צבא ואהבה ב-
אנשים

lililulu

New member
:][: עונההה :][:

מהו שמך המלא? עמית ושתקוD; תאריך לידה: 9/9/92 מקום מגורים: יקנעם כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא:] צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום משקל: אמממ... גובה: אמממ... מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כלום:] על מה היית רוצה לנגן? תופייים!!! וגיטרה גם יהיה נחמד:] אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרן פלס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? מהטאטו מאניה אני כל הזמן שמהD: יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עזבו אותכם פירסינג...סתם כואב;] התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים מעשנת וגם זה פעם ב-70 שנה העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אהם אף אחד:] האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה הקשר?! חחח קולנוע
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי חלומות:] ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מתדלקתתתת :) הכי קול חעחע חולה על הריח של הדלק! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גניקולוגיתD: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פוזת יתר, ריכוז בעצמך התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה, להקים משפחה ובקיצור לחיות באושר :) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית כזה יפה מעץ על יד הכנרת עם דשא ירוקקק... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? כרגע חזרתיD: אכלת? לפני חצי שעה +/- התנשקת? תלוי איזה סוג של נשיקהD: התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? לפני שנתיים צחקת? לפני חצי שעה בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרתD: מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום אני חושבת חיבקת מישהו/י? היום עישנת? ביום שני שהיה שתית משקה אלכוהולי? ביום שני שהיה השתכרת? מזמןןןןןןןןןןןןןןןן............. שכבת עם מישהו/י? לעולם לא
היית במועדון? מזמןןןןןן...... לבשת חצאית? מזמןןןןןןןןן...... קנית בגד? לפני חודש +/- אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם הקדישו לך שיר? לפני שבוע נראה לי שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים/שבועות לא זוכרת
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה שלי חשבת עליו? מישהו
התקשרת אליו? אמאD: התקשר אלייך? חברה פגע בך? מישהי... שימח אותך? כמה בנות נחמדות מאוד
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? השעון ההומו מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אוחתוק או משהו בסגנותD; מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצפצוף של השעוןD: שעה עד שהצלחתי לכבות את המניאקD: מה היה השיר הראשון ששמעת? makes my wonder של מארון 5 :) שיר שולט! מה אכלת? סנדוויץ בבצפר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני לא מצליחה לפתוח את העיינים אם אתמול נרדמתי מוקדם? חחח מיקום כרגע: ביתי הקט
להקה אהובה: סינרגיה, שוטי נבואה, וכו'... חחח איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: אח של ידיד שלי
ראיתי אותו היום
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? אולי קצת...בכל אחד יש קצת צביעות... את חושבת שאת קנאית? בכל אחד גם יש קצת קנאה... את חושבת שאת קרצייה? מקווה שלא את חושבת שאת עקשנית? אחושלוקי עקשנית!! את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?! איזה שאלה מציקהD;

הם ניצחווווווווווווווווו.מכבי../images/Emo99.gif

סתמוXD נאמ. מהו שמך המלא? רותם -אסתר[D=] אסייג. תאריך לידה: 25.2.92 מקום מגורים: חדרה כמה אחים/אחיות? 2 אחיות קטנות אחד גדול. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים >< צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: S: גובה: S: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יש לי גיטרה,אבל אני מזניחה אותה הרבה><" על מה היית רוצה לנגן? תופיםD: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן,הכותב והמלחין הכי מוכשר שיש במדינה,ללא ספק. וזה בכלל לא דעה שלי,זו עובדהההההה
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים,טבור מתוכנן לשון.*אבלאמאלאמרשה* התנסת בעבר בסמים? איזה? חח. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 10 D= סתם. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? - ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? שקט! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אלה שקוברים ת'בני אדם.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית[: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שאנשים חושבים שאם יש להם במחשב שתי שירים של איזה זמר או להקה,וגם רק ת'להיטים, הם הופכים להיות מעריצים שלו. ||||: תנוחו. וגם קנאה. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: - איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ערד[: נעמהההההההההה(= מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? לפני חצי שעה בערך.. התנשקת? היום. התאהבת? חח נשבר לך הלב? \: צחקת? עכשיו D; בכית? אתמול.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ^^ חיבקת מישהו/י? ^^ עישנת? מזמן. שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת.. השתכרת? \: שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? S: לא.. לבשת חצאית? לפני 3 ימים קנית בגד? שבוע.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום! הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום [: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? נעמה התקשרת אליו? בר [: התקשר אלייך? נועם [: פגע בך? עזבו שימח אותך? פוצק קטן שלי [: היום: באיזו שעה התעוררת? 7:05 מה/מי העיר אותך? אני לבדי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "גל,מה השעה " משו כזה. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את דניאל בוכה D= מה היה השיר הראשון ששמעת? חלליות-ברי סחרוף. מה אכלת? מסטיק[: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משנה.. מיקום כרגע: חדרה-בית-חדר שלי. להקה אהובה: שייגעצ,מוניקה סקס. איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוככרת DD; את חושבת שאת יפה? חח נגיד. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לאD= את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן[: בזבזנית או חסכנית? בזבזנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?! כן [=

