הוא לא גובניק הוא פשוט חושב שמה שרשם זה מצחיק
B bitonano New member 20/10/06 #11 בונא שתוק כבר יא טמבל סבבה אתה לא תומך, אבל יש אנשים עם דעה שונה משלך וגם להם מותר להביע אותה.
G GGG12345 New member 20/10/06 #12 אייריש הילד לטיפולך. אני בטוח שהוא יצא יותר מפגר ממה שהוא יצא עכשיו אחרי שיחה קצרה איתך. ואתה אדון - די להיות ייצור. תחשוב לפני שאתה מדבר.
אייריש הילד לטיפולך. אני בטוח שהוא יצא יותר מפגר ממה שהוא יצא עכשיו אחרי שיחה קצרה איתך. ואתה אדון - די להיות ייצור. תחשוב לפני שאתה מדבר.
B bitonano New member 20/10/06 #26 למה נראה לך שעשיתי משהו לא בסדר.. אתה הופך את הפורום לבדיחה, האנשים שבאים לפה בד"כ מחפשים תשובות רציניות ולא את הבדיחות המעלות גיחוך שלך.
למה נראה לך שעשיתי משהו לא בסדר.. אתה הופך את הפורום לבדיחה, האנשים שבאים לפה בד"כ מחפשים תשובות רציניות ולא את הבדיחות המעלות גיחוך שלך.
פ פרוטגוניסט New member 20/10/06 #37 אני חושב שזה תלוי אם אמא שלך קונה חלב תנובה או יוטבתה. אולי בכלל טרה.
B bitonano New member 20/10/06 #32 מה לעשות, זה בדיוק מה שגם פותח הדיון אומר לעצמו שהוא רואה את ההודעה שלו בלי להכיר אותו קודם (כמוני) ולהבין שהוא צוחק. אם נעלב הבחור, אני מתנצל, בכל מקרה אני לא חושב שזאת הצורה שבה צריך לענות למישהו שמורעל על קרבי ובא פשוט להרחיב את הידע.
מה לעשות, זה בדיוק מה שגם פותח הדיון אומר לעצמו שהוא רואה את ההודעה שלו בלי להכיר אותו קודם (כמוני) ולהבין שהוא צוחק. אם נעלב הבחור, אני מתנצל, בכל מקרה אני לא חושב שזאת הצורה שבה צריך לענות למישהו שמורעל על קרבי ובא פשוט להרחיב את הידע.
פ פרוטגוניסט New member 20/10/06 #29 היה מעולה..!! והיה פעמיים..! הייתי גם ברעננה, וגם אתמול בסיטיהול. ואם ירצה השם- לא. בעצם אם ירצה אבי(לתת לי ת'אוטו), אז אני אגיע גם לבארבי בסוף החודש.
היה מעולה..!! והיה פעמיים..! הייתי גם ברעננה, וגם אתמול בסיטיהול. ואם ירצה השם- לא. בעצם אם ירצה אבי(לתת לי ת'אוטו), אז אני אגיע גם לבארבי בסוף החודש.
G GGG12345 New member 20/10/06 #31 באנה יא מורעל מה שמעתי יש איזה משהו שלהם עם משינה? הנפצה? או שזה כבר היה... אני כולי בסוטול.
פ פרוטגוניסט New member 20/10/06 #36 כן. היו שתי הופעות עם משינה. אחת בים המלח והשניה ברעננה. איך היה? אני הייתי מחליף את כל ההופעה של משינה בעוד שיר אחד של שני הגאונים.
כן. היו שתי הופעות עם משינה. אחת בים המלח והשניה ברעננה. איך היה? אני הייתי מחליף את כל ההופעה של משינה בעוד שיר אחד של שני הגאונים.