--->פ*נת ה2W!ע<---

Fauno

New member
--->פ*נת ה2W!ע<---

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ירק השבוע: תמונת השבוע: 2Wת 5W!ם 5כ!5ם!!!!!

nothingman1

New member
../images/Emo181.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: off he goes, all or none, insignificance, save you שירי השבוע בכללי: זה בא בדיסקים, לא בשירים: Tool- 10,000 days, porcupine tree- Fear of a blank planet, radiohead- kid A, Orphaned land- El norra alila אלבום השבוע של פרל ג'אם: Riot act אלבום השבוע בכללי: של פורקיופיין טרי אמן השבוע: רדיוהד ציטוט השבוע: הייתי מנותק מהחברה בשבוע האחרון סרט השבוע: שרק 3 ספר השבוע: אין ירק השבוע: גזר תמונת השבוע: לא יצא הכי דומה, אבל מה שיצא- יצא

Fauno

New member
FEAR ../images/Emo45.gif

איזה אלבום נפלא! נחמד לדעת שאתה גם אוהב אותם

nothingman1

New member
זה די טרי ../images/Emo13.gif פעם חשבתי שהם משעממים

שמעתי כמה שירים מתמרחים שלהם שלא מתפתחים לשום מקום ופסלתי אותם... ואז לפני כמה חודשים החלטתי לתת להם עוד הזדמנות, נכנסתי ל-youtube ולשמחתי נפלתי על השיר 'בלקסט אייז' לא האמנתי שמדובר באותה להקה... שילוב של ריפים מטאליים, אווירה אטמוספרית, ותיפוף בין הטובים ששמעתי שינו את דעתי, ועכשיו אני מנסה להכיר אותם כמה שיותר (יש לי 7 אלבומים שלהם כרגע)

Fauno

New member
בדיוק כמוני!

גם אני שמעתי כמה שירים, ולא הבנתי את ההתלהבות, אבל אז ה***** את DEADWING והתאהבתי! אכן מעולים!

הוד11

New member
אחח אל נורא עלילה איזה אלבום

קשוח, מקסים, מרגש, כואב, דוקר, מלטף הכל באלבום אחד

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: אול אור נון שירי השבוע בכללי: שירים של ג'ודאס פריסט אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי:אין אמן השבוע: ג'ודאס פריסט ציטוט השבוע: שכחתי סרט השבוע: שודדי הקריביים 3 ספר השבוע: מיקוד מתמטיקה של רכס ירק השבוע: מלפפון (למרות שהוא נחשב לפרי מבחינה ביולוגית) תמונת השבוע:אין

הוד11

New member
שבוע טוב שבת שלום

שירי השבוע של פרל ג'אם: גו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GO!!!!!!!!!!!!! שיר השבוע שלי וגם פרסנט טנס וסומטיימס שירי השבוע בכללי: מאיר אריאל- שיר תת מודע זמני מטאליקה- בלאקהנד, דיירס איב אליס אין צ'יינס- BROTHER NO EXUSES DONT FOLLOW קווין אף דה רודאו ברי סחרוף, כללי ברי סחרוף פשוט גאון כל שיר שלו אין אחד ספציפי הוא פשוט הפסקול של חיי הבנאדם הזה סאונדגארדן- לימו וורק מוקי- רוץ נתי (מעין נוסטלגיה מטורפת לימי כיתה ו' אחזה בי השבוע וחזרתי לשמוע את הדיסק הענק הזה "שמע ישראל" חובה בכל בית) הכבש השישה עשר - אחלה דיסק ממש לא רק לילדים מומלץ מאוד אמן השבוע: המממממ אין סרט השבוע: עגבניות ירוקות מטוגנות

SecondFace

New member
קראפ

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא ממש שמעתי אותם הדיסק שלי הושאל :| שירי השבוע בכללי: הסודות-דנה עדיני ,ריין וון איי די -אליס.. אגב אם מישהו מכיר תשיר סיום של הסדרה "מסכים" אני ממש אוהבת תשיר אז אם מישהו מכיר שיגיד לי בבקשה:) אלבום השבוע של פרל ג'אם: :| אלבום השבוע בכללי: סמוחטה ישראלית אמן השבוע: בנות צוות הווי בנ"ע דן! חחחח ציטוט השבוע:פאז-נוט!! בוראט. סרט השבוע: חיפושית בהילוך גבוה! יא בייבי והשבוע כנראה רואה הסודות.. ספר השבוע:ימע ירק השבוע:ברור שגמבה צהובה [וגבינה לבנה בתוכה[:] תמונת השבוע: בפוטושופ רציני! [ -רק שתדעו שאני ממש לא ככה במציאות -] 2Wת 5W!ם 5כ!5ם!!!!! גם לך כפרע.

an li shem

New member
../images/Emo93.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: בלאק- למדתי לךנגן אותו סוף סוף. שירי השבוע בכללי:Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop, שיר ממש טוב, תמיד ישב לי בפלייליסט והעברתי אותו כהרף עין ועכשיו גיליתי אותו. Alice In Chains - Got Me Wrong Eric Clapton - Layla (Unplugged) מיקה קרני- מיטשל לאה שבת- תמיד יחכו לך התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים אלבום השבוע של פרל ג'אם: ביונורל, קניתי אותו ב50 ש"ח באילת. וויטאלוג'י. אלבום השבוע בכללי:AIC- FACELIFT, AIC כל אחד 30 ש"ח באילת.שכונה. אמן השבוע: ציטוט השבוע: חם לי סרט השבוע:שוקולד
ספר השבוע: מילון אנגלי-עברי ירק השבוע: תמונת השבוע: כל התמונות מאילת ששיפצתי בפוטושופ.

o0O0o

New member
אני מציעי לך לשמוע את כל one hot minute לעומק

דיסק מצויין
אני לא מאמין שלפני כמה שנים חשבתי שהוא גרוע ><"

o0O0o

New member
אתה בטח גם מאלו שחושבים

שהם הראשונים גילו שcrazy town גנבו לחן מpretty little ditty... כמוני

RadioheadAche

New member
../images/Emo6.gif

כל אחד חושב שהוא הראשון... האמת שהם לא גנבו לחן, פשוט סימפלו את הקטע הזה בשיר.. נראה לי שזה ממש ג'ון מנגן בגרסה של קרייזי טאון. בכל אופן אין לי מושג למה רד הוט אישרו את זה.

למעלה