צבא העמ(בה)

M a r U s k A

New member
בתל אביב יש הרבה מתגייסות

ולא רק זה, יש בנות אשר שוחררו מהצבא על פרופיל - 30 (פטור רפואי), והן מתנדבות לצבא!

תלוי איפה בתל אביב.

בצפון ובדרום העיר יש הרבה מתגייסות. בלב תל אביב אין הרבה, כיאה למרכז האינטלקט הישראלי.

ודמגוגית אחת גדולה מבלבלת ת'שכל בכל יום ויום

למה בכל פעם שמדברים על נושא מסויים ולא משנה איזה, את תצתרכי לדחוף ת'דעות השליליות שלך שכל מה שקורה במדינה שלנו?!?!?! מה קרה!??! למה לא דחפת לכאן איזה הערה לגבי החבר בשארה שנוסע ברחבי העולם הערבי ומטיף כנגד המדינה שאת חייה בה?!?! כספי המיסים שלך, שלי ושל שאר אזרחי מדינת ישארל ממנים את מסע התעמולה הרצחני שהוא וחבבריו למפלגות הערביות מקיימים במשך כל יום ואת זה אני לא שומע שאת מגנה!! ועל איזה אלפים את מדברת?!?! המחבל במלון פרק הוא חף מפשע!??!?! המחבל שנכנס למסעדת הבשר הבחיפה (ששכחתי את שמה) הוא גם חף מפשע?!?! המחבלים שהעיפו לכל עבר חתיכות של בני אדם ברחבי ירושלים, ת"א וערים נוספות במדינה - גם הם חפים מפשע?!!??!?! זה בטח אבסורד אבל ביום שיבוא מחבל, מהסוג שאת אוהבת להלל ולשבח , ויעיף לאלף עזאזל את המח של הבן שלך ככה שלא תוכלי אח"כ אפילו לזהות אותו - לי אישית יכאב יותר על הבן שלך ולא על המחבל ה"חף מפשע"!!!!

../images/Emo45.gif

בטח היא חושבת גם שהמחבל שרצח את דוד שלי באוטבוס ואיתו נרצחו עוד 20 צעירים גם חף מפשע... =\ דפוקה היא! ולמסעדה בחיפה אולי היתכוונת למסעדת מקסים? המסעדה הזאת נימצאת לא רחוק מהבית שלי

wildgirl1

New member
סוניה

זה שיש לה דעות שונות משלך וזה שאת חושבת ככה והיא ככה לא אומר שהיא דפוקה!!! אני קראתי את מה שהיא כתבה בזמן האחרון ויש דברים שאני לא מסכימה איתם. אבל שוב גם אם אתם שונאים איך שהיא מדברת ברגע שהמנהלים בחרו להשאיר אותה בפורום תכבדו אותה קצת. זכותה לדעות הרבה יותר שונות ממך ומכל שאר העולם אבל אל תקראו לה בגלל זה דפוקה!

צה"ל היא מערכת

בירוקרטית רקובה המושתתת חזק מאד על קומבינות, טיוחים וכסת"ח. מסכים איתך לחלוטין שיש לכונן בקר חיצוני שממנו יכולה לבוא הישועה. המחדלים בגיבושים נובעים לא רק מאטימותם של המילואומניקים שמעבירים אותם, אלא גם מכל ההתנהלות של המערכת (שראשיתה בבדיקות הרפואיות סטייל "יהיה בסדר" בצו הראשון). ואם כבר, נזכרתי באיזה פיגור מבית היוצר של צה"ל, ה"כמעט ונפגע" (שבוודאי כולכם מכירים). הרעיון המקורי לשטות הזאת לא כ"כ הזוי, אפילו הגיוני במידה מסוימת, אבל היישום לרוב פשוט דבילי. יש לא מעט מקומות, בעיקר כל מיני סדנאות של חימוש, שבהן יש מכסה שבועית של דוחות כמעט ונפגע. מה שמצחיק שלרוב אין דיווחים שוטפים על "תאונות כמעט ונפגע" ולכן לפני כל סופ"ש מתיישבים כמה חבר'ה ומתחילים להמציא תאונות. אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב.. ולסיום, עוד (על קצה המזלג) על האטימות הצבאית: (אולי טיפה ישן, אבל תמיד אקטואלי) http://www.nrg.co.il/online/1/ART/947/550.html

Janem

New member
חחחחחחחחחח כמעט ונפגע...

אצלנו מטייחים את הפוך, מי שנפגע באמת הוא כמעט ונפגע... נגיד היה לא מזמן מקרה שנתנו לחייל לצבוע איזה צינור אוויר בגובה 5 מטר... הוא עלה על סולם, נפל ממנו ושבר יד. אז ניסו להסתיר את זה, עכשיו הוא בגימלים, ולא דיווחו על מה שקרה לו.

עוד 2 דוג' מהזמן האחרון שממחישות את הטימטום

חייל התלונן זמן רב על כאבים בביצים ובאחד הימים הלך לרופא בפעם האלף עם הבעיה שלו - הרופא נתן לו אקמול, למחרת החייל רצה ללכת אליו שוב אך מפקדיו לא איפשרו לו - החייל בא להתווכח עם המ"פ שבתגובה נתן לו שבת ואמר שיעוף מהמשרד שלו - הוא באמת עף מהמשרד שלו, הלך הביא את נשקו האישי ואיים על המ"פ. החייל נשפט ל-10 חודשי מחבוש בכלא 6, שם פנה לרופא ששלח אותו לבדיקה ברמב"ם - בבית החולים מצאו אצלו סרטן. חייל אחר התלונן על כאבי ראש בלתי פוסקים - מפקדיו חשבו שהוא סתם מתחזה, כשנמאס להם מהתלונות שלו הם שלחו אותו לפסיכיאטר שהוציא אותו מהצבא - זמן קצר אחרי השיחרור החייל אושפז בבית חולים עם דלקת קרום המוח ועכשיו הוא נמצא במצב של מוות מוחי. אני חושב שחוץ מהעניין שצה"ל הוא גוף רקוב ומושחת יש גם בעיה קשה עם אנשי הקבע שלו - יותר מדי מפגרים מוחתמים בצה"ל על תקן קצינים ונגדים. הרי לא הרבה אנשים איכותיים מוכנים להקריב את חייהם למען קריירה צבאית - האנשים האיכותיים חותמים מקסימום לשנה-שנתיים ואז עוזבים, בעוד שכל האידיוטים שאין להם מה לחפש באזרחות, אותם אנשים שצה"ל הוא ההזדמנות היחידה שלהם להסתדר בחיים חותמים קבע לתקופות ארוכות ומשתלטים על תפקידי המפתח בצבא - והצבא נראה בהתאם.

varui

New member
גיבוש

שמע אני יכול להבין את מערכת ביטחון שהם לא רוצים עוד מתים בגיבושים אם צה"ל מזמן חיילים בלי שום בדיקות נידרשות לכל מיני גיבושים לפני גיבוש אמורים לעושת בדיקות חשובות והם לא דורשים את זה יש סיכוי רב שאנשים יגעו לגיבוש שאסור להם כל מיני דברים אבל אותם תלמידים העצמם אינם יודעים את זה

למעלה