צבא ולימוד

לפי דעתי...

המטרה העיקרית של כל הרעיון נח``ל חרדי לא היה במטרת הצלחה, לא הגיע מנקודה מסוימת לעבר מטרה... היתה לו מטרה אחת ברורה... להפיל,ללכוד ולצוד כמה שיותר בחורים ברשתם! כך שאין בזה הרבה ענין של הצלחה!

נייעסמן

New member
הנח``ל החרדי-מהלך גדול וחשוב.

בעיקרון הנח``ל היה מהלך מאוד חשוב, שהיה אמור לפתור חלק גדול מהבעיות של בחורים שלא מעונינים ללמוד ולא מוצאים את מסגרתם בישיבות ובעקבות כך מיתדרדרים מאוד לשאבאב החרדי וכידוע שבזה חבר מביא חבר...אלא שבגלל קבוצת קנאים קטנה ורועשת,חשוכה וקיצרת אופק, שאיימה על כל מי שניסה לקדם זאת הן מהעסקנים והן מגדולי ישראל שניסו לפעול שהמסגרת הזו אכן תתאים לחרדים,אלא שבגלל המלחמה הנפשעת של אותם קנאים חשוכים,הכל נפל לטימיון ולכן בסופו של דבר הנח``ל החרדי ירד לטימיון ומה שנשאר מזה זה קבוצה קטנה שרובה דלי``ם בכלל,וחבל מאוד! את התוצאות של נפילת הנח``ל רואים היום בהתעצמות השבבניקים החרדים מיום ליום בלי שאף אחד מצליח לעצור את הסחף,וכמעט אין בית אשר לא נפל שם חלל,ומי יודע איך המצב היה נראה לו כן היו שומעים לדעת גדולי ישראל כמו מרן הגריא``ל שטיינמן שליט``א ומרן האדמו``ר מבלז שליט``א ועוד הרבה שהבינו שזה ממש הצלת הדור. חבל חבל!

גם בתי הספר הפכו לבתי בושת חילוניים

יש כבר מורות שהם מתחילות עם התלמידים !!!!!!!!!!

ומה אתה מנסה לומר בזה ? ......

שאני לא כל כך דתי כמוך .................................. הריי אפילו אם תירצה להיות הכי חרדי בעולם את תישמע בסוף תחנות רדיו חילוניות . תחשוב על מה שאתה עונה ! .

נייעסמן

New member
ממש לא רציתי לומר שאתה לא חרדי.

סתם כתבתי מה שכתבתי בלי קשר לזה שאתה חרדי מספיק או לא.אין קשר!

נייעסמן

New member
זה נכון בצבא כיום בלבד!

אך אם היו משקיעים מאמצים היו יכולים להקים מסגרת בנח``ל החרדי שתהיה על בסיס הטהרה!אגב ואיפה נמצאים כיום כל הבחורים שמסתובבים ברחובות?לא בבתי בושת?

כל הצבא זה בית בושת בחינם !

הרס"ר בוגד באישתו בתוך בסיס סגור שאף אחד לא יודע , הקצינות ניכנסות לתוך חדרים של חיילים , ו-החיילות מכניסות טייסים לתוך החדר שלהם בסופי שבוע כי משעמם להם והם רחוקות מ-הבית ! .

הנח"ל החרדי רובם שבבניקים

ותאמינו לי חברים יקרים ! , שיש מקומות בצבא שהם " כן רואים בנות חיילות !!!! "

נכון ! , חוץ מזה ............

בתוך הצבא מותר כבר לעשן ביום שבת בתוך חדרי האוכל

רוני512

New member
צבא ולימוד

במקום לשבת וללמוד או גם לשבת וללמוד ובכלל מה אתם חושבים על הצבא

מה אני יכול לחשוב...

הצבא אולי עושה דברים גדולים, שהוא נלחם בשבילנו, אבל אני עושה דבר יותר גדול, כשאני יושב ולומד!

רוני512

New member
ומה יוצא לך מזה שאתה

יושב ולומד האם אתה תהיה ר``מ או מה בדיוק האם אתה מרחיב את דיעותיך או שסתם אתה בא פותח את הגמרא ובוהה בחלל

אם אמרתי שאני יושב ולומד אז כנראה

שאני לא סתם בוהה בחלל... אני מרחיב את ידיעותי, ובעזרת ה` אצא ר``מ או משהו כזה.

למעלה