פ-ר-י-ק-י-ם!!!

hagar_gefen

New member
ותודה בחזרה....

שאת הבן-אדם היחיד שמבין את הכוונה האמיתית שלי!!!!! יש לך איי סי קיו? 119832560... הגר :)

OPERATi0N_iVY

New member
בואנה אתן מה זה מפגרות...

וקןרט - אני אשתדל לצנזר את זה..... מה זה הגישה המח**בנת הזאת? אמא לימדה אתכם להגיד כזה דבר? אתן מושפעות כמו אנ`לא יודע מה...... למה חייבים להיות שונים? אני למשל מדבר עם מלא אנשים שלא שומעים רוק....מה הקטע? זה פשוט כיף לשבת ליד המחשב ולז**ן לנו את השכל? די כבר תשבו בשקט ותבכו על זה לאמא שלכן.......

Rockgirl

New member
זה כל-כך לא קשור

זה לא חייבים להיות שונים, זה רוצים להיות שונים, ויש הבדל עצום בין שני הדברים! ותתפלא, גם אני מדברת עם מלא אנשים שלא שומעים רוק, מה הקשר בכלל!? ותסתום ת`פה המ***ן שלך, אף אחד לא ביקש שתעביר ביקורת על מה שאנחנו חושבות שאנחנו! לך להז**ן!

גיא*

New member
נראה לי שמה שהן מתכוונות

זה שזה לא בקטע של ``להיות שונים`` אלא זה בקטע של להיות חופשיים [ ;-) ], לא להיות לכודים באיזה קריטריונים של החברה הישראלית, להראות שאתה אמיתי ולא חלק מעדר [של שוטים].

L.B.R.H

New member
חזרתי בי...

מצטערת לאכזב אותך הגר... אבל חשבתי על זה וזה דבילי לרצות להיות שונה. ואני הייתי מטומטמת שעשיתי כאלה הכללות, כשאחר-כך אמרתי שאני שונאת תוויות. מצטערת על האכזבה... אבל זה יותר נכון לומר...

taya

New member
לא לא לא

תפסיקו את הדיון מייד, דיברנו על זה כל כך הרבה, קחו לינקים ותסתמו.

אביב זה ביזיון

אביב גפן מתאים לכל שומעי המזרחית למיניהם פשוט יצא סטיגמה ש``פריקים `` שומעים אביב גפן ובגלל זה כל טמבל שמשחק אותה פריק ואומר לכל העולם שהוא פריק שומע את הזמר הביזיון הזה שממזמן היה צריך לעשות עליו חרם מצד כל חברות התקליטים ואל תבלבלי את המח בקטע שהוא מוכשר כי הוא סתם אמן בלי קול בכלל שגונב את הרעיונות של זמרי מזרחית ביזיון אחרים

epitaph

New member
אני לא מעריץ של אביב גפן

אבל תוכל להסביר לי איך הגעת מאביב גפן למזרחית? ואם אתה לא אוהב אותו אתה לא חייב להגיב לאלה שכן אוהבים אותו... -עדי-

חה חה זה מש שמדאיג אתכם?

על אמרו כל כך הרבה דברים... יש אפילו אנשים שחושבים שאני בכת השטן! אני אתלבש איך שאני רוצה ואני אשמע איזה מוזיקה שאני רוצה ולא ממש אכפת לי מה אחרים אומרים או חושבים.

למעלה