צביעת דירה

eranneb

New member
צביעת דירה ../images/Emo82.gif

1. באיזה חומר/צבע צובעים את התקרה של הדירה ? (אמרו לי בסיד לבן סיננטי) 2. באיזה חומר/צבע צובעים את התקרה של מרפסת שמש ? (משהו נגד גשמים/רטיבות) 3. באיזה חומר/צבע צובעים את הדירה עצמה ? (אקרילי או פלסטי) 4. איך צובעים את המשקופים של הדלתות בדירה ? ( אמרו לי שעושים הכנה לצבע שמן ואז צובעים את המשקופים בגוון אחיד ). 5. אני מחליף את אחד המשקופים בדירה (שלבנייה), איך מטשטשים / "מעלימים" את השקעים שנוצרו בגלל המסמרים הקטנים ?

אלבה

New member
למרפסת שמש לא יכולה להיות תקרה...

ושלבנייה זה לא משקוף אלא רק לייסטים שמסתירים את החיבור בינו לקיר. אם אתה צובע אותו בצבע שמן (אטום) אפשר להסתיר את החורים עם שפכטל לעץ.

R o n D

New member
תשובות

1. באיזה חומר/צבע צובעים את התקרה של הדירה ? חדרים בפוליסיד ואמבטיות בצבע נגד עובש כמו אקרינול 2. באיזה חומר/צבע צובעים את התקרה של מרפסת שמש ? סליחה? אני מפספס משהו? תקרה במרפסת שמש? 3. באיזה חומר/צבע צובעים את הדירה עצמה ? (אקרילי או פלסטי) פלסטי זה ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה. סופרקריל של טמבור או נירוקריל של נירלט. 4. איך צובעים את המשקופים של הדלתות בדירה ? זאת דלת חדשה או שיפוץ דל ישנה? יש הרבה שיטות. 5. אני מחליף את אחד המשקופים בדירה (שלבנייה), איך מטשטשים / "מעלימים" את השקעים שנוצרו בגלל המסמרים הקטנים ? אם הבנתי את השאלה נכון, אז בשפכטל כמובן. בהצלחה

eranneb

New member
עידכונים

כן !!! המרפסת שמש מקורה בחלקה ע"י המרפסת של השכן בקומה העליונה. היתרון במרפסת שלנו היא שרוב המרפסת מוצלת ע"י המרפסת מלמעלה כך אין שמש ישירה ואין גשם . אנו צריכים להחליף שלבנייה עקב התקפת עצבים של הכלב של הדיירים הקודמים. הדלת לא חדשה וגם לא המשקופים פרט לשלבנייה צריך להחליף .

eranneb

New member
חידוד שאלה

אז באיזה חומר צובעים את התקרה של המרפסת (החלק התחתון של מרפסת השמש של השכן) ???

למעלה