פתרון חידה תנכי"ת

פתרון חידה תנכי"ת

שלום, אשמח אם תוכלי לעזור לי בפתרון החידה הנ"ל. שימו לב לשמי שם נמצא הפתרון. ובכן הנה סיפור המעשה . באחד המקומות שנבקר חוללתי את אחד הניסים הכי מפורסמים שהיו לפני הרבה,הרבה מאוד שנים. ועשיתי אותו עם מחצית אחד משמותי , את הנס כמובן. עשיתי אותו פעמיים ברצף לילה אחרי לילה. התחלתי אותו באמצע הלילה ובעלות השחר הייתי כבר שפוכה לגמרי. באחד הלילות בקשו ממני שאשכב עם כולם , סליחה על כולם ולא נשארה בי טיפת לחות. בפעם השנייה היה לי יותר קל כי נשכבתי רק על אחת. וי ,וי , אני רואה מה עובר לכם בראש,חכו זה לא נגמר . כל השכיבות האלה היו בגלל גבר אחד, שאיזה שהוא מלאך, ניסה לשכנע אותו שהוא דובר אמת ואני הייתי צריכה כמובן לשלם את המחיר. להלן השאלות: מי הוא המלאך ומי הוא הגבר, חוץ מאשר לשכב מה היה התפקיד שלי ואיך מחצית שמי קשורה לעניין. תודה, יעל

gushnick

New member
שופטים ז', למיטב הבנתי.

גדעון ונס הגיזה בגורן. תקראי שם את כל הפרטים...

בסג

New member
גם אני חשבתי ככה

אך לא הצלחתי ליישב את כל הפרטים. האם אתה יכול ליישבם?

זה לא יושב טוב

בוקר טוב, וגם שלחתי את השבובה הזו ונאמר לי במפורש שזה לא זה
אבל זה בהחלט מהתנ"ך ומתיחס לאתר בארץ. מקום העבודה שלי לוקח אותנו לשם לטיול והחידון מצביעה על המקום וכמובן מי שמגלה מקבל פרס. בנתיים אף אחד לא יודע. אבל ממציאת החידון אמרה אני בכיוון הנכון, כלומר ארוע תנכ"י. יום הנדר לכולם, יעל

קיבלתי עוד רמז לחידה

רמזים נוספים לחידה: חצי ממני רטובה, אבל מתייבשת מהר שמתחלפת עונה, חצי ממני מופיעה בתפילה, אבל בלשון זכר... ואם כבר זכר- החלק השני שלי הוא בן. הרמז נראה לי יותר מקשה מעוזר

נמאס להם לחכות אז הם נתנו לנו עוד רמז

כל הסיפור הזה, פעם תשכבי ככה, פעם ככה... התרחש בין שני הרים בארץ. הרים מאוד מפורסמים, שעד היום אף אחד לא הצליח להזיז אותם... לפני שנים רבות מאוד, כתבו את הסיפור הזה בתנ"ך. שמו של הגבר המדובר מסתיים באות "ן" סופית. הוא היה בחור יצירתי להדהים!

למעלה