צבא!

LiRoNi18

New member
אני כרגע בצבא...

(לצערי) אבל אני בבסיס פתוח... אז ישר מהבסיס אני נוסעת לסטודיו זה קצת קשה... אבל אפשר להתסדר וזה שווה את זה.. חוץ מזה יש גם לפעמים מפקדים מתחשבים (לא ממש במקרה שלי כרגע) שנותנים לחיילים שלהם להשתחרר יותר מוקדם בשביל זה... ואם יש לך מספיק שנים בקלאסי ואת יודעת לרקוד את התחום הזה מעולה את יכולה לגשת לבחינות של 'רקדן מצטין'

norco22

New member
קראתי את השירשור ורציתי להגיד ש..

אני ממש לא ממליץ לוותר על הצבא, ואני לא עשיתי שנתיים - עשיתי4 (!) וחזרתי לרקוד בכיף. אם את משרתת במקום שמאפשר לך גמישות של לו"ז, את לא מוותרת לא על הצבא ולא על הריקוד אבל זה קשה ותלוי בך ! (כמו כל דבר בחיים...) אם תשרתי בקירייה (לדוגמה, כי יש עוד איזה 1000 מקומות נוחים) תוכלי לשלב את הריקוד בחיים שלך בקלות! כל יום עבודה שלך יסתיים במקרה הגרוע ב- 17:30.. או לדוגמה יש מקומות שבהם תנאי השירות הם יומיים בשבוע ואם זה המצב אז את יכולה להתפתח יפה מאוד מבלי שהצבא """יהרוס""" לך את החלום, ואת לא תהיי הראשונה שעושה את זה. במובנים רבים הצבא הביא אותי לצורה אחרת של חשיבה והסתכלות על הדברים, דבר שלא הייתי מחליף בשום דבר אחר ואני יכול לומר שאני גאה על כל שעה ושעה מתוך הארבע שנים בצבא. לשאלות נוספות את יותר ממוזמנת לשרשר או במסרים... מאחל לך את כל ההצלחה בעולם אסף.

killerit1

New member
אתם כולכם צודקים...

אבל... המוטיבציה שלי לשרת בצבא גם ככה מאוד מאוד נמוכה, ואני כל כך רוצה את הזמן הזה להתקדם ולהצליח כל עוד זה ממש בוער בי!! אני פשוט לא יכולה לחשוב על העובדה שאני אצטרך לקום כל בוקר בשביל ללכת לצבא ואחזור כולי מותשת ואכריח את עצמי ללכת לרקוד... לא רוצה ככה, רוצה שזה יהיה בחיים שלי כל הזמן, רוצה שזה יהיה מרכז החיים שלי!אוף...

norco22

New member
אני ממש ממש לא רוצה להיות מגעיל

ותביני שזו הדעה שלי ואך ורק הדעה שלי. לא בשום פנים ואופן משהו נגדך! נורא מכעיס ומתסכל אותי שאת בכלל כותבת ש"גם ככה המוטיבציה שלך נמוכה" זה אומנם פורום מחול אבל אני חייב לציין שזו פשוט לא נתון לבחירתך ולשיקול דעתך כמו שזה לא היה נתון לשיקול דעתי ולשיקול הדעת של מישהו שנפל במלחמת השחרור או לחבר שלי מורן שנהרג בשכם לפני כמעט שנה!. (וכן, אני מודע למה שקורה בארץ היום ושהרבה לא מתגייסים) - אם זה היה תלוי בי הייתי מגייס את כולם. כשאת רושמת הזמן שלי להתקדם למה את מתכוונת? שבזמן שאני הייתי בטול-כרם הייתי יכול לבחור להיות במקום אחר? למה? למה יש אנשים שחושבים שהם יכולים לפתור את עצמם משרות כי פשוט לא בז%# שלהם להיות שנתיים או שלוש בצה"ל? כי זה בזבוז זמן? הזמן שלהם יותר שווה משלי או משל מורן ז"ל ? לקום כל בוקר וללכת לצה"ל, איזה מצחיקה את! , אם את רוצה לפתח קריירה של רקדנית אמיתית תצטרכי לתת מעצמך הרבה יותר מ"לקום כל בוקר". אני לא מדבר מניסיון אבל אני מאמין שיהיו כמה אנשים פה בפורום שיודעים על מה אני מדבר... הבעיה היא בסיסית.אנחנו בטעות חושבים שזה בכלל נתון לבחירתינו. כל אחד ואחת ללא יוצא מהכלל יכולים לתרום משהו לצה"ל (או שירות לאומי שזה לא פחות חשוב!). מצטער אם לא יצא לי לדבר על מחול. קשה לי לשמור את זה בפנים. ** שוב, זה לא נגדך, זה מוגש כנקודה למחשבה ממישהו שלוקח את השירות בצה"ל כזכות ולא כנטל, לא התכוונתי להטיף או משהו.. **

may1414

New member
אז אני אגיב גם...

טוב אז ככה... הדעה שלי מאוד ברורה לאנשים שקרובים אלי... אני רוצה להתגייס ולתפקיד שידרוש ממני הרבה שבתות.... העובדה שזה מתנגש לי עם הריקוד כן מפריעה לי... אבל אני חושבת שיותר יפריע לי אם אני אדע שהייתי יכולה לקחת דברים מהצבא שאני לא יכולה לקחת מריקוד... שלא תרמתי למדינה כי ריקוד זה לתרום לעצמך ולמה שאתה אוהב וזה גם בסדר להיות אנוכי לפעמים...אבל אני חושבת שאפשר ואפילו צריך לשלב צבא עם ריקוד שזה מה שהמדריכה שלי עשתה... וכיום היא רוקדת בלהקה נחשבת.... היא עשתה צבא בקרייה ויצאה כל יום ב 5 והלכה לרקוד.... יש מקומות שמאוד מתחשבים ברקדנים... אני רק רוצה להדגיש כי ההודעה לא הייתה מיועדת למישהו ספציפי.. סתם חומר למחשבה...

למעלה