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה לספירושש

מהו שמך המלא? חן בוזגלו-מי שמתעסק מתרסק D: חחחחחח תאריך לידה: 9.8 מקום מגורים: קריית חיים כמה אחים/אחיות?2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?ההורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:מאיפה לי גובה:מטר שישים ומשהו מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרן פלס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?היה באף התנסת בעבר בסמים? איזה?ברור הכל חחח באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?כיתהז' ניסית להתאבד פעם?לא למה החיים יפים אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לאא איככ העדפה מינית: בנים כאילו מהה כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אין לי כוח לכלום:] עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?:O האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אין לי חלום ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? :O ? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים אם זאת תכונה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה טוב איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?מול הים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 5 דקות אכלת?לפני שעה התנשקת?אממ לא זוכרת אבל השנה התאהבת?השנה נשבר לך הלב?אאף פעם צחקת?היום בכית?לפני יומיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי?לפני חודש השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?לפני חודש לבשת חצאית?לא זוכרת קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?לפני שבועיים שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?דילב התקשרת אליו?דילב התקשר אלייך?אבא פגע בך?לא נולד הבן אדם שייפגגע בי נכון נופר ? חחח שימח אותך?נופר ודילב היום: באיזו שעה התעוררת? 07:06 מה/מי העיר אותך? אני עצמי אנכי מה היה הדבר הראשון שאמרת? היום ! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי : מה היום ?! חחחח מה היה השיר הראשון ששמעת? עידן יניב-להדליק אותי מה אכלת?עוגיה :] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך יהיה היום בהופעה
מיקום כרגע:סלון להקה אהובה:גיים בויז כנסיית השכל סינרגיה ועוד' איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית: אואו יש הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: --- את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא כ"כ בזבזנית או חסכנית?בזבזנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?! מאוד מאוד :]

../images/Emo20.gifעונה

מהו שמך המלא?בוסקילה נופר בוסקילה תאריך לידה:26.8 מקום מגורים:קרייתית , כמה אחים/אחיות?2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם , צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:סביבות ה60 ?!
גובה:מטר 68 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?חחחח גיטרה קורד E על מה היית רוצה לנגן?
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אהממ קרן פלללס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?חח אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אף, התנסת בעבר בסמים? איזה?חח כןןןן ,,,,,,,,,, מריחואנה
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אפעם לא הייתי ניסית להתאבד פעם?חח כןן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?חח לא קבוע העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?חחחחחחחחחחחחח
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?חחח :] ,
חשיואות
איזה מגמה היית בביה"ס?לא הייתי ?
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?חחחח להיות כמו אבא של שירן
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?חחח להיות יותר מתקדם מאבא של שירן
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?חח מנקה כמו אמא של שי
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קינאה , סתם משמין
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת :] איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת''א :] אתמול עשה לי כזה חשק יווו מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?חח לפני דקה ף אכלת?עכשיו התנשקת?חחח התאהבת?נאקסט נשבר לך הלב?שנה צחקת?חחח עכשיו עליך
בכית?אתמול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?חח כןןןןן ............ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן : ] חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?שבוע שעבר שתית משקה אלכוהולי?לא שתיתי השתכרת?\ : שכבת עם מישהו/י?... היית במועדון?אתמול לבשת חצאית?חחח אהמממ קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?חח אתמול הקדישו לך שיר?לפני שבועים שיפרו לך את המצברוח?תמייד מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?דילב התקשרת אליו?אהממ אמא התקשר אלייך?מספר חסוי כוס אמקק לא עניתי
פגע בך?עכשיו שימח אותך?חחח כל הזמןן :] היום: באיזו שעה התעוררת?12 16 : מה/מי העיר אותך?חחחחח הרוח הקלילה חח לודעת מה היה הדבר הראשון שאמרת?חחח ראיתי 4 שיחות שלא נענוו חח אז אמרתי כוסאמק :D מה היה הדבר הראשון ששמעת?חחחחחחח "בוקר טוב " חח אבא מה היה השיר הראשון ששמעת?את לי היחידה מה אכלת?עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?חחחח נאקסט מיקום כרגע:חדר שלי להקה אהובה:אין איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית::-S הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:חחחחחחח אמרתי הרבה לא זוכרת את חושבת שאת יפה?ללא את חושבת שאת צבועה?ממש לא את חושבת שאת קנאית?ללא :] את חושבת שאת קרצייה?חח לפעמים את חושבת שאת עקשנית?כןןן את אוהבת את עצמך?חחח בקטנה בזבזנית או חסכנית?חח בזבזנייית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?! לא ממש!

