פ-ר-י-ק-י-ם!!!

hagar_gefen

New member
פ-ר-י-ק-י-ם!!!

הקדמה: 1.תגובות כגון:``מה הקשר בין פורום רוק להודעה?`` ממש לא יתקבלו בברכה! ועכשיו להודעה.... שמתי לב שרוב חברי הפורום(תקנו אותי אם אני טועה) נתקלו במהלך חייהם בתווית מסויימת שנשאה את הכותרת ``פריק`` אשר הדביקו להם! אני מזדהה לחלוטין! ``פריק``-פירושו מוזר,שונה,חריג וכו`... לכן אני גאה להודיע לכל מי שקורא לי ``פריקית``- תודה על המחמאה וכאלה... במציאות החברתית שלי-שיגרה זה אומר לראות כל היום לגעת בתחת(באושר...) לדעת בע``פ את כל השירים של שרית חדד\אייל גולן\מושיק עפיה\מה שתרצו! לכן,במציאות כזו אני מעדיפה להיקרא ``פריקית``-שונה! כן!!!! אני שונה מכל הפרחות והערסים!!! שונה וגאה בזה!!!! חוץ מזה,יש לי עוד הבהרה: 1. לברווז-לא כל מי שאוהב את אביב גפן הוא ``פריק מאגניב היפי``! אני אוהבת אותו כי הוא שר על נושאים שנוגעים אליי ואני מאוד מיתחברת לשירים שלו! 2.אני דוגלת בשלום ולכן אני מציירת פיסים בשולחנות בית-הספר! (...ואני לא מפחדת שאיזה ערס יבוא להרביץ לי...) 3.אני מכירה הרבה מאוד אנשים ששומעים רוק\מטאל\וכו` מסיבות לא-נכונות... הם שומעים כי הם מסתובבים בחברה כזו ולא כי הם אוהבים את זה! אני לא כזו!!!!!!! הגר :)

hagar_gefen

New member
הרבה קשור....

אני ממש מצטערת להיות זו שתבסר לך... אבל כל מי שיש לו רוק(על כל סוגיו) באוזניים נקרא ``פריק`` וראיתי פה הרבה הודעות שמתייחסות לתופעה הזו!

אנחנו מדברים פה על המוזיקה....

וזה בולשיט שמי ששומע רוק קוראים לו פריק... זה הרבה יותר מזה... ועם אני אכנס לזה אני סתם יחטוף.. בקיצור זה ממש לא קשור ועם את באמת שמה על המילה המפגרת אז אל תשתפי אותנו..

Silent Princess

New member
ממש לא נכון

מיליון ``ערסים`` או סתם סטייליסטים שומעים צ`ילי פפרס/אואזיס/אראי אם/בלאר ועוד ועוד...נראה לי שנוח לך להאמין בזה. את נהנית להיות שונה ומיוחדת כביכול...אז רק שתדעי - את לא.

Unite & Win

New member
למה את בכלל רוצה שיגדירו אותך?!

ומה כל כך נוגע אלייך בשירים של אביב גפן?! ``אנחנו דור מזויין``- אוי, כל כך נוגע ללב ועמוק... ולי נראה שאת כן אוהבת את אביב גפן כי הוא פריק מאגניב היפי... כי זה בדיוק מה שאת... את אפילו מודה... כנראה שאת מזדהה איתו... בקיצור... אביב גפן sux!

גיא*

New member
לא יודע מה בקשר אליה

אבל אני שומע אביב גפן והשירים באמת נוגעים אלי, מה לעשות אני מזדהה עם מה שהוא שר אם זה על בדידות ודכאון, ואני גם מסכים עם הדעות שלו על הרבה נושאים, ביניהם נושא השלום. ועוד פעם, אני לא יודע מה בקשר להגר אבל זה נכון לגבי [ואם תקשיב לעכשיו מעונן, שממנו ``אנחנו דור מזוין``, תבין מה עמוק בזה].

נכון אחותי

אביב גפן ביזיון שצריך להעיף אותו מהשוק ולהשים אותו בכלא צבאי על השתמטותתתתתתתתתתת המשיכי ככה אחותי ננסה להרוס לו את הקריירה יחד

OPERATi0N_iVY

New member
שתי שאלות מה הקשר? ומה הקטע שלך?

הגר - זה נשמע כאילו רק לפני כמה דקות איזה חברה מגניבה ו``מבינה בתחום`` סיפרה לך את זה ואת מיהרת לשתף אותנו במה שגילית....דבר שני מה בדיוק חריג או ``FREAKY`` בזה שאת שומעת רוק? (במיוחד שמטאליקה ולימפ ביזקיט גם ערסים שומעים...)כמו שלערסים ולשומעי פופ יש את האופנה והדברים שהם אוהבים את זה גם יש ל``רוקרים`` כמוך <--- חולצות שחורות קרועות ומכוערות וכדומה....ואם ערס יבוא להרביץ לך את תרטיבי את מכנסי העור (פריט לבוש פריקי...)ותברחי בבושה......ולכתוב פיס על שולחן זה אחד ה-דברים שהופכים אותך לאחת מהערסים פריקים האלה שכותבים JENNIFER LOPEZ על השולחן... בקיצור סתם בזבוז מקום בפורום... קורט רואה שהיא סתם מ***ת את השכל ולא תורמת?

