צבועים! נמאסתם!

Nחמן

New member
וגם אביעד זכור לטוב

שלום אביעד ותודה על דבריך. בתגובתי לנתנאל שיבחתי אותו על היוזמה הראשונה להקמת קבוצה בירושלים לפני "חברותא" ולפני הו"ד. באותה הודעה הוזכר גם שמך ועד היום אני זוכר את השירות הטוב, שעשיתם לכולנו. בזכותכם יש לנו את "חברותא" ואת הו"ד וגם את האחרים. אני מברך גם אותך על כך ודע לך, שאני מעריך אותך עד היום הזה בלי כל קשר לדעותנו. עכשיו לעניין חילופי הדברים. אני עוקב בקביעות אחר דבריו של הרב רון (מישהו דואג להביא אותם בגפניי תמיד...) ובמקרה דאגו להביא בפניי גם את הדברים של בת-עמי. הסתכל היטב בשני סוגי ההודעות ותמצא כמה הבדלים: בהודעות של הו"ד מעולם לא מצאתי דעה נגד מישהו אחר. אומנם הם כתבו נגד המצעד כדעה אישית אך מבלי להטיף מוסר לאיש על השתתפותו או אי השתתפותו. להיפך! אני יודע מקרוב, שהרב רון מכבד כל אדם ותהא דעתו אשר תהא, ומעולם לא פגע באיש. לעומת זאת ההודעה של בת-עמי הייתה חריפה מאוד וכללה השמצות אישיות נגד שוללי המצעד. אומנם בתחילה לא6 הזכירה שמות אולם רק משהגיבו על ההודעה מטעם הו"ד, אישרה בתגובה נגדית, שאכן ההתקפה מכוונת בעיקר כלפי הרב רון. על זה יצא הקצף. אתה יודע היטב, שדעותנו האישיות שונות מקצה לקצה, ובכל זאת אני רואה בך כאדם אהוב ומקובל. כבר כתבתי על כך בעבר, שאני מכבד כל אדם בלי שום קשר לדעותיו. אתה יכול להיות שמאלני מחמד או דתי מחמד ובלבד שתהיה בן-אדם. אני יכול להתווכח אתך פוליטית אבל כמו המחלוקת עם איסילמיד, שהסתיימה בחיבוק עצום למי, שדעתו לא נתקבלה עליי, אבל אופן הצגת הדעה היה מכובד ומרשים. זוהי מחלוקת לשם שמים. אגב העקיצה - יש לה סיבה. זו לא חכמה ליהנות מתקציבים ומתרומות ולפתח מערכת יחסי ציבור. בוא נראה את הארגונים הלהט"בים מתמודדים שווה מול שווה. אני יודע, שזה לא יקרה, וגם הרב רון לא מצפה לו. אז לא מגיע קצת כבוד? ולדבריך בסיפא: תודה שתיקנת אותי. משום מה חשבתי, שהאירוע אמור היה להתקיים בשבוע שעבר ואף העליתי שרשור מיוחד בעניין. אני מאחל לך ולחבריך שבת מהנה וממליץ בחום לשמוע את הרב לוביץ. שמעתי אותו פעם אחת במסגרת "חברותא" (ותודה לצוות הנפלא) והתרשמתי עמוקות מהיותו תלמיד חכם אמיתי ולאו דווקא "דוס מחמד". מאחל לכל הרבנים שילכו בדרכו. אכן בנושא זה אני מצדיע לכל הארגונים, שדאגו להביא אותו (כולל אלה, שתומכים במצעד), ומאחל לכולנו, שנמצא את שביל הזהב ללכת בדרך האחדות והשלום. שבת שלום לך, אביעד ותבוא לבקר תמיד. אתה... (לא רוצה לכתוב בפורום כדי לא לגרום לך להסמיק...
)

למעלה