ל Apple
הנה קצת הרבה מידע על הצאקרות (מידע מהימן): קיימות יותר משבע צ´אקרות. אולם הצ´אקרות המקבילות לגוף הפיזי ומצויות בגוף האסטרלי (הכוכבי.הרגשי) שלנו הן מרכזי אנרגיה, שאפשר להפעילם באמצאות צלילים. שינו הסולם של הצלילים של מפתח סול: דו-יתאים לצ´אקרת הבסיס. רה-מתאים לצ´קרה השניה מי-מתאים לצ´קרה השלישית וכו´. ישנן גם ההברות שדיקדוקיות. או(O)- מתאים לצ´אקרה ראשונה. אווו(OO)(U)- מתאים לצ´אקרה השניה אהה(AAA)- מתאים לצ´אקרה השלישית אה (EEE) מתאים לצ´קרה רביעית. אי (IE) מתאים לצ´אקרת הגרון זמזום (MMMM) מתאים לעין השלישית ו..אינג.. (ING) מתאים לצ´אקרת הכתר. לכל צ´אקרה יש גם את הצבע שלה. הרטט ה-12 הכל ביקום הוא רטט. ישנם רטטים שאנו מסוגלים לקלוט בחמשת החושים שלנו וחלקם לא. כל חוש מתרגם את הרטט לאיכות שהוא יכול לקלוט. זהו עולם של קטבים מנוגדים, שבו הצל מגדיר את האור הצ´אקרה הראשונה = הגרעין הפנימי של הזהות האישית מי אני, כיצד אני שורד. המסע אל תוך העצמי ואל היסודות שעליהם מושתתות אמונות הגרעין שלנו. (צבע אדום) צ´אקרה שניה = יצירתיות ומיניות הרשומות של האמונות וההתנסויות שלנו בתחומים אלו שתי הראשונות מקבילות לידע המסורתי על שתי קבוצות ה DNA (צבע כתום) צ´אקרה שלוש = מקלעת השמש, תחושת הבטן (כביכול) פתוחה, כשהיא פתוחה, היא עוזרת להרגיש באינטואיציה את הנתיב הנכון בחיים. אצל נשים היא פעילה יותר בשל המחזור והלידות, מיחסים לה את נקודת הרצון, העצמה והרגשות. (צבע צהוב-שמש) צ´אקרה ארבע = הלב מקשרת אל מכלול החיים. החמלה זורמת מן המרכז הזה. מאפשרת להבין את ה"מדוע" "למה" של הרגשות. זרם החמלה, נושא מעבר לשפיטה, אשר פועלת כמלכודת להפרדה. (צבע ירוק) צ´אקרה חמש = גרון, פותחת את המתנה של הביטוי הקולי שדרכו מתבטאת האמת הפנימית. (צבע כחול בהיר) צ´אקרה שש = עין שלישית. ראייה מעבר לתלת מימד (צבע סגול-אינדיגו) צ´אקרה שביעית = הכתר. כאשר היא פתוחה, היא מתחברת לאנרגיות רוחניות ומזרימה אותן ברחבי הגולגולת . מרגע שמעוררים אותן, בלוטת תת הרמה (ההיפותלמוס), בלוטת האצטרובל ובלוטת יותרת המח ממלאות תפקיד פעיל בחיבור. (צבע זהב) צ´אקרה שמונה = הטרנס-פרסונל. נמצאת בסמוך לגוף הפיזי. בין מס´ סנטימטרים עד מטרים ספורים מעל הראש. היא מתייחסת לעולמות הבלתי נראים שמחוץ לגוף . צ´אקרה תשע = מצויה מחוץ לאטמוספירה של כדור הארץ ועשויה להיות מרוחקת כמו הירח. היא מקשרת אותנו כמשגיחיה ושומריה של האדמה. צ´אקרה עשר= מגיעה לנבכי מערכת השמש שלנו ומאפשרת גישה לכל אשר שם. צ´אקרה אחת עשרה = צ´אקרה גלקטית המציעה מידע על השפעות מערכות הכוכבים המקומיות שלנו צ´אקרה שתים עשרה = מגיעה עד מעבר לגלקסיה שלנו ומאפשרת גישה למה שנמצא בשאר היקום כפי שאנו מתארים לעצמנו אותו. ---------------------------------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים אם את רוצה לשלוח לי מסר רק שתדעי שאני לא אחזור אליך עד יום שני כי אני באילת....
הלוואי ותמצאי את אורך