פתרונות

The anomaly

New member
אוקיי, סליחה,

לא התכוונתי להעביר ביקורת או לפגוע. סליחה ורפואה שלמה.
|חושב| |חושב שוב| אוקיי, אפשר ללחוץ שלח. שבת שלום.

מה שמפריע לי

אוקיי אז ככה:
ניצלושי"ם על שירשורים חשובים>>> (אם יש בכלל) פתרון: לא לנשל"ש על שירשור חשוב בשביל זה יש את תפוז אנשימודיע
עוקצים אחד את השני סתם לקטע>>> לדוג': מישהו לא שירשר במקום הנכון אבל הוא כן יודע לשרשר הוא לא חדש או משהו אז מה אנשים פה עושים? מתחילים להוכיח את הבנאדם המסכן שבסה"כ טעה... הפתרון הוא: אם זה כ"כ מעצבן אתכם ללכת למטבח ולקחת כוס מים... להוריד פרופיל... לספור עד 10... ולהרגע... בהצלחה במשימה הקשה והמאתגרת
הפורום עצמו>>> כל הפורום מלא משחקים ושירשורי אייסיקיו/שמות/מקומות וכל השאר.. אני בעד שבכל שבוע מישהו יפתח כאן דיון נחמד.. לא כבד מידיי אבל שיהיה דיון לפחות
אנשים שבאים ומבקשים עזרה>>> בשביל זה הפורום הזה קיים ושכחנו את זה אנשים באים ומבקשים עזרה אז צריך לענות להם ולא לייבש אותם
אנשים מהפורום עצמו שמבקשים עזרה>>> יש כאן כל מיני חבר'ה שלפעמים צריכים עזרה באיזשהו נושא למשל: משהו שקשור ללימודים אני לא מבינה למה פוחים שירשור כדיי לבקש עזרה על חומר לימודי?!?! יש לכם בעיה בלימודים? לכו לפורום המיוחד שנקרא "לימודים ושיעורי בית" אתם רוצים הדרכה לטיול בנושא מסוים? יש פורומים שמתעסקים בזה וכך הלאה.. אני חושבת שזאת טעות לחשוב בגלל שזה פורום משפחתי כזה (לא ידעתי איך להגדיר) אז צריך לשאול על עיניינים שלא קשורים בכלל יישר-כח למי שקרא עד הסוף!!!! בחיים שלי לא כתבתי הודעה כ"כ ארוכה ואתם מוזמנים לבדוק בארכיון הלואי שבאת תשימו על הדברים שכתבתי כאן שתיהיה לכולנו שבת-של-שלום ואור! =]
-נועה-

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

נועה, הנקודות שכתבת מצויינות. השאלה היא, איך תכל'ס מבצעים אותם? כלומר, איך בפועל גורמים לכך שכל משתמשי הפורום יבצעו אותם, או איך אנחנו - המנהלים - יכולים לעזור? לדוג' - נוכל למחוק נצל"שים שנמצאים במקום הלא נכון. אבל מעבר לזה? פעם היה לי ממש רשימה של רעיונות לדיונים, ובאמת פתחתי חלק מהם, אבל אני לא יכולה להיות היחידה שפותחת... דבר נוסף - הרבה פעמים אפשר לראות שהחבר'ה מתייחסים רק לשירשורים הכיפיים ופחות לבקשות עזרה וכו'. כשאני נכנסת לפורום חדש, בד"כ בשביל לשאול שאלה/לבקש עזרה, מה שגורם לי להישאר או להמשיך להכנס בפעמים הבאות זה הנחמדות של האנשים וכמות התגובות שקיבלתי. אם אני רואה שהבקשה שלי לא נענתה, אני אדע לא להכנס לפורום הזה יותר כי אין טעם...

נכון...

אז בגלל זה כתבתי פתרונות.. כמו איך להרגע
ובגלל המצב בפורום אז הצעתי שכל אחד יפתח דיון באמצע השבוע.. למשל ביום שלישי (כמו פעולות אמצע השבוע בסניף)==איזה חמוד בקשר לניצלושי"ם---אנשים פשוט צריכים להבין ולא להיות קשיי הבנה ובקשר לבקשות עזרה- שכל אחד יקח על עצמו לקרוא את הבקשות עזרה ולנסות לעזור... או לאחל בהצלחה.. להיות נחמדים בקיצור

אבל למה ל א ללמוד לשרשר?