עונה לצו'צ....

מהו שמך המלא? שחף נחמיאס ! תאריך לידה: 10.7 מקום מגורים: רחובות כמה אחים/אחיות? אח ואחות איתי זה 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד עםם אדםם (חח מזה הלוואי טוב בטח עם הורים) צבע עיניים? שחורות צבע שיער? שטני חום משקל: נמנמנ לא זוכרת 49 נראלי גובה: כימעט 1.70 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת על מה היית רוצה לנגן? אם כבר גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אדם יוסף ,עוד זמרת מחו'ל אנהי,אייל גולן, שירי מימוןןן מלאאאא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי ולא אוהבת יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזנייםם
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ולא התנסהה חח באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 11 חחעחע ניסית להתאבד פעם? לאא! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא ולא העדפה מינית: הא? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 0___- עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי חוץ מהקטנצ'יק שליייייי חחח סתם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כרגע לא. איזה מגמה היית בביה"ס? מממממממממממ מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? דוגמנות וששחקנות נראליי ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? תלוי להישתפר על מה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? של זונה ! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נצלנות!!!! כ"כ מרגיז!!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: ננמנמנ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? :] מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חח לישפוח תזבל ניפני כמה שעות אכלת? לא אז לא התנשקת? צרפתת ? חחחחחחחחחחחחחחחחחעם אל צרפתית אז כה התאהבת? ברור ! נשבר לך הלב? כע צחקת? לא בכית? ננמנ לא כ"כ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממ נראלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כע חיבקת מישהו/י? כה עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? רדבול עחעחע השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא !!!!!! היית במועדון? כה לבשת חצאית? כע קנית בגד? כע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כה לא-ד-ם הקדישו לך שיר? מממממממממממ לא שזכור לי יכול להיות שיפרו לך את המצברוח? כה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותיי המעצבנת שעוברת בין המחשב כל רגע חשבת עליו? מזזזה התקשרת אליו? כל יום רק אליה התקשר אלייך? רק היא ! פגע בך? אני פוגעת בה מועחע שימח אותך? משההוו היום: באיזו שעה התעוררת? 7 נראלי מה/מי העיר אותך? אמא שלא מפסיקה להיתקשר רק קמתי אמרתי אאעאע מחר אני רואה את אדם ות'בויז! מה היה הדבר הראשון שאמרת? חחחח רשמתי ליפני שניה מה היה הדבר הראשון ששמעת? "שחחףף קומיי" מה היה השיר הראשון ששמעת? יובל לוריא- דקה אחת (שיר מהמם אשש ) מה אכלת? לא זוכרת כריותת עם חבל עחעחע איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יאא מחר אני רואה את אדם ודילב וכולןן מעניין מה אדם יגיד על השלטט מיקום כרגע: להקה אהובה: ההההההה- גיים בויזז ! איזה כיתה את: ז'3 הבנאדם הכי יפה שראית: *** מי זהה תנחשוו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא דעת את חושבת שאת יפה? נמנמ אני אל יגיד על עצמי זה אל יפה מנמנ נחמדה את חושבת שאת צבועה? לאא !!! את חושבת שאת קנאית? ממ כה חחחחחחח את חושבת שאת קרצייה? ליפעמים את חושבת שאת עקשנית? ממ לא נראלי! את אוהבת את עצמך? אני לא אוהבת שאוהבים את עצמך! אני בסדר זה הכל ! בזבזנית או חסכנית? שניהם שאלה אחרונהההה: ספירר את חתיכת שמנהההההההההההההההההההההה ? חחח כפרעליךך

|כלנתי|חחח שחףף לא הבנתת../images/Emo6.gif

כתבתיי שאלה אחרונההה את אוהבת אותי?????תסתכלי שובבבבב ואז לענות עם את אוהתב או לא חחחחחחחחח חחחחחחח אבל נענה לךךך לא נאי לא משנה חעחעחעח סתם
צריך לענות כפרעע על עם את אוהבת אותיי חחח

למעלה