צ´י ? אשא ? צ,י ?

Jogodor1

New member
אז אתה יכול לקחת את הרגליים שלך...

ואת החשיבה החראטבונית שלך וללכת לחפש אומנות אחרת... אתה לומד אומנות לחימה מסוימת וחושב שהיא חראטבונה, שהמדריכים שלה שקרנים, והפילסופיה שלה זו המצאה של איזה משועמם... אז עם כול הכבוד שיש לי אליך, ובכול זאת, אני לא מכיר אותך, אבל, אני יכול להגיד לך שעדיף לך ללכת, שאם זה מה שאתה חושב, עדיף שתעזוב, ותתן למדריך מישהו אחד פחות לבזבז עליו אנרגיה, ותתן את מקומך לכאלו שמעריכים את מה שהם לומדים.. אתה חושב שכול האומנויות המזרחיות , הממציאים שלהם גילו קודם מה זה צ´י ורק אחרי זה בנו אומנות ? לקח להם בטוח כמה עשרות שנים טובות של אימונים כדי שיבינו שיש משהו מגניב שזז בגוף שלהם, והוא די יעיל בלחימה... אז העבדים רק התאמנו, ואחריהם באו פילוסופים ואנשי רוח, ודאגו למצוא את האשא... תחשוב שבתקופה הזו ( נגיד 1800) אנשים האמינו בצורה רבה יותר ברוחניות , ולקח 200 שנה כדי שימציאו את האינפרא האדום ושאר המכונות, שאיפשרו להוכיח את קיומה של האנרגיה, אבל בכול מקרה, מאמין אמיתי לא צריך שום הוכחות.. ברגשי כבוד בלבד, ערן.

Jogodor1

New member
אם כבר, בסלטה נכנסים

בטח שלא יוצאים... אלא אם כן אתה ממש מוכשר...

אין לי בעיה לצאת בסלטה...

השאלה היא פשוטה: כמה מהר יגיע האמבולנס לפנות אותי.

loislane1

New member
או בצעד תימני

גם זה עלול להיות קטלני. אם מתבלבלים ומאבדים תזמון ברגליים

Jogodor1

New member
BOUNO !!!

האמת, אני לא מאמין שהודעה כבר תקפוץ, אבל ראית את זה, אז התשובה היא: FORMOSO PORKA ? JIMMY PARATANDA DO BURU ! PORKA AOSO FREEDE ?

למעלה