צ'ארלי שיין

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך
אז זה אומר שהרבה גאונים זה לא טוב?

מי שגאון הוא גאון. זה לא עושה אותו בהכרח ילד מוצלח של אמא. אין ספק שהמוח של שין עובד בספינים אחרים משל רובינו, שהוא חד מחשבה ודבריו יוצאים מהקשרם עוד לפני שעזבו את פיו - אני לא חושבת שזה שהוא מפורסם ומאני ועל הג'אנקי-סייד של החיים - הוא לא יכול להיות גאון. לדעתי הוא דווקא יותר מתאים לבלבול המשוייך לגאונים שמוצאים עצמם מתוסכלים כי הם לרוב לא מובנים - ולכן מוצאים עצמם בשוליים של נורמות התנהגותיות.

sirpad

New member
בשביל להיות גאון במשהו

צריך לעשות. בנתיים הוא רק מדבר, שנאמר בולשיט! גאון בלדבר יש מספיק, ומכיוון שלדבר בלי לעשות זה לא משהו כזה נשגב, אני לא מבין מה הטררם סביבו. הוא לא ממציא ולא מחדש כלום. אני בטוח שכל מי שעבד עם אגו מאניקים מכורים לסמים יכול לדקלם לכם את מה שהוא אמר בעל פה, מרוב שהוא שמע את זה בחיים שלו. אפשר גם להיות מאוד טוב בלחרבן קקי מושלם פעם אחר פעם, אז מה? זה אומר שהנ"ל גאון צואה?

TrigATUSA

New member
מה זה עוזר שהוא חד

הוא בזאת חיסל את הקריירה שלו, לתמיד אף אחד לא ייגע בו עם מקל מסכן. תהיה לו התעוררות מכאיבה

סלסרו

New member
Sheen's heroic stand against the tyrannical

Charlie Sheen's heroic stand against the tyrannical therapy police כל מילה http://blogs.telegraph.co.uk/news/brendanoneill2/100078269/charlie-sheens-brave-heroic-stand-against-the-tyrannical-therapy-police/

TrigATUSA

New member
חד?

הוא מתחיל טוב, אבל באמצע, הוא מתחיל להיראות מטורף

RoyG NJ

New member
שמעתי שמתכננים שג׳ון סטמוס יחליף אותו.

לא בהכרח בדמות של צ׳רלי...

למעלה