צבא ואהבה ב-
אנשים

lililulu

New member
מסנג'ר זה ליגה לא כמו אייסי שכל שניה נדפק או

שפורצים לךP=

../images/Emo210.gifיאאא :[

מסכנההה יאווו תאמיני לי שאם הייתי יודעת לפרוץ הייתי פורצת בחזרה , אני זה קרה לי פעם אחת אבל לא מחקו לי אנשים אז מהר שיניתי סיסמא D= תנסי להכנס שוב ,,
כרגע את לא מחוברת

../images/Emo175.gifחח הלוואי שהפורצים שלי ,,

היו כמו הפורצים שלך חעחעחע ,,, [; סתם זה לא מצחחחחיק , :[ אאווווווווווופ . |||:

../images/Emo141.gifיאא מכיללייי../images/Emo10.gif

איזהה באסה זה יאלההההההההההההההה אוףףף אתמול אח שלי כננס לי לאיסיי רציתיי להרוג אותווו וואי זה מעצבן חחעחעחעחעחע אני לא יודעת מישהי שיודעת לפרוץ בחזרה סורי כפרעע אבל חוצמיזה למה את יודעת מיזה????? וגמאני צכה דחוף מישהי שיודעת לפרוץץץץ אני חיבת לאיזה אחדד יאוווווו

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחח ,,

את רעעעעעעה ,, D; את רוצה לפרוווץ למישהו ? . O; מסכן ן ן . :[ ולא , אני לא יודעת מי זה . |||: אם הייתי יודעת , הוא ממזמן היה בקבררררררר .

../images/Emo141.gifכן את לא יודעת מה הוא עשה לי../images/Emo10.gif

אולי ביזדמנות אני יספר לךךךך הוא עושה לי תמוות כולי ום באיסיי איזה אחד שאני לא מכירה והואו יודע עלי הוכלל את יודעת איזה משג זה ואני לא מכירה אתווו
ואני חיבת לדעתתת מיזה עד שאני לא יפיפרוץ לו אני לא ירגע חראאאאאאאאא!!!!!!!!! ואיך את רוצההה שנפרוף לו עם את לא יודעת מיזה???חחחח

../images/Emo141.gifכנסו שאלון-משעמם פה בלחץ:|

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?!
יש המשךך אלב אחריזה זה יהיה ארוך מידיי חיחחי תענו על זהההה ערב טוב=]

../images/Emo141.gifעונה=]

מהו שמך המלא?ספיר! תאריך לידה:21.12 מקום מגורים:נהריהההה כמה אחים/אחיות?איתי ביחד 5 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים! צבע עיניים?ירוק צבע שיער?חום משקל:מזמן לא שקלתיתעצמי חחח גובה:כנ"ל מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לאאא על מה היית רוצה לנגן?תופים
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אדםםםםם יוסף! יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?רק באוזנים 3 חורים חחחח התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?10 משו כזה חחחחחחחחח ניסית להתאבד פעם?לאאאאאאא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמייי כזההה רגיל לא משווו קבוע כמו חתונה וזה חחחחח עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים??! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לע איזה מגמה היית בביה"ס?חחח אני עדין בבית ספר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לאדעת חחח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?==== איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מורה בעעעעעעעעעע מה מתנגן עכשיו?נאדה:| עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?רק הפורוםםם! ישנת טוב אתמול?כה תישן טוב הלילה?מאיפה לייייייי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטה וחצי! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנים=\ התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אמ.......... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?תל אביב! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבבוקר חח אכלת?מקודם התנשקת?לא התאהבת?לפני חודש ככה חחחחחחחח נשבר לך הלב?הרבה זמןןןן צחקת?היום בכית?מזמן חחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הרגע=] מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?הרגע חחח חיבקת מישהו/י?היום בבוקר עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לפני חודש ככה השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לאאאאא היית במועדון?מממממ לבשת חצאית?היום קנית בגד?לפני כמה ימיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?לפני כמה זמן שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא=] חשבת עליו?אדםםםם התקשרת אליו?חברה=] התקשר אלייך?חברההה פגע בך?לא זכורררר שימח אותך?חברות=] היום: באיזו שעה התעוררת?7:00 מה/מי העיר אותך?אמא=] מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכרת חחחחחחחח מה היה הדבר הראשון ששמעת?תקול של אמא מה היה השיר הראשון ששמעת?===לא זוכרת מה אכלת?לחם איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אדם חחחחחחחח מיקום כרגע:בית=] להקה אהובה:גיימבויז איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית:אדם יוסף! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:מאיפה לי חחח את חושבת שאת יפה?אמממממ כן=] למה לא???חחחח את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא תמיד את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?תלוי את אוהבת את עצמך?כה בזבזנית או חסכנית?בזבזניתתת את אוהבת אותי???
ברור שכן חחחחחחחחחחח

../images/Emo211.gif עונה לספירושלי

מהו שמך המלא? הדר בוטבול תאריך לידה:5.12.1994-השוכח נשכח מקום מגורים: פרדס חנה כמה אחים/אחיות? 2 איתי 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לא דעת :-O גובה: פעם אחרונה שבדקתי 1.54 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? דרבוקה בקטנה על מה היית רוצה לנגן? נמנמ...גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא דעת יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? -- יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגילים באוזן גם נחשב? התנסת בעבר בסמים? איזה? בחייים לא! באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? הא... ניסית להתאבד פעם? לא תודה אני בסדר... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? גם, בחיים לא! העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בחייאת רבאק מזה השאלות האלה אני בת 12 וחצי סכ"ה! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות פסיכולוגית עם עסק משלי ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משו עם ילדים לא דעת.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנהלת בית ספר ויש הרבה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: בעיקרון לחיות את החיים בהנאה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?שבת אכלת? בצהריים התנשקת?-- התאהבת? כיתה ד' האהבה הראשונה שלי ובנתיים היחידה נשבר לך הלב? שנה שעברה צחקת? נראלי אתמול בכית? לפני כמה ימים באחד הפרקים של האלופה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חודש שעבר נראלי חיבקת מישהו/י? לא זוכרת עישנת?--- שתית משקה אלכוהולי? -- השתכרת?== שכבת עם מישהו/י?== היית במועדון?== לבשת חצאית?שבוע שעבר קנית בגד? חודש שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כל הזמן כשאני אומרת אני מתכוונת הקדישו לך שיר? לא זכור שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים שלושה הייתי בבאסה רצינית כל היום ויום אחרי זה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי הקטנצ'יק הזה חשבת עליו?שרון התקשרת אליו? אמא שלי התקשר אלייך?אמא שלי פגע בך? ילדים מהכיתה --- --- ---- --- ---- שימח אותך? כל הזמן אני שמחה :) היום: באיזו שעה התעוררת? שבע מה/מי העיר אותך? אח שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? עזוב 'תי בשקט מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא הדר לא רוצה לקום מה היה השיר הראשון ששמעת?בצבא הכי חזק בביצוע של אדם מה אכלת?לפרט את כל היום? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי אני חוזרת כבר הביתה מיקום כרגע: בממד ליד המחשב:] להקה אהובה: גיים בויז איזה כיתה את: ו' הבנאדם הכי יפה שראית:ראיתי הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זכור את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה?כשצריך את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך? יותר נכון שלמה עם עצמי בזבזנית או חסכנית?חסכנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?!
מאוד יש המשךך אלב אחריזה זה יהיה ארוך מידיי חיחחי תענו על זהההה ערב טוב=]

גו3י

New member
עונה

מהו שמך המלא?חן אלפסי תאריך לידה:28.8 מקום מגורים:חדרה כמה אחים/אחיות?2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:40 גובה:1.55 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?טוקיו הוטל יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?יש לי טאטו של פרחים יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?11 ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשנת העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמרת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?סבבה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זקנה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:רכלנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לפגוש את הגיים בויז איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בתל אביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר לבצפר אכלת?בצהריים התנשקת?אף פעם חח התאהבת?בכיתה ג' נשבר לך הלב?כיתה ו' צחקת?אתמול כשראיתי תבויז ברדיו דרום בכית?אתמול כשההורים שלי אמרו שאני לא הולכת להופעה של הבויז ועידן
אמרת למישהו שאת אוהב אותו?דשים זה נחשב? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן חיבקת מישהו/י?כן עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?כן לבשת חצאית?כן קנית בגד?כן חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח?כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא שלי חשבת עליו?מישו שאני אוהבת התקשרת אליו?מזמן לא התקשרתי לאף אחד רק מתקשרים אליי התקשר אלייך?חברה שלי פגע בך?מידן הסנובית שימח אותך?שירלי היום: באיזו שעה התעוררת?7:10 מה/מי העיר אותך?אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?אין לי כוח לקום מה היה הדבר הראשון ששמעת?שיר מה היה השיר הראשון ששמעת?מבקש רק לשמוח של עידן יניב מה אכלת?שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי אני כבר יראה את הבויז מיקום כרגע:במחשב בבית שלי להקה אהובה:טוקיו הוטל וגיים בויז איזה כיתה את:ז' הבנאדם הכי יפה שראית:אושרי חמי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אני מתאבדת אבל בצחוק את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?קצת את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא הרבה בזבזנית או חסכנית?חסכנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?! אחרי השאלון הארוך הזה לא חח סתם

למעלה