צבא!

killerit1

New member
צבא!

אני בכתה יב' למי שלא ראה שכתבתי, ואני לא יודעת מה לעשות עם הצבא שנה הבאה, אני בזמן האחרון התחלתי לחשוב על מחול במושגים רציניים ואני מאוד מאוד רוצה להמשיך להתקדם ואולי אפילו להיות רקדנית יום אחד... איך אני אמורה לעשות את זה כשאמור להיות לי צבא שנה הבאה??? אני מפחדת שהוא יתקע אותי ויהרוס לי הכל... מה אתם חושבים? ומה אתם עשיתם בנידון? (הכוונה למי שקרוב לגיל צבא או עבר אותו..?)

maholnikit

New member
תקשיבי, אני יענה לך גם פה....

אני ממש מבינה אותך. הייתה לי התלבטות כל כך כל כך קשה מה לעשות עם הצבא. אפילו הייתי צריכה לוותר על דברים בשביל הצבא. אבל הבנתי שזה שווה את זה. זאת אומרת, להמשיך לרקוד תמיד אפשר, ואפשר גם לשמור על כושר תוך כדי הצבא (כמובן שתלוי בתפקיד) אומנם זה קשה, אבל אפשרי. אז בשנתיים האלה אני לא ירקוד מקצועי אבל יש לי את כל החיים אחר כך לעשות את זה. לדעתי לוותר על צבא זאת טעות כי זה תהליך שאת צריכה לעבור, זה מבגר אותך וזה מוציא ממך דברים חדשים שיהפכו לרקדנית אפילו עוד יותר טובה! וחוץ מזה את לא רוצה לגור בישראל בלי לעשות צבא, אני חושבת שיהיו לזה יותר מדי תוצאות.

killerit1

New member
אני עונה פה!

גם על מה שרשמת בשרשור הקודם... דבר ראשון, מה זו בדיוק הסדנה הזאת בגעתון? שמעתי על זה אבל לא בדיוק הבנתי... זה קשור ללהקת המחול הקיבוצית? או שזה משהו נפרד? ומה בדיוק עושים שם? ומה עשית באודישן? קיצר אני רוצה לשמוע פרטים על זה...! אממ בקשר לבגרות שלי, אני ממש מקווה שבסוף זה יהיה כיף, ושאפילו יצא לי מזה משו, כרגע אני מרגישה שזאת מועקה, אבל ברור שאני אשתדל לעשות את הכי טוב שאני יכולה.. ויש לי ממש קצת בנות בריקוד בנתיים (בכוונה) קרן, ים, ניצן ואני. ובקשר לצבא... אני לא יודעת אם יש לי את הרצון לשרת בצבא בשביל לדחות את ההתפתחות שלי במחול, ככל שאני חושבת על זה, זה נראה לי פחות פחות הגיוני ששנתיים מהחיים שלי (וזה שנתיים חשובות גם מבחינת גיל, כי אני עוד צעירה), אני אקריב בשביל משהו שעלול לפגוע בחלום שלי...

killerit1

New member
אה ושכחתי..

ברי כמובן מלמדת אותנו קלאסי, אבל בחודשיים הקרובים יש לנו פעם בשבוע עם ברי ופעם בשבוע אירנה בגלל שלברי יש את הלימודי משפטים האלה, אבל אח"כ זה יהיה רק ברי כי היא מכינה אותנו לבגרות והכל (זה ממש משמח אותי כי אירנה מורה מעולה ואני מתה על השיעור שלה). וכרגע אין לי הרבה זמן כמובן ללכת לסטודיו-בי, אבל בקיץ הייתי שם כל החיים שלי.. ורקדתי בעיקר קלאסי אצל יורם כרמי, וג'אז אצל דנה שובל (שלשיעורים שלה אני עוד איכשהו מספיקה להגיע גם עכשיו כי הם נורא מאוחר ) אבל בתקופות שהיו לי זמן רקדתי אצל כל מיני מורים, עשיתי גם היפ-הופ ופאנק כזה בשבביל הכיף (אצל טל הנדלסמן ואצל רועי), וגם ג'אז קצת עם רוני, ועם שרית שצקי, לא יודעת.. נראה לי ניסיתי שיעורים אצל בערך חצי מהמורים... רקדת שם??

maholnikit

New member
כן!! רקדתי שם כל שנה שעברה!

