פתיחת הסכם נשמה

mer1980

New member
פתיחת הסכם נשמה

סיפרתי לפני כמה ימים על החוויות האישיות שלי בקבוצת הסכם הנשמה. במקצועי אני בונה אתרי אינטרנט ובונה גם אתר לקבוצה. האתר עדיין בבנייה אבל יש ברשותי תכנים שמסבירים היטב מהו הסכם נשמה - בצורת שאלות ותשובות. התכנים הועברו בתקשור: -מהו הסכם נשמה? -הסכם נשמה הוא חוזה. חוזה בין הנשמה לגוף או לאנרגיה, תלוי מה בחרת להיות בגלגול הזה. אם בחרת להיות גוף אנושי בכדור הארץ ברור שאינך מנותק מסוג של מחויבות כלפי הנשמה שלך. תינוק נולד להוויה ולחוויה שהיא אנושית פיזית, אבל הנשמה מלווה אותו כל הזמן. -מה ייחודי בתהליך פתיחת הסכם נשמה? -השוני והחידוש שאנחנו באים לפתוח לחוויה האנושית הוא שעכשיו בעידן הזה מתאפשר, כלומר, הבורא הראשוני מאפשר גילוי והתגלות של הסכם הנשמה בגלגול הזה. למה באת הנה, מה היעוד שלך, מה המחוייבות שלך, כלומר, מה אתה צריך לעשות כאן, מהם מתנותייך ומכאן נובע בעצם לאן אתה הולך. -מה היא האנרגיה שפותחת את הסכם הנשמה? -האנרגיה אשר פותחת את הסכם הנשמה איננה אנרגיה בגוף אנושי. אבל, כדי להגיע אל האנשים יש נציגות, והנציגות היא בגוף. כלומר, הנציגות היא חלק מהאנרגיה, היא איננה מנותקת מהנרגיה והיא חייבת להיות חלק ממנה. במובן הזה לא בדיוק מדובר בצינור, כפי שאנשים נוטים לחשוב צ'אנלchannel) ), אלא הגוף האנושי הזה מכיל בתוכו ניצוץ של המועצה הקארמתית ובכך בעצם הוא נאמן לחלוטין למועצה הקארמתית והוא לא צינור כצינור, יש הבדל. תשאלו מה ההבדל? צינור נבחר להיות צינור בהסכם נשמתו, כלומר הוא בחר להיות צינור ואז בשלב מסוים בחייו מתחברת לו אנרגיה והוא הופך להיות הצינור שלה, הוא לא חלק מהאנרגיה הזו. ואז, יום אחד יכולה להעלם האנרגיה הזו כפי שהיא באה. לא מדובר פה על קשר נשמתי וחשוב לנו להעביר את ההבדל הזה. -מהי המועצה הקארמתית? -ובכן, בהיות הבורא הראשוני מודע לקושי של האנושות בעידן הזה למצוא את הדרך הנכונה, נוצרה תכנית על שנקראת התכנית הגדולה. ובתכנית הגדולה כתוב: תבוא המועצה הקארמתית לידי ביטוי בגוף אנושי בזמן הנכון במקום הנכון כדי שאנשים בכדור הארץ יוכלו לפתוח את הסכם נשמתם ולגלות את הקארמה/הסכם/חוזה שעליו הם חתמו לפני שבאו הנה. לא אדם בגוף יכול לגלות זאת לאחרים או לעצמו, לא אנרגיות שאינן מהמועצה הקארמתית יכולות לגלות זאת לאדם אחר או כל אדם שהוא. המועצה הקארמתית היא המועצה הנפגשת מפגש נשמת יעם כל נשמה ונשמה לפני שהיא מגיעה הנה, לפני שיורדת בגוף בכדור הארץ ואז יש החלטה משותפת המכבדת את רצון שני הצדדים, רצונו של האדם, הנשמה, ורצונה של המועצה הקארמתית בשת"פ. ואז, אחרי שמתקבל החוזה או הקארמה יורדת הנשמה ומתחילה את דרכה. כלומר, בעצם, הנשמה מלווה כל הזמן עם המועצה בדרך כזו שגם אם אתם אינכם מגיעים אלינו אנחנו יודעים מה קורה. לכן תשאלו מדוע דרוש שתגיעו אלינו ותשמעו אותנו? משום שלרב אינכם שומעים, לרב אתם מאבדים את דרככם כמו תינוקות שזקוקים לאם ואב, שזקוקים ליד מכוונת. אפשר לומר שאנחנו ההורים של הנשמה לפני שהיא התגלמה בגוף. -חשיבות פתיחת הסכם נשמה -ובכן, כמה ספרים נכתבו, כמה ידע קיים בספריות האנושיות. זה כל כך יפה, סופרמרקט גדול, לונה פארק אינסופי. אנחנו באים ואומרים תתמקדו. למה מטפל צריך ללכת לחפש כאן, לחפש שם עד שהוא מוצא את עצמו. בדרך חווה מעגל של תסכולים, בדרך חווה אכזבות, ואיננו יכולים כמובן לבוא ולומר שהאכזבה אינננה חלק ממה שחלק מכם בוחרים לחוות. אבל מכיוון שזמן כדור הארץ מוגבל ביותר היינו אומרים נצלו את הזמן בצורה ממוקדת. לכו בדרך שלכם החל מהשלבים הראשונים. לא צריך לחכות לגיל 48 כדי לגלות את האור. גם אם תבוא בגיל 18, אתה יכול לגלות את האור בחייך. דהיינו,את הדרך שבה אתה צריך ללכת. ח"י שנים הוא גיל מספיק טוב עבורנו לדבר עם נפשו של האדם. כשהנשמה מדברת עם הנפש היא צריכה מינימום גילאים ואולי קצת צעיר יותר, תלוי בגודל הנשמה. אנחנו ממילא לