צביעה- דקורציה

מקננת

New member
צביעה- דקורציה

בתקופת הקינון הנוכחית "נכנסתי" בסלום ובפינת האוכל. 1.רציתי הצעה ליצירת קו ישר (אך אלכסוני) על הקיר. יצרתי אותו עם מסקנטייפ, אבל איך צובעים כך שלא ישאר באמצע פס דקיק של אחד הצבעים? 2.אני מעוניינת להכניס חתיכות זכוכית צבעונית לקיר שאני עושה עם טיח דרוטיבי (מרמרינו) - איפה אפשר לקנות זכוכית כזו? אני מעדיפה אותה כמובן מטוחלק ולא עם שברים חדים. 3. הסרתי מדבקות מהאמבטיה - איך אני מסירה את הדבק מתוך האמבטיה? 4. יש לי עובש בקירות האמבטיה - איך הורגים אותו?

רשר

Well-known member
מנהל
צביעה

1 יצירת פס ע"י קו בעיפרון צביעה מעבר לקו העפרון בצבע ראשון הדבקת מסקינטייפ מוחלש על הצבע החדש (מוחלש= מודבק לרגע על בד או רצפה נקיה אבל מאובקת) צביעה עד למסקינטייפ בצבע שני הורדת המסקינטייפ כשהצבע לח לפני שמתיבש לחלוטין 2 חפשי באזור מגוריך אמני זכוכית ובקשי שאריות או חיתוך למידות שאת רוצה, את הקצוות אפשר להחליק בליטוש או ע"י חימום בתנור קרמיקה כנסי לפורום "אומנות שימושית" יש שם כתובות של חנויות לויטראז' 3 רוב הדבקים יורדים בקלות ע"י חימום עם מיבש שער 4 עובש מנקים עם אקונומיקה, להתיז בזהירות עם שפריצר, או למרוח עם סמרטוט או מברשת צבע נקיה, למניע בעתיד - לשמור תמיד על איורור של המקום.

למעלה