צ'ארלי שיין

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך
כןןןןןןןןןןן

אבל לא בגלל זה אני שמחה. טוב, גם אבל לא רק. הקינגס ספיצ' התחרה מול הסושאל נטוורק, וכל פרס שהבריטים אספו היה נקודה של ניצחון בעבורי אישית.

mayush63

New member
lol האמת שברטראנד ראסל הרבה יותר נאה

הוא היה מגיש את האח הגדול מצויין כנראה (יש אח גדול באורביט מסביב למארס- יוצא מעניין האמת :)) הנה- אני לא אחראית על איך שהוא נראה: http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Brand אולי הוא תופעה חולפת, כרגע הוא די סלב בבריטניה (אני לא שם אבל מריחים מכאן) i really snubbed him ליד הברזיה והוא ממש ניסה לקשקש נראה לי שהיה לו משעמם להיות יוגי, עכשיו הוא סלב ואני לא..
תזכירי לי לדבר על זה בסשן הטיפולי הבא שלנו.... (אם ראית את האוסקרים- הוא הגיש את הפרס לסרט הזר עם הלן מירן)

mayush63

New member
LOL זה חמוד

'...הסיקריקים הודיעו כי יתנגדו למהלך בכל מקרה, וכי בכוונתם לבצע טקס פולסא דנורא לפלייבוק "כמו שעשינו לסטיב ג'ובס ימ"ש", וכי לא יהססו להפוך את האנדרואיד לדוס.' אולי זו הסיבה לשמועות על הסרטן שלו? או שג'ון עשה לו עין הרע
אגב אפרופו סטיב ג'ובס ודת- מסתבר שהוא בודהיסט (או לפחות כך טוענים) ועובדת טריוויה שניה -שרלבנטית אלי- היא שהוא טען שחווית ה-LSD שלו היא אחד משניים או שלושת הדברים החשובים ביותר בחייו (מעניין מהם האחרים)- מומלץ לנסות בבית! טוב קבל
- אתר מגניב- קצת מזכיר את ה-onion אהובי

John the Savage

New member
../images/Emo6.gif

מעניין אם זה אותו אחד שכתב תגובות במדור יהדות בלמה-נט בכינוי גורנישט.

mayush63

New member
מי?....! מזממן לא היו לי גרופיז חסרה לי :(

תשומת לב :( אני רוצה לסוע בזמן 8 שנים אחורה
הפשקוויל שצרפת- לקח לי זמן להבין מה הם רוצים- עד שהגעתי לפסקה האחרונה - זה טוב! :)

סלסרו

New member
אה, זה מוכר... ואכן טוב..

כנראה שצריכים להבין את הניואנסים החרדים להבין את הפשקוויל שהעלתי. זה ענק, קורע, שנון מאד.. שם הגרופי שמור במערכת....

אה עכשיו אני יודעת מי זה

הוא הביא את סבתא שלו לטקס האוסקר. מתה עליו. הייתה יכולה להיות לך אחלה סבתא-אין לאו הוא חמוווד. באסה הוא בטח כבר לא מסתובב ליד בירזיות.

מרכז הטיול שלך

מן הסתם היה חבר במנסה וחשב שאם הוא משלם שם דמי חבר אז הוא גאון, אבל תכלס כל פישר עם אייקיו 145 נמצא אתו בקטגוריה, גם אם הוא טיפה יותר אינטיליגנטי ולא משלם דמי חבר למנסה שיזכירו לו שהוא נורא נורא חכם.

sirpad

New member
ממש לא

הוא היה קיבוצניק פשוט, את ממש לא בכיוון. הוא פשוט גרס, ובצדק, שככל שיש הרבה ממשהו, ערכו יורד. אלמנטרי ווטסון, אלמנטרי.

למעלה