צ'אקרות

Ethan16

New member
צ'אקרות

קראתי באתר אחד שהצאקרות אחריות לכל מיני דברים ומה התופעות אם הם חסומות, לפי זה נראה לי שחסומה לי צ'אקרת הלב והכתר(אבל לא בטוח). באתר לא כתוב איך לשחרר אותן, משהו יכול להגיד לי כמה שיטות איך?

Sturm

New member
מדיטציה.

נקודה. להיכנס, לראות, להבין ולפתוח.

Ethan16

New member
יש מדיטציה מיוחדת זה?

או שאפשר כל אחת? אולי אפשר קישור לאחד?

Sturm

New member
כל אחת.

ברגע שאתה מחובר לגוף שלך, אתה תרגיש את החסימות בברור. וברגע שאתה מרגיש חסימה, אתה יכול לפתוח אותה בקלות (כל אחד והדרך שלו לפתוח חסימות).

Ethan16

New member
אתה יכול אולי להדריך אותי

אני מחפש מישהו שאני יכול לכתוב לו שאלות חסרות טעם (כאלו) ולקבל עצות.... אם יש לך איי סי קיו זה יהיה מעולה? או שאתה לא בעיניין....

Sturm

New member
171133479

שמע, אני איש הגיון. אני מבין קצת בהכל. אני מוכן לעזור לך בכל דרך שאוכל, כל עוד אני לא עייף מידי...

jbu

New member
לפתיחת הצאקרות יש כול מיני

לפתיחת הצאקרות יש כול מיני מדיטציות, אחת מהם היא כמו המדיטציה לפתיחת ההורות במאמר יצירת כדורי אנרגיה מ א עד ת רק שאתה מתאים את הצבע והמיקום (אם אפשר צליל זה טוב) של כול צאקרה. Chakra color Area of body Sound Focus 1 Red Base of spine * hmm (c) Deep relaxation(הירגעות עמוקה) 2 Orange Genitals * hee (d) Emotional relaxation (ריגעה נפשית) 3 Yellow Navel * heh (e) One pointed mind (נפש מרוכזת) 4 Green Heart * huh (f) Loving-kindness (האבה-נחמדות) 5 Blue Throat * hoh (g) Deep listening (הקשבה עמוקה) 6 Purple Third eye * hah (a) Visualization (דימוי) 7 White Crown aum (b) Absorption (ספיגה)

Ethan16

New member
קצת התבלבלתי

קצת התבלבלתי בין המדיטציה לבין הטבלה.... איפה אני צריך לחשוב על הנחמדות ואיפה אני צריך לחשוב על ההורות שביידים? ואיך זה פותח לי את הצ'קרה שאני רוצה? זה מאוד מבלבל... אתה יכול להתמקד על צ'קרת הכתר והלב? (ואז אני יפעל באותה שיטה לאחרים....)

jbu

New member
כמו שאמרתי

כמו שאמרתי לכול צאקרה משויכת לצליל,צבע ומיקום קימים גם הצלבות מבחינת תכונות, הם עוד עזר כדי לפתוח אותם ולהתחבר אל הצאקרות למשל בצאקרת הכתר אתה צריך להתרכז בחיבור אל האלוהות, התכונות בטבלה שהבאתי הם מין שימושים של הצאקרה, למשל בעזרת צאקרת הכתר אתה יכול לשאוב אנרגיה, אבל זה לא ממש חשוב לך. מה שאתה צריך לשים לב במיוחד זה הצבע,צליל ומיקום (למרות שעדיף לעזר בתמונה) כדי לפתוח את הצאקרות אתה צריך להתרכז על כול צאקרה ובכך להזרים לתוכה אנרגי, אתה יכול לדמין אבן זוהרת או פשוט כדור אנרגיה בצבע המתאים ולדמין שהוא גודל ושואב אנרגיה. אתה לא יכול לקחת שני צאקרות ולנסות לפתוח רק אותם, אתה תגרום לחוסר איזון אנרגתי, אני מניח שלקחתה את המידע שלך מאתר מג'ק, יש שם גם מדיטציה לאיזון הצאקרות שתעזור לך גם לפתוח אותם קצת, אבל מנסיון שילוב בין לצליל,צבע ומיקום הוא הכי טוב לפתיחתם רק זכור שלא לעבוד רק עם שני צאקרות כדי לא לגרום לחוסר איזון אנרגטי.

Ethan16

New member
חוסר איזון אנרגתי?

סליחה על הבורות אבל מזה? ואתה מציע לי לעשות אחד אחד או אחד אחרי השני במדיטציה אחת?

jbu

New member
כמו שזה נשמע,

כמו שזה נשמע, אתה לא תיהיה באיזון אנרגטי. יש כאלה שאומרים שעדיף לעשות את זה צאקרה לכול יום כי כך אתה יותר מתמקד בצאקרה שאתה עובד איתה ויש כאלה שאומרים שכדי לעבוד איתם ביחד. לדעתי כדי לקבל תוצאות מהירות יותר כדי לעבוד במשך שבוע על כול צאקרה בנפרד (כמו שכתבתי), ואחרי זה לעבוד עם כולם ביחד כמו שכתוב באתר של של מגיק, מדיטציה לאיזון הצאקרות ,רק תדאג להיכנס למדיטציה מאוד עמוקה במיוחד בשבוע הראשון ואם אחרי חודש יש בעיות תחזור לשיטה הראשונה, זה גם מומלץ באופן כללי, אם בכול זואת יש בעיות אתה יכול (כן כן אני מרשה לך) לכתוב עוד או הודעה או לפנות אלי במסרים (אם אתה לא רוצה שכולם ידעו ממנה). בהצלחה !

esachs

New member
צ'אקרת

יש כמה דרכים לניקוי הצ'אקות. האהובה עלי היא הניקוי עם קריסטלים. אבל אפשר גם במדיטציה רגילה.

peregin

New member
אפשר לאזן גם עם רייקי

אם מישהו מהמשפחה או החברים שלך למד, תבקש שיעשה עליך קצת (טיפול מקיף) כדי לאזן את הצ'קרות. מהיר יעיל וכיף

למעלה