עשיתי כיף חיים!! אם את נוסעת מתישהו תגידי לי,אולי אני אצטרף..אולי יהיה לי אפילו אוטו להסיע אותנו...

maholnikit

New member
אני כל הזמן שוכחת לענות על דברים...

מה במאת?? ברי מלמדת אתכן השנה?? כל שנה חיים אומר שהיא עוזבת ובסוף היא לא עוזבת..בעצם שנה שעברה היא אמרה לנו שהיא עוזבת...טוב....וואי איך אני מתגעגעת..תאמת ששקלתי לבוא לעשות איתן שיעורי קלאסי..אם כבר אז לנצל עד הסוף...באיזה יום יש לכן עם ברי?? ומי זאת אירנה??

mary anna

New member
וואלה גם אני!!!

אחרי הקורס קיץ שעשיתי בבת דור רקדתי כל החופש בסטודיו בי נונ סטופ!!! ובדיוק אצל כל המורים שאמרת יש מצב אני מכירה אותך??? רקדתי בסטודיו בי שנה אבל עכשי אני הולכת לשם פעם ב.... כי אני בבת דור וזה גומר אותי שנה שעברה הייתי משלבת והיה לי עומס יתר פציעות וכאלה... אז החלטתי שאני חייבת להוריד בכמות השיעורים שעשיתי ביום.... כמובן שזה גם דפק לי את הלימודים קצת..

maholnikit

New member
אוקי...

בקשר לגעתון...יש לזה קשר עקיף ללהקה הקיבוצית.זאת אומרת שניהם מתאמנים בקיבוץ געתון, עם אותם מורים וגרים שם ביחד.. הסדנה היא כאילו מכינה ללהקה הקיבוצית. את רוקדת שם כל היום ומשתפרת מאוד ואז הסיכוי שלך להתקבל ללהקה עצמה הרבה יותר גבוה (במיוחד כי גם מכירים אותך כבר...). מזתומרת מה עשיתי באודישן?? הבגרות...תאמיני לי, על תקחי יותר בנות. 4 זה ממש מספיק אני התחרטתי שעשיתי ריקוד עם כל כך הרבה בנות. יש לך כבר מוזיקה? אני מופיעה השנה בבגרות של מישהי שאני מכירה מהסטודיו! איך אני מתרגשת! זה פשוט כל כך כיף.למרות כל העומס! בקשר לצבא. את ממש מזכירה לי את עצמי לפני שנה. באמת שאני מבינה אותך. אבל עכשיו אני עם כל החברים שלי וכולם מתגייסים ואני גם רוצה! ואני לא חושבת שזאת הקרבה, זאת אומרת זה סוג של הקרבה אבל משהו ששווה להקריב בשבילו בגלל שאת לא באמת מוותרת על הריקוד את פשוט מנסה לשלב ולא לוותר על אף אחד מהדברים. יש מספיק תפקידים שמאפשרים לשלב את שני הדברים ביחד! בקשר לסטודיו בי שלא ענית לי...אצל מי את רוקדת שם? מתי? וכו...

killerit1

New member
עניתי לך בקשר לסטודיו בי

הוספתי עוד תגובה, תסתכלי שוב... והתכוונתי ממה מורכב האודישן? פשוט בנית איזה קטע קצר ורקדת אותו? והסדנא הזאת, אז כאילו את גרה בקיבוץ וחוזרת בסופי שבוע הביתה? וזה קשור גם איכשהו ללהקה 2 שיש בקיבוצית? או שזה כבר אודישן אחר שהוא ממש ללהקה? וכן אני יודעת שמעט בנות זה מספיק, אני חשבתי על זה הרבה:) ולא הבנתי, באיזה בגרות את מופיעה? של מישהי מהמגמה שלי?...של מי?! וכן יש לי מוזיקה, למרות שכבר שיניתי אותה כמה פעמים, אני מקווה שעכשיו זה סופי.. ובקשר לצבא, אני כרגע בשלב כזה- אני אשתפר ואעשה את המקסימום בשביל להגיע לרמה הכי גבוה שאני יכולה השנה, ואחרי בצפר כי יהיה לי הרבה זמן (אני קטנה ואני אמורה להתגייס מאוחר), אבל אני חושבת שאם אני אתקבל לאיזה מקום, למשל לסדנא הזאת (אני פשוט מעריצה את הקיבוצית, זה החלום שלי להגיע לשם), או לכל דבר אחר, אני מאמינה שאני אנטה לכיוון הזה, וכתוצאה מכך- אוותר על הצבא, מצד שני, אם אני לא אגיע לרמה הזאת ולא אצליח בזמן הזה להתקבל לשום מקום, אני אעשה צבא, ואמשיך לרקוד כמו שאת אמרת...

