צבא העמ(בה)

TaL53

New member
האם אלת את עצמך פעם

למה זה ככה? למה המדינה מבזבזת מיליונים כדי לבנות כביש שיסעו בו 5 מכוניות בשנה? אולי כי יש גורמים בג'נין וברמאללה שהיו רוצים לנסוע לבקר אצל אל-יהוד עם מטרות אחרות ו"מתנות" אחרות.

תאר לך שיאסרו על רוסים לנהוג בכביש מסוים..

בטענה כי רובם שתויים מוודקה. האם זה יהיה לגיטמי?

TaL53

New member
תהרגי אותי

שאני אבין מה ההי הקשר בין מה שכתבת למה שאני כתבתי.מה הקשר לרוסים. מה הקשר לוודקה? אמרתי לך- כבישים ל"יהודים בלבד" כמו שהגדרת את זה נועדו למלא פונקציה בטחונית. אם לא היו פיגועים זה לא היה קורה כי אין למדינה אינטרס להשקיע ככה סתם מיליונים בבניית כבישים שאף אחד לא משתמש בהם.

Old Cat

New member
לפני הפיגועים לא היו כבישים כאלו ולא מחסומים

אבל מבחינתך רצח ילדים במועדון בתל אביב ואזרחים במסעדה בחיפה זה לגיטימי ונאות.

Old Cat

New member
אם רוב מוחלט של הנהגים הגורמים להרג

בכביש היו רוסים, בהחלט לגיטימי היה לעשות תבחינים בענין. היות וכל הרוצחים המחבלים שרוצחים בלא הבחנה ובמיוחד מכוונים פגיעתם כלפי אזרחים חסרי ישע הם ערבים פלסטינאים - הרי שגם כאן התבחין סביר. מענין אבל שאת כל הזמן מטיפה למניעת פיקוח על תנועת פלסטינאים, לעולם לא מניעת פיגועים שכל פעולות הפיקוח הם פועל יוצא של הפייגועים הללו. המסקנה: את בעד פיגועים ורצח של יהודים וישראלים, כל עוד הרוצח הוא ערבי פלסטינאי . את נגד כל פעולה שיתכן ועשויה להפחית ברצח הזה.

TaL53

New member
welcome back!!

לאן נעלמת ככה? חסרת לנו בדיונים פה (אנטולי כבר פרש).

Old Cat

New member
היא יודעת, אבל אינה מסוגלת אחרת

אלא לנפוח שוב את אותן סיסמאות תעמולת בלע שלימדו אותה אצל החברים שלה ברמאללה. שמת לב שככל שאתה מציב עובדות היא מתחמקת מלהתיחס ענינית לנתונים עובדתים וחוזרת לסיסמאות הבל? גם לגבי החוק הבינלאומי (מה זה בדיוק?) אין לה מושג, אבל זה לא מונע ממנה להזכיר שוב ושוב מונח זה, לרוב במנותק מהקשרו.

frost73

New member
הגזמת...

לערבים בישראל יש זכויות אדם בסיסיות, וזכויות שהם לא היו מקבלים במדינות הערביות והמוסלמיות. יש להם וילות בכפרים שלהם, יש להם מחשבים וטלויזיה ואינטרנט, יש להם אפשרות להחליט בבחירות, למרות שהבחירה שלהם הרבה פעמים היא נגד המדינה אבל עדיין נותנים להם. יש להם את זכות הביטוי, שזה דבר נדיר מאוד באזורנו. וזה למרות שהם מיעוט שנוא כאן. אני מציע לך לקרוא את סדרת הכתבות בNRG שאלי הביא, בקשר לכל מיני פליטים בעולם. אולי תלמדי כמה דברים.

Old Cat

New member
היא מתיחסת לפלסטינאים, רוצחי חמאס וג'יהאד

עליהם היא מלמדת סנגוריה ופעילותם לדעה צודקת וראויה.

Old Cat

New member
אבישג מעין, שוב את כותבת שטויות

כבר ראינו לא פעם שאת כותבת ומביעה דעה בעיקר במה שאחר כך את מצהירה שאין לך מושג בו. גם כאן את מתיחסת לחוק הבינלאומי אשר כבר הודית שאין לך מושג בו, לא ידע לא הבנה. גם לגבי מה שהיה בדרום אפריקה אין לך מושג וידע. עדיף שתפנימי שהפטרונות וההתנשאות שלך על הפלסטינאים גורמים בעיקר לסלידה, גם של הפלסטינאים משכמותך.

E K O

New member
לא נפרק את הצבא

אבל נוציא אותו מהמקומות הרגישים, הצבא פשוט יהיה גוף פסיבי, מוכן להגנה בשעת הצורך, אפילו לא ממוקם בגבולות.... נשחרר אסירים פוליטיים, עצורים, את כל מי ש"אפשר" לשחרר כי הוא לא עשה דבר רע [חוץ מקשירת קשר, תכנון רצח המוני וכו', יותר נכון - לא עשה דבר רע -עדיין-].... קרקע פורייה לשלום בין שני עמים, לא? ממש לא.... מאז ומתמיד לא הסתפקו האוייבים בפשרות שהצענו [והוצעו הרבה וקויימו הרבה] ותמיד הם ירצו -עוד-.... גם כשנבנה ממיליון בקבוקים מלאים באוויר אי ממערבה לארץ ונקרא לו "ישראל החדשה" ושם יישבו את ודומייך האידיאליסטים, ירצו האוייבים שלנו להוציא את האוויר מהבקבוקים כדי שכולכם תטבעו.... אז די לדבר שטויות.... נפצעים כל יום בגבול חיילים, מתים לא פעם באירועי ירי, כדי שאת ושאר "נאורי" הדור יוכלו לשתות אספרסו קצר בבית קפה בתל אביב....

Old Cat

New member
שוב, אבישג מפריחה נפיחות של הבל

אין לך מושג על התנהלות צה"ל ומערכות השלטון ויחסי הכפיפות ביניהם. אין לך מושג על הלך העבודה והלכי החשיבה במערכות הפיקוד הבכירות של הצבא. אבל זה כמובן לא מפריע לך להפריח כאן נפיחות הבל.

M a r U s k A

New member
המון בנות משרתות בצה"ל ...

אני האמנתי בלב שלם שעליי להתגייס, ונכון המערכת הצה"לית אינה מושלמת ולפעמים נוקשה ואטומה, אבל אני לא מצטערת לרגע על כך שהתגייסתי. ... למעשה אנ אפילו לא רב"ט וכבר מתכננים להשאיר אותי קבע =/

למעלה