צבא קרבי

GGG12345

New member
היי היי

לא כולם בגולני עארסים. חלק מהם סתם מפגרים כמוני.

Amazing18

New member
נו מה נראה לך באמת?!

צ-נ-ח-נ-י-ם-!

GGG12345

New member
מאותגרת גובהית, סליחה ש'

עשתה לי ייסורי מצפון. כאדם בעל מוסר קלוקל החלטתי לעשות מפנה ולענות לך בצורה אמיתית ללא סייג. ככה: מג"ב, וואלה יש לך את ה"גדודים", לא ממש יודע איך זה עובד שם, בכל מקרה הם מתפקדים כשוטרים, מבצעים תפקידי שמירה ומחסומים ברחבי הארץ בנקודות חמות. עכשיו נגיע לחלק הכיפי - יחידות מיוחדות: יש לך את ימ"ס כמובן - יחידת המסתערבים. חידה מטורפת. יס"מ - יחידת סיור משטרתי - אין לי יותר מדי מושג, אבל איך קוראים לו מכוכב נולד בא משם. אז זה חייב להיות טוב לא? יש עוד הקצאה של פעם במליון שנה של סדירניקים לימ"מ. כן זו לא הנפצה. הסיכוי להגיע שואף ל-0. אה כל צריך לעבור גיבוש מן הסתם. יש כאן אנשים שמבינים הרבה יותר ממני במגב. אם אתה רוצה הסברים על חטיבות החיר השונות אתה מוזמן. בנוסף ליחידות מיוחדות. כבוד.

GGG12345

New member
שקט...

קציצה. יש כאן מתקפה מכמה חזיתות עליי. אני קורס תחת המעמסה. הפורום לא מה שהיה פעם. למה אורנית ספרי לי למה.... :, (

alones20

New member
השאלה שלך כללית

מה אתה מחפש? מה מעניין אותך? אני למשל בא ממערך מודיעין השדה, זה מעניין אותך ? ומה מעניין אותך במג"ב כמו שאמרו יש לך את הימ"ס (יחידת מסתערבים), יש צוות בעזה ויש צוות ביו"ש (יהודה ושומרון), מטרת היחידה היא להכנס לשטח תוך כדי התחפשות לערבים, וביצוע פעולות בשטח יש לך את מתיל"ן, יחידה שאחראית על פעולות תגמול ביהודה ושומרון, יש ימ"ג, ואת הגדודים שאחראים על ביטחון שותף, מה מושך אותך ?

Little Bit

New member
מג"ב-

רוב היחידות המיוחדות של מג"ב מעולות ימ"ג, סמ"ג, מתיל"ן, ימ"ס, כפיר, לביא... תגיע למג"ב תעשה טירונות, ואז תראה לאן תגיע

למעלה