ורצוי רולר איכותי....לא מספוג) המברשת היא ליד מקצועית יותר. זכרי....להגן על הריצוף לפני שאת מתחילה במלאכת הצביעה אחרת תקללי את כולנו. בהצלה ויום טופ אילן

למעלה