צביעת חדר ילדים

dili

New member
אני שיפצתי ארון שהשאירו לי בדירה

זה היה ארון פורמייקה בצבע ירוק-חום, שעליו הדביקו טפט לבן..קילפתי את הטפט, צבעתי בצבע מקשר, עליו בפוליאור בצבע תכלת ובסוף ציירתי ציורים קטנים בכל מיני פינות של הארון...את הציורים לקחתי מאתר קליפארט... בקרוב תגיע המיטה החדשה של הילד ויתכן שהארון יקבל עוד כמה צבעים...לגיוון נוסף.. אני מצרפת תמונה (אם כי לא הכי ברורה
)

הארונות מדהימים !!!

זה בהחלט נותן לי תקווה חדשה בנוגע לארון הדוחה שלנו. גם בחדר שלי יש ארון שכזה... אולי יש רעיון נוסף בשבילי ? חדר השינה שלי צבוע בגוונים של סגול - אלא מה :) הרהיטים בגוונים שונים של עץ - זה לא סט. הארון כיום לבן. האם כדאי להשאיר אותו לבן ולעטר מעט בסגול או רעיון אחר?

psa

New member
dili היי , הארון מהמם../images/Emo140.gif ,

אני מתכוננת לאט לאט לצבוע ארונות בחדר העבודה . לא התאפקתי ולקחתי צבע של הדוגמיות שמוכרים בהום סנטר וצבעתי. יצא לא רע ,אך ידוע לי שזה יתקלף. הארון מפורמייקה. שאלתי -מהו השם והחברה של החומר המקשר שבו השתמשת? תודה מראש

dili

New member
על הקופסא כתוב...

JANSEN סופר יסוד של יעקבי. זה על בסיס שמן, אבל הבנתי שיש גם על בסיס מים.

Noga222

New member
חומר מקשר

יש כמה סוגים (על בסיס מים ועל בסיס שמן). יש פריימר 123 שהוא על בסיס מים. אני השתמשתי הרבה בזה של טמבור (אני חושבת שעל בסיס שמן), מעליו צבע אקרילי (השתמשתי בדוגמיות) ומעל לכה. בארון הזה השתמשתי בלכה על בסיס שמן. אצלי זה הותיר מין גוון חום (דווקא נחמד, קצת מיושן...)לכן על צבעים בהירים מומלץ להשתמש בלכה על בסיס מים. בארון הזה, השתמשתי בלכה מבריקה וזה הוסיף מימד נוסף לצביעה

Noga222

New member
ועוד אחד

שבקושי רואים אבל השתמשתי בדוגמיות של טמבור אחת על השניהה, כך שנוצרים שני גוונים. דלת אחת תכלת על ירוק ובשנייה הפוך. צבעתי דלת בפריימר, מעל תכלת, ומעל ירוק. שייפתי עם נייר לטש עדין והתכלת נחשף מתחת לירוק ולהפך. על זה עיטרתי עם הצבע הנוגד ותחמתי עם מרקר כסף. קצת חבל שהתמונה לא ממש משקפת.

mer2

New member
אם תחליפי את הידיות לצבעוניות יהיה

הרבה יותר שמח מהידיות הלבנות, אפשר גם לצבוע אותן

Lורליי

New member
מתה על הארון

בעיקר על הסגול (הצבע האהוב עלי) בגללך בא לי גם... עם מה צבעת? קודם מקשר? איזה? מה על? אקרילי רגיל (כמו לקיר) או משהוא אחר?

dili

New member
אז זהו, שזה לא סגול ../images/Emo3.gif

זה תכלת פסטל, אבל האיכות של הצילום זוועתית
קודם ניקיתי את הארון טוב טוב...אח"כ צבעתי עם צבע מקשר...JANSEN של יעקבי...מעליו צבעתי עם צבע פוליאור...שזה צבע שמן, אז לא ידעתי שאפשר גם עם אקריל...

Lורליי

New member
תודה- ו.. מה ההבדלים בן צבעים על

בסיס שמן לצבעים על בסיס מים? אם אני צובעת עם צבע מסוג זה או אחר גם המקשר צריך להיות על אותו בסיס?

Noga222

New member
אני חושבת...

צבע שמן הוא מבריק יותר, ואני לא בטוחה אבל חושבת שלא צריך לצבוע לפניו במקשר!!

lilachh

New member
לפי מה שאני יודעת גם עם צבע שמן

יש משטחים שצריכים לצבוע בצבע מקשר ואז עם צבע שמן - אבל שוב - הכי טוב שמקס יענה על השאלה הזאת.

למעלה