אם כבר מדברים פה על שינוי בפורום, אז שרשור הודעות למקומן יעשה אותו מסודר יותר ונוח יותר לגולשים. מי שלא יודע - שמו פה את אומנות השרשור - לא לחינם. הפורום באמת נהיה קצת יותר 'חברתי' וקצת סוטה לאחרונה מהנושא המקורי שלו...לא יודעת למה זה קורה, אבל בהחלט מסכימה איתך נועה לגבי העלת רמת הדיון פה בפורום. ולא לנצל"ש אותו
! לגבי שאלות לעזרה בלימודים אני לא מבינה מה רע.

tamarhp

New member
מה רע? :)

אז ככה - אם זה באמת פעם בהרבה זמן, אז זה נותן אווירה של "היי, אנחנו פורום כזה מגובש ומשפחתי, מותר מדי פעם להכניס שאלה לא קשורה לאחים ואחיות שלי, נכון?) אבל אם זה קבוע - זה הופך את הפורום לפורום ללא מטרה, ששואלים מה שבא, ובקושי מקבלים תשובות, אלא אם כן זה שאלון היכרות, וגם אז לא.

התכוונתי לפתיחת הודעות

בקשר לעזרה בלימודים - וכו', כבעיה בפורום שנועה העלתה בהודעתה. לפי דעתי לא צריכה להיות שוב בעיה. אם למישהו יש שאלה בנוגע ללימודים, בגרויות, חומר - בשביל זה אנחנו כאן, וזה בכלל לא נוגד את מהות הפורום המקורית, זה לא מפריע לאף אחד, הודעות כאלו יכולות לבוא כנוסף לדיונים ולשרשורים השונים שקשורים בבני-עקיבא, דיונים לא מורדים לתחתית הדף וזה לא פוגע באף משתמש. אם יש למישהו הערות, הארות, בבקשה...

הדס! =]

יש בעיה בפתיחת שירשורים סתמיים על שאלות שלא קשורות לפורום.. שומדבר לא מזיק עד שזה בה בכמות גדולה.. ובואי אני אסביר לך איך המשפט קשור לבעיה שלנו אנשים פה פותחים הודעות על שאלות לא קשורות בכלל לפורום.. ובקושי עונים להם.. ואז באים עוד אנשים ופותחים עוד שירשורים סתמיים.. ואז פותחים עוד ועוד ועוד.. ודיי, זה כבר מתחיל להרוס את הפורום להוריד את הרמה והכי חשוב: משכיח את העקרון של הפורום בקשר לדיונים> את לא היית פה פעם אבל אני אסביר לך איך זה היה: בכל דף לפחות 2 דיונים וכולםםםם היו מפתחים את הדיון ולא היו שירשורים סתמיים של: "היי! שבוע טוב לכולם! היתה לי שבת מעפנה כי רבתי עם אחותי והייתי בדיכי אבל החניכים שלי היו חמודים ושכחתי את הריב הזה ועכשיו אני שמחה" אם מישהו רצה לספר או משהו אז הוא היה משרשר את זה לשירשור שבוע טוב ובגלל כל השירשורים הסתמיים לאנשים (לא כולם) לא אכפת משירשורים רציניים וזה כן מוריד את ערך הפורום... וזה לא נכון להגיד "בגלל שאנחנו משפחה" גם פעם היתה משפחה (ומשפחה שאוווה) אבל לא שכחו את עקרון הפורום

משפחת שלולו... ../images/Emo13.gif

בס"ד אחחחחח הימים ההם...
חיחיחי גילת היתה ספתא של ליעד ושלי... ותמר רחלי ואילה בנות דוד שלנו???? לוזוכרת....
הה הההה אפילו היה חידון על זה...כמה מהר אתה עונה על יותר שאלות...

שרוך

New member
מתגעגע לחבר'ה שלי

בס"ד שלום תמר וכולם ובהמשך להודעה הקודמת שלי... אני בעיקר מתגעגע למצב שהיינו פה משפ' אם אנשים נפגעתם אני מצטער מתגעגע לימים שהיה פה משפ' שרשורים רצינים... לאנשים שלא תפסו תחת אל שאר חברי הפורום, לשיחות שלנו בצאט בלילות... לפורום איכותי והכי חשוב לסדר נמאס שכל יום משהו רושם הודעה די תלמדו לשרשר מה הבעיה ותלמדו להתשמש במסרים!!!!!! שרוך

צסכימה עם יוני...

בס"ד אני מסכימה עם מה שהוא אמר.... [יש מצב שאני הייתי אחת מאלה שתפו תחת...אז סליחה.] אבל באמת, תמר כבר כתבתי לך את זה לפני זמן מה, אין לי כל מיני הצעות לשיפור... ולכן אני עוזבת... כי לא נעים לי לבוא ולומר כמה הפורום מדרדר... אבל לא לתת פתרונות... ..... gone...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אוף, אתה צודק.

בזמן האחרון אני כל כך מגעילה את עצמי..

למעלה