Rockgirl

New member
לך תגיד לערס:

``מה אומרת לך המילה `מטאליקה```, מה הוא יגיד לך?

OPERATi0N_iVY

New member
תתפלאי.....

כל יום כמעט אני רואה ברחובות ערסים וכל מיני ערבים עם חולצות של NIRVANA METALLICA MORBID ANGEL PINK FLOYD ומה לא? וחוץ מזה כל ערס יודע שמטאליקה זה ``להקת רוק של פריקים``

Rockgirl

New member
אזהוא, שלא...

המקסימום שראיתי בנושא היה חולצות של איירון מיידן (וזה כי הם הכי נפוצות) ומי שראיתי הולך איתם לא היה ערס. אם לא שמת לב, בימינו ערסים הולכים עם חולצות S אפילו אם הם צריכים XXL, וכאן אני מתכוונת לזה שכל הערסים הולכים היום עם חולצות בטן, צמודות ושל פוקימון. אז תעשה לי טובה...

hagar_gefen

New member
מספר הבהרות....

לכל מי שלא הבין- אני לא קוראת לעצמי פריקית... אני מעדיפה להיקרא כך מאשר להיות חלק מחברתם של הערסים... אמרתי שזה המצב במציאות שלי_אני גרה בבאר שבע אם זה עוזר להבין את התמונה...) ופה-יש אולי 2 ילדים בבית הספר שלי ששומעים רוק... לא כולם צבועים כל כך כמו שאתם חושבים... אני יצייר פיס כי בא לי לעשות את זה ואני עושה את זה לרוב מתוך מחאה נגד ערסים שכותבים על השולחן אייל גולן מלך! חוץ מזה-ידעתי שההודעה שלי תגרור תגובות כאלה...וצדקתי... אבל בכל זאת אני יכותב כל מה שעולה על דעתי! אתם מוזמנים להגיב שוב... הגר :)

Unite & Win

New member
מממ...

זה שאת כותבת פיס על השולחן, לא מביע שום מחאה נגד ערסים.. זה רק מראה שאת עלובה כמוהם.. ומה את מעדיפה שיקראו לך פריקית?! מה את בכלל צריכה שיגדירו אותך?! ואין לך גם מה לקחת את זה שקוראים לך פריקית בתור מחמאה.. כי לא מתכוונים שאת שונה... מתכוונים שאת שייכת לחבורה של היפים מפגרים שלובשים שחור וחושבים שהם מגניבים.. וד``א, גם לא יותר טובים מהערסים עצמם...

hagar_gefen

New member
עם הדעה הזאת....

אין לי על מה להתווכח.... כנראה שאתה\את צריכים ללמוד איתי בכיתה... ושוב הבהרה:אני ל---א--- קוראת לעצמי פריקית! ואם יש משהו שאני שונאת זה תוויות! אני מעדיפה להיקרא פריקית כי מבחינתי זה מדגשי את השוני מהערסים-ואני מאוד משתדלת להיות שונה מהם! ועגב,מה שונה באלה שכותבים בסוף ההודעות פה``פיס אאוט`` לבין זה שאני מציירת פיסים על השולחן?

S.C

New member
אף פעם לא קראו לי פריק!

מוזר כי אני שומע רוק כבר 8 שנים , זה ממש לא קשור לזה ששומעים רוק , אנשים יקראו לך פריק\פריקית בגלל הלבוש ומאיזושהיא סיבה שלא מובנת לי חלק מהאנשים חושבים שאם הם שומעים רוק אז הם צריכים להתלבש בצורה מסויימת וזה גם הסיבה שקוראים לך פריקית.

Rockgirl

New member
הייתי חייבת להגיד

הדבקת תוויות זה נושא כל-כך סובייקטיבי, תגידו מה שבא לכם - כל אחד חושב אחרת. בקשר לזה ובקשר למה שכתוב על התווית. מי שרוצה שיקראו לו פריק- שיהנה! על זה אי-אפשר להתווכח. נקודה.

Rockgirl

New member
הגר - שיחקת אותה! ;-)

את יודעת, כל פעם שקראו לי פריקית, לא חשבתי על המשמעות של זה ופשוט צרחתי על מי שקרא לי ככה: ``א-נ-י ל-א פ-ר-י-ק-י-ת!!!!!!`` עכשיו, באמת חשבתי על זה ואני צריכה להגיד תודה כל פעם שקוראים לי ככה, כי מה שאני הכי רוצה להיות זה שונה, ולמה? כי יש לנו חברה מ-ח-ו-ר-ב-נ-ת! אז תודה לך, שפתחת לי את העיניים!

למעלה