פתיחת CAP

פתיחת CAP

שלום רב, ברצוני לדעת האם קיימת שיטה שאני לא מכיר על מנת לפתוח את ה CAP בתמונה. ניסיתי כבר בעזרת 2 מפתחות צינורות אחרי ששמתי WD40. אני רוצה להמשיך את הצינור הקיים עבור ניקוז למכונת כביסה ופשוט לא מצליח בשום דרך ובשום כח לפתוח את הCAP. הצינור כנראה קיים משנות ה50 וכנראה שלא נפתח מעולם. מה אני יכול לעשות עוד על מנת לפתוח את הCAP או לסדר בכל צורה אחרת המשך לצינור ? צחי

davefay11

New member
תשובה

תיקח מפתח צינורות הכי גדול שיש, ואז תאריך אותו עם חתיכת צינור שתשחיל על הידית וכך תגדיל את כח הסיבוב "מומנט" בהצלחה

תקדח במכסה. תנסה להגיע לקצוות

של הצינור עם קידוחים בהיקף ואז תוכל לתת מכות מבפנים עם פטיש ואזמל לשחרור ההברגה, אם זה לא יילך תנסה לקרוע את המכסה בכוח. קצת ברוטלי אבל מה שלא הולך בכוח יילך בעוד יותר כוח.

תודה לכל העונים

הבעיה נפתרה ע"י חיתוך הCAP בעזרת דיסק לרוחבו, משם כבר אפשר היה לפתוח אותו בעזרת הידיים בלבד תודה צחי

אין צורך לסגור

מאחר ואת הצינור שיוצא מהרצפה המשכתי עם צינור פלסטיק (עבור הניקוז של מכונת הכביסה). זהו המקום היחיד בבית שמתאים למכונת כביסה (מים חשמל וכו') וצינור הפלסטיק ישאר שם לעד

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

נסיון לפתיחה עלול לגרום ל"קריעת " הצינור. עדיף לחתוך עם דיסק או מסור בדיוק מתחת הפקק בהברגה. לשים מחבר 60/50 ישר ולאחריו זוית 50 45 מעלות ולהמשיך צינור ישר כלפיי מעלה ולשים סיפון כביסה. בהצלחה.

למעלה