killerit1

New member
חחחחח גם אני שוכחת

אני היום כנראה נוסעת לסטודיו בי.. לשיעור של דנה, אחרי הג'אז בסטודיו שלי! אצל איזה מורים רקדת שם? וכן, גם לנו כל שנה חיים וברי אומרים- שנה הבאה עוזבת שנה הבאה עוזבת... ויש לנו שיעור איתה בנתיים ביום שישי בבוקר בשעה 9:45! ואירנה לימדה גם שנה שעברה אבל לא אתכן כי אתן עבדתן רק על הבגרות, וגם היא מלמדת השנה רק בחודשיים הראשונים.. והיא מעולה! היא רוסיה כזאת חמודה, בלרינה כזאת..

maholnikit

New member
וואלה??איך את נוסעת? אוטובוס?

אולי אני גם יבוא..יש לי אוטו... רקדתי בעיקר אצל איריס נייס, תות ורוני. לפעמים יורם..ניסיתי שם פחות או יותר את כל המורים... 9:45??? אוי זה טירוף!!! כי יש לי עוד שני שיעורים ביום שישי..אולי אני יבוא מתישהו!

killerit1

New member
היום יש לי טרמפ...

אמא שלי מסיעה אותי היום, וזה מתחיל ב9:30 וברמת העקרון אמור להגמר ב11 אבל הדנה הזאת משוגעת, השיעורים שלה עד 12 בלילה בערך... ואני חוזרת באוטובוס! וגם אני רקדתי לפעמים אצל איריס אבל היא עזבה! איזה שיעורים יש לך? בדנסיטי אמרת שאת רוקדת?, מה את רוקדת שם? ואיך שם?

maholnikit

New member
ושוב..אולי אני גם יבוא?? תוכלו אולי

להסיע אותי גם??? או שאני יקח אוטו ויקח גם אותך?? כן, אני יודעת שהיא עזבה!! כל כך אהבתי אותה! כן. בדנסיטי בהרצליה. אחלה סטודיו. באמת רמה ממש טובה. אני רוקדת שם קלאסי עם לי ארבל (סטודיו בי) וגוצ'י...שנה שעברה יורם לימד שם. וג'אז עם אלכס חסיק וחגית פפר וסטריט עם עומר שטייר. ממש חסר לי מודרני!!

maholnikit

New member
אמממ..טוב.. באודישן היה שיעור

קלאסי, מודרני, קטע רפרטואר, ואז כל אחת הראתה קטע אישי... זה גם החלום שלי!! וכן. גרים בקיבוץ ואפשר לחזור בסופי שבוע הביתה..כמובן שלא חייבים... את ממש משכירה שם דירה. הלהקה השניה?? את מדבתר על הקיבוצית הצעירה אולי??? איפה שדניאל און הלכה?? זה משהו אחר. לפי מה שהבנתי לא שווה ללכת לשם... והבגרות לא של מישהי מהמגמה.. היא של חברה שלי מהסטודיו בהרצליה..

killerit1

New member
כן אייסיקיו רעיון טוב

חח כי אנחנו סתם מנהלות פה שיחות אישיות שבטח אף אחד לא מבין מה אנחנו רוצות מהחיים שלהם:)... 79507805 אממ בקשר להיום- אני חושבת שאני לא יכולה להסיע אותך כי אני ממש לחוצה בזמן, כאילו אמא שלי באה לסטודיו ברעננה ומסיעה אותי ישר לת"א ולא יהיה לי זמן להתחיל לחפש איפה את גרה, זה פשוט בהתראה קצרה מדי... כי אני ממש עכשיו הולכת לסטודיו ברעננה... אבל תבואי בכל מקרה!! ואם יהיה לך במקרה אוטו זה בכלל יהיה אחלה! אבל פעמים הבאות אז בכיף אני אסיע אותך וכאלהף סתם כי יוצא לי לחוץ היום! אה עשיתי כמה שיעורים אצל לי ארבל, היא ממש חמודה!

the mush

New member
../images/Emo45.gif

אל תחשבי אפילו על לא להתגייס. אני, אין לי כלכך מושג בשעות הצבא. אין אפשרות לרקוד גם בזמן הצבא

למעלה