:][: עונההה :][:
מהו שמך המלא? עמית ושתקוD; תאריך לידה: 9/9/92 מקום מגורים: יקנעם כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא:] צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום משקל: אמממ... גובה: אמממ... מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כלום:] על מה היית רוצה לנגן? תופייים!!! וגיטרה גם יהיה נחמד:] אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרן פלס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? מהטאטו מאניה אני כל הזמן שמהD: יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עזבו אותכם פירסינג...סתם כואב;] התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים מעשנת וגם זה פעם ב-70 שנה העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אהם אף אחד:] האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה הקשר?! חחח קולנוע
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי חלומות:] ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מתדלקתתתת
הכי קול חעחע חולה על הריח של הדלק! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גניקולוגיתD: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פוזת יתר, ריכוז בעצמך התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה, להקים משפחה ובקיצור לחיות באושר
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית כזה יפה מעץ על יד הכנרת עם דשא ירוקקק... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? כרגע חזרתיD: אכלת? לפני חצי שעה +/- התנשקת? תלוי איזה סוג של נשיקהD: התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? לפני שנתיים צחקת? לפני חצי שעה בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרתD: מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום אני חושבת חיבקת מישהו/י? היום עישנת? ביום שני שהיה שתית משקה אלכוהולי? ביום שני שהיה השתכרת? מזמןןןןןןןןןןןןןןןן............. שכבת עם מישהו/י? לעולם לא
היית במועדון? מזמןןןןןן...... לבשת חצאית? מזמןןןןןןןןן...... קנית בגד? לפני חודש +/- אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם הקדישו לך שיר? לפני שבוע נראה לי שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים/שבועות לא זוכרת
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה שלי חשבת עליו? מישהו
התקשרת אליו? אמאD: התקשר אלייך? חברה פגע בך? מישהי... שימח אותך? כמה בנות נחמדות מאוד
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? השעון ההומו מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אוחתוק או משהו בסגנותD; מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצפצוף של השעוןD: שעה עד שהצלחתי לכבות את המניאקD: מה היה השיר הראשון ששמעת? makes my wonder של מארון 5
שיר שולט! מה אכלת? סנדוויץ בבצפר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני לא מצליחה לפתוח את העיינים אם אתמול נרדמתי מוקדם? חחח מיקום כרגע: ביתי הקט
להקה אהובה: סינרגיה, שוטי נבואה, וכו'... חחח איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: אח של ידיד שלי
ראיתי אותו היום
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? אולי קצת...בכל אחד יש קצת צביעות... את חושבת שאת קנאית? בכל אחד גם יש קצת קנאה... את חושבת שאת קרצייה? מקווה שלא את חושבת שאת עקשנית? אחושלוקי עקשנית!! את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?! איזה שאלה מציקהD;
מהו שמך המלא? עמית ושתקוD; תאריך לידה: 9/9/92 מקום מגורים: יקנעם כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא:] צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום משקל: אמממ... גובה: אמממ... מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כלום:] על מה היית רוצה לנגן? תופייים!!! וגיטרה גם יהיה נחמד:] אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרן פלס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? מהטאטו מאניה אני כל הזמן שמהD: יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עזבו אותכם פירסינג...סתם כואב;] התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא