--->פ*נת ה2W!ע<---

RadioheadAche

New member
אתה לא רציני...

טוב, כל אחד וטעמו האישי.. לדעתי האלבום הזה הוא אלבום רוק מופתי, אחד מהטובים בכל הזמנים (למרות שמאדרס גם אדיר).

nothingman1

New member
בלאד שוגר משעמם אותי קצת

השירים השקטים טובים, אבל אני לא אוהב את השירים הפ'אנקיים יותר הוא יותר איטי, יותר רך, וההפקה דלה יותר מאשר ב-MM ו-OHM פחות ביצועים מרשימים של נגינה ואני לא אוהב את הסאונד בס של פלי מה שכן, יש שם את הסולו האהוב עליי של ג'ון- הסולו של I could have lied אחד הסולואים האהובים עליי בכלל...

RadioheadAche

New member
../images/Emo45.gifבאמת סולו אדיר..

מלא רגש.. ממש כיף לנגן אותו

o0O0o

New member
אף פעם לא ממתי על השיר הזה..

זה שיר נעים ונחמד, אבל יש שירים שהרבה יותר עושים לי את זה באלבום

PhonyLight

New member
מיי וויק

שירי השבוע של פרל ג'אם: save you שירי השבוע בכללי: Tool - eulogy, h.,rosetta stoned אלבום השבוע של פרל ג'אם: Roit Act אלבום השבוע בכללי: Tool - Aenima אמן השבוע: TOOL ציטוט השבוע: יא חאלאוולאוו סרט השבוע: אין ספר השבוע: רודף העפיפונים... ספר אלמוני ירק השבוע: גזר תמונת השבוע: אין לי כוח לתגובה רגילה

o0O0o

New member
ממ

שירי השבוע של פרל ג'אם: unemployable, i got shit, even flow, sad שירי השבוע בכללי: aghora-formless,planet x-alien hip hop,,jeff buckley-grace אלבום השבוע של פרל ג'אם: lost dogs אלבום השבוע בכללי: aghora- formless, planet x-quantum אמן השבוע: aghora ציטוט השבוע: "ok Fry ,grab a Kleanex for this one, 'cause there's no god and your idiotic human ideals are laughable" "Phew,that's a load off my mind" (futurama) סרט השבוע: לקום אתמול בבוקר (groundhog day), ורטטוי. ספר השבוע: סיימון סינג - סודות ההצפנה ירק השבוע: מלפפון (בין הירקות היחידים שאני אוהב P:) תמונת השבוע: אין לי מה לשיםP:

adiinchains

New member
אממ

שירי השבוע של פרל ג'אם: No More, Smile, Off he Goes שירי השבוע בכללי: Beck - Lost Cause The Killers - When You Were Young Hugh Laurie - Mystery Damien Rice - The Blower's Daughter אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ציטוט השבוע: "די לחפור!" סרט השבוע: Hair - סרט הזוי! ספר השבוע: השבוע קראתי ספר! טוב זה היה בגלל שהייתה הפסקת חשמל..אבל קראתי ספר!..טוב רק חלק מספר..מלך החומוס ומלכת האמבטיה ירק השבוע: תמונת השבוע:

למעלה