צ'ארלי שיין

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

mayush63

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

מה שיפה הוא ששניהם צודקים אבל צ'ארלי לוקח בנקודות על קסם אישי :)

sirpad

New member
בסמינר צופי של השמוץ בקיץ 92

שמעתי את אחד מרכזי הטיול מתלונן, על זה שהמילה גאון משמשת אותנו כלכך הרבה פעמים, שאנחנו פשוט מבזים את המושג גאון. אני לא יכול לחשוב על דרך נוספת לבזות את המושג, מלקרוא לצ'ארלי שין גאון, על בסיס הראיונות הללו. בולשיט אחד גדול, זה מה שיש לי לומר עליו.

mayush63

New member
אין ספק שהוא first class bulshitter

אבל הוא עושה את זה עם קסם... לא מעניין אותי מה הוא אומר כמובן, התוכן חסר משמעות, הוא פשוט case study נהדר לא צריך לקחת אותו ברצינות מעבר לזה וברור שאני מסכימה בעניין הגאון- יש מעט מאד גאונים בעולם- ובטח שאין קשר בין גאונות לצ'ארלי שין, עדיין הוא משעשע במצבו הנוכחי (באופן רגיל הוא לא מהחביבים עלי קצת חסר נשמה)

billc

New member
לא צריך לקחת כל מה שאמרתי ליטרלי,

היה יותר בקטע של השנינות, והמוח החד שמעתי עכשיו את כל הראיון, אין ספק שיש לו שגעון גדלות

mayush63

New member
לא לקחתי ליטרלי בכלל- רק עניתי לסרפד

תתלונן אצלו
(ככה זה שנתיים אתה כותב בפורום ועדיין לא סומכים עליך
) ברור למה התכוונת הוא אכן שנון מה שאני אוהבת זו דרך הביטוי הכ"כ אופיינית למאניה- דיבור די מהיר, צפוף קצת מקוטע, ו-emotionally flat הכל סבבה הכל בקלילות, ואין כמעט emotional development- שום דבר לא ממש חודר כששמים את זה בקונטקסט של העובדה שהוא כרגע במשבר חייו, הועף מהעבודה, מתמודד עם גמילה מסמים (שלא לדבר על להיות הבן של מרטין שין- כל החיים זה קצת אפוקליפסה עכשיו) -זה יוצא מעניין גם אני אהבתי את העניין עם הר ד"ר דרו, מחד- הוא עם החויה הסובייקטיבית שלו, ככה הוא מתמודד ואולי הוא גם יצליח, ואולי לא, לפחות הוא בטח מרגיש שהוא מקסים את כולם בינתיים, מצד שני הרופא עם הסטטיסטיקות שלו- כמעט רוצה להיות צודק רק כדי להראות שלמה שהוא עושה יש איזושהיא משמעות אמיתית משעשע....

sirpad

New member
האמת שזה מתאר במדוייק את סגנון

הכתיבה שלך כאן בפורום, לפחות בהתחלה. כתיבה מהירה צפופה, קצת מקוטעת, עם המון קישורים בתוך קישורים. אהבתי לקרוא את המאיוש ההיא, פוסטים שגם אחרי 3 קריאות חוזרות לא ממש מרגישים שהכל מובן.

mayush63

New member
גם אני חשבתי בדיוק את זה בזמן שכתבתי

אבל הדבר האחרון שאפשר היה להגיד עלי הוא שהייתי emotionally flat... :) בכל אופן אין לי עור של פיל- quite the contrary- אז אחרי כמה נזיפות שאתה מקבל על היותך לא מובן- אתה מחליט להתעסק בלהרגע ולהתבגר ... אני אשקול חזרה לסורי, אם כי לא בטוחה שזה הפיך
(גם היתה פה אווירה אחרת פעם- אני חייבת להגיד- כולם היו יותר חופשיים ופרובוקטיביים, והיה הרבה יותר סאבטקסט באופן כללי)

אבחנה קולעת לדעתי

אין לי מושג מה יש לו בדם כרגע, אבל בהחלט רואים עליו את כל זה.

mayush63

New member
ראית שהחבר שלך קיבל אוסקר?

מודה שהיה לו acceptance speech מקורי לדעתי ג'ף (ברידג'ס) ראוי הרבה יותר כמובן, אבל זה היה צפוי, ואני יכולה לחיות עם זה. ברכותי
אגב ראסל בראנד*- היה עושה איתי יוגה לפני 9 שנים כשהייתי סטודנטית לתואר ראשון והברזתי מהרצאות כדי ללכת לשיעורי המתקדמים הכי שווים בצהריים תמיד חשבתי שהוא חסר חיים ומלא בעצמו ובהתאמה התעלמתי ממנו לחלוטין ובצורה מופגנת כל פעם שהוא ניסה להכות בי בשנינויותיו (הוא היה מגיע בחולצות מעצבים קרועות! נו..) מיותר לציין שכיום כל פעם שאני רואה אותו על המסך אני בועטת בעצמי קשות (*אני תוהה אם מישהוא יודע מי הוא מחוץ לגבולות בריטניה?)

Woking

New member
ראסל בראנד

אם הייתי רואה אותו הייתי בועט בו בעצמי. בן-אדם מאוס ודוחה.

mayush63

New member
כבר התרגלתי אליו, אבל אם אתה חושב שהוא דוחה

על המסך היית צריך לראות אותו בלייב.. עכשיו הוא חבר של הלן מירן- כלומר בדרך להיות סר

forglemmigej

New member
התכונת להוא מנננננאו-םם ה-ה-מללללך?

לדעתי סרט לא משו ואם כן מי שהיה צריך לזכות היה ג'פרי ראש הוא היה הכי טוב שמה והלנה בונאם קרטר מעצבנת ברמות על בכלל לא שחקנית טובה.

mayush63

New member
כן זה לא סרט רע אבל די overrated

מסכימה שהיחיד שממש מתעלה שם לרמת משחק מבריקה הוא ג'פרי ראש אם כי (ולמרות שאני בדר"כ די בלתי סובלת גם אותה ועוד פחות את בעלה)- דווקא חשבתי ש-HBC גם היתה ממש טובה, בהתחשב בעובדה שהיא מי שהיא... (כלומר מעצבנת) אגב גם היא היתה שכנה של היוגה (שזה היה פחות או יותר בערך ליד הבית) והייתי רואה אותה מטיילת עם עגלה של תינוק ותמיד תהיתי מה נולד לשניים האלה- בטוח לא תינוק אנושי ובטוח הוא יצא מאופר ובליווי sfx, וגם היא נראית די פסיכית בלייב פעם שתינו קפה יחד בסטארבאקס בפינה של בלסייז, אבל היא לא ידעה שאנחנו יחד- היא קנתה קפה ואני סתם בהיתי בה

forglemmigej

New member
משעשע התיאור שלך../images/Emo6.gif

מה שכן יש לה חוש אופנתי טוב בהתחשב שאני פריקית של שטיחים אדומים , שמלות מעצבים ותכשיטים הו-הא ביום ראשון היא אכן לא איכזבה

mayush63

New member
ill take your word for it

(כי בעיני היא שכחה שהיום מתלבשים לטקס ולא לצילומים...) אם את פריקית של אפנה מהסוג הזה- נראה לי שאת ממש לא גרה בפינה הנכונה של העולם..?

למעלה