צביעת חדר ילדים

צביעת חדר ילדים

בתי מעין בת ארבע. המיטה שלה בכחול ואדום יש לה שני כסאות אחד בכחול והשני באדום. הארון לבן ומכוער נורא (ארון קיר) השולחן צהוב בהיר אבל זועק לשיפוץ. אנא עזרתכם? באיזה צבע כדאי לצבוע את הקירות? יש לה גם חלון מאוד גדול בחדר שאפשר לצבוע את המסגרת שלו בצבע נוסף לדעתי. איך לקשט קצת את הארון - אמרתי כבר שהוא נורא מכוער? הוא ארון קיר בעל שתי דלתות הזזה. מזעזע ! והשולחן ? גם אותו אני רוצה לשפצר. תודה על כל רעיון שהוא.

עוד משהו

החדר מאוד קטן. אני מבקשת לצבוע אותו כמה שיותר בהיר ויותר אור. הצבעים המובילים של הרהיטים כאמור הם כחול ואדום.

Noga222

New member
אז לשנות הובלה!!!

באחריות, אין כמעט כלום שאי אפשר לצבוע!!! לדעתי תצבעי את הארון והרהיטים בהתאמה בצבעים עדינים ונעימים (תכלת, סגול, כתום וכו). ואת הקיר בהתאם. לא להוסיף עוד צבע כנסיון לקונטרסט. רק עוד בלגאן בעיניים... ממה עשויים הרהיטים? לפי נוכל להמליץ איך לצבוע.

אתי@

New member
גם אני בעד ../images/Emo45.gif ירוק פיסטוק עושה לי

טוב בעיניים, ואם את מעדיפה משהו יותר סולידי אז ירוק בהיר. ירוק זה צבע מאוד חיובי בעיני
לגבי עצות - איך לעשות, בזה אני פחות מתמצאת
רק רציתי להמליץ על צבע

תכלת וסגול מוצאים חן בעיני...

המיטה מעץ מלא. הכסאות מפלסטיק קשיח - מאיקאה - לא נראה לי שאפשר לצבוע. הארון המזעזע צריך פרמייר קודם לכן. אבל אני לא יודעת איך לשלב הכל. לא מבקשת עכשיו טכניקות אלא צבעים. איך לשלב את כל הצבעים ביחד בהרמוניה שלא יהיה עומס מדי. ואני מוכנה גם לצבוע שוב את המיטה והכסאות למרות שאני אוהבת אותם ככה בכחול ואדום. אם זה יקדם את המטרה לחדר עליז והרמוני אז דייני.

Noga222

New member
ראית את החדר של סיגליות??

מה שהיא עשתה יכול לתת לך השראה...

אם אני לא טועה היא הכינה חדר תינוקו

תינוקות.... חדר התינוקות שלנו היה יפהפה אבל מעין גדלה והיא כבר בת ארבע וזה ממש לא מתאים.

michal_sil

New member
הייתי צובעת קירות בצבע שמנת

עשיתי כך בחדר הילדים העמוס- ונהייה לי "אור" בעיניים. את הארון כדאי לצבוע בפריימר "סופר יסוד" של יעקובי- נותן תוצאות מעולות. על הפריימר הייתי צובעת בתכלת בהיר מאוד (שלא ישתלט) ואם את אוהבת אפקט "מעונן" גם זו אפשרות. את המיטה אולי כדאי להחזיר לגוון העץ המקורי שהוא "שקט יותר".

הילה גם בחדר הילדים אצלי

הצבעים השולטים הם כחול צהבהב ומעט אדום. וכמו שכבר נאמר כל דבר אפשר לצבוע ולחדש רק חשוב לדעת ממה עשוי כל דבר כדי להתאים את סוג הצבע. אני חושבת שקיר בצבע צהבהב-קרם יכול מאד להתאים, ודרך אגב לא חייבים לצבוע את כל הקיר אצלנו הקירות צבועים עד גובה החלון ואז אין תחושת מחנק וסגירה. בקשר לארון ולשולחן אחרי צביעה מתאימה ובגוון הרצוי אפשר לעטר עם שבלונות,עם חותמות,עם הדבקת מפיות,או מדבקות אפשר גם לצייר ביד חופשית הכל על פי הדמיון ודרישת הלקוח
(שהרעיונות שלהם בעיני הכי חשובים ונכונים ,כי הם אלו שנמצאים בחדר רוב הזמן). ואם יש לך תמונה של החדר במצבו הנוכחי אולי נוכל לעזור יותר. אני אנסה לצלם ולהעלות את החדר של בניי יותר מאוחר(אחרי שם יסדרו אותו קצת
) גילגולית.

וזה שולחן שגם שיפצתי

חופשת חנוכה שנה שעברה הילד צבע את השולחן והכסאות ואחר כך גירדנו מדבקות ,צבענו בלכה ועל השולחן עוד הוספתי טפט שקוף לשמירה מצבעים וכו. וזה מאד חשוב וכיף לשתף אותם בתהליך ,את לא יודעת כמה זמן אחר כך הוא לקח את כולם לחדר לראות את השולחן והכסאות שהוא "עשה". גילגולית.

מה זה טפט שקוף? איפה קונים?

אם זה מגן מצבעים זה מעולה. השולחן של מעין צהוב בהיר. בעצם הוא היה צהוב בהיר. עכשיו הוא סתם מקושקש ומגעיל. אני לא כל כך אוהבת להגביל אותה שהיא משחקת ולראיה השולחן דהיום... אין לי מצלמה דיגיטלית כך שאני לא יכולה להראות את החדר.

טפט שקוף

כמו כל טפט רק שקוף
קונים בחנויות קרביץ,ארטר וכו אני מניילנת עם זה המון דברים(ספרים ,עבודות של הילדים שרוצים לשמור וכו) לשולחן זה רעיון מעולה(הטפט הזה מחזיק מעמד כבר שנה)הוא רחיץ ושומר ומגן על השולחן מהנזקים שהקטנים עושים. גילגולית.

שלגיה ו7

New member
לא היתי צובעת

את החדר, כי צבעים אדום וכחול הם צבעים דומיננטיים, ואם תוסיפי עוד צבע, זה יכול להרוס. חוץ מזה , הילדה כבר בת 4, היא לא תינוקת, ובעוד שנה היא תגיד לך שמה שעשית עכשיו זה תינוקי. לדעתי , תשאירי קירות לבנים, ופה ושם תוסיפי תמונות צבעוניות, או אולי תצבעי בעזרת סטנסלים(יש להם דברים חמודים ועדינים מאוד) בקשר לחלון, אספר לך בהמשך..
יש לי שבלונות יפות של פרפרים,אוכל לתת לך....

אני חושבת שהחלטתי....

כיוון שהכחול ואדום מספיק דומיננטים אז אני חושבת לצבוע את החדר בשמנת. משהו בהיר שיתן אור. עכשיו אני צריכה רעיון למסגרת של החלון ולארון ה מ ז ע ז ע (שמים לב שאני שונאת את הארון הזה כן ?! :) מה דעתכן על סטנסילים ואם כן אז איך ואיפה? אני לא כל כך טובה ברעיונות ואני מאוד אודה לכל רעיון. תודה :)

שמנת זה צבע מצויין

אני חושבת שיעבוד יפה עם הכחול והאדום, ואולי תשקלי לצבוע גם כן כמו בדוגמא ששלחתי לך עד גובה החלון. ואם את כל כך לא אוהבת את הארון אז תצבעי אותו גם באותו צבע של הקיר וכך הוא יטשטש ויטמא בתוך הקיר, אחר כך את יכולה לעטר אותו באותם סטנסילים שתבחרי לקיר. לגבי הסטנסילים את יכולה להכין לבד(תשאלי את בתך מה היא רוצה ואוהבת שיהיה בחדרה ותורידי מהאינטרנט) או לקנות מוכן בכל החנויות לצרכי אומנות ואפשר גם לעשות סטנסילים בולטים עם משחת עיצוב(יוצא מדהים) גילגולית.

yaffgil

New member
סטנסילים....

לצבוע בשמנת ולהוסיף סטנסילים נשמע לי רעיון מצויין. מצרפת לך אתר שתוכלי לבחור מתוכו דוגמאות. איך לעשות חפשי במאמרים יש מאמר של moti80 בשם הכל על סטנסילים.
יפית

למעלה