../images/Emo211.gif עונה לספירושלי
מהו שמך המלא? הדר בוטבול תאריך לידה:5.12.1994-השוכח נשכח מקום מגורים: פרדס חנה כמה אחים/אחיות? 2 איתי 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לא דעת :-O גובה: פעם אחרונה שבדקתי 1.54 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? דרבוקה בקטנה על מה היית רוצה לנגן? נמנמ...גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא דעת יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? -- יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגילים באוזן גם נחשב? התנסת בעבר בסמים? איזה? בחייים לא! באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? הא... ניסית להתאבד פעם? לא תודה אני בסדר... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? גם, בחיים לא! העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בחייאת רבאק מזה השאלות האלה אני בת 12 וחצי סכ"ה! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות פסיכולוגית עם עסק משלי ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משו עם ילדים לא דעת.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנהלת בית ספר ויש הרבה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: בעיקרון לחיות את החיים בהנאה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?שבת אכלת? בצהריים התנשקת?-- התאהבת? כיתה ד' האהבה הראשונה שלי ובנתיים היחידה נשבר לך הלב? שנה שעברה צחקת? נראלי אתמול בכית? לפני כמה ימים באחד הפרקים של האלופה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חודש שעבר נראלי חיבקת מישהו/י? לא זוכרת עישנת?--- שתית משקה אלכוהולי? -- השתכרת?== שכבת עם מישהו/י?== היית במועדון?== לבשת חצאית?שבוע שעבר קנית בגד? חודש שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כל הזמן כשאני אומרת אני מתכוונת הקדישו לך שיר? לא זכור שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים שלושה הייתי בבאסה רצינית כל היום ויום אחרי זה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי הקטנצ'יק הזה חשבת עליו?שרון התקשרת אליו? אמא שלי התקשר אלייך?אמא שלי פגע בך? ילדים מהכיתה --- --- ---- --- ---- שימח אותך? כל הזמן אני שמחה

היום: באיזו שעה התעוררת? שבע מה/מי העיר אותך? אח שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? עזוב 'תי בשקט מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא הדר לא רוצה לקום מה היה השיר הראשון ששמעת?בצבא הכי חזק בביצוע של אדם מה אכלת?לפרט את כל היום? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי אני חוזרת כבר הביתה מיקום כרגע: בממד ליד המחשב:] להקה אהובה: גיים בויז איזה כיתה את: ו' הבנאדם הכי יפה שראית:ראיתי הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זכור את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה?כשצריך את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך? יותר נכון שלמה עם עצמי בזבזנית או חסכנית?חסכנית שאלה אחרונהההה: את אוהבת אותי?!
מאוד יש המשךך אלב אחריזה זה יהיה ארוך מידיי חיחחי תענו על זהההה ערב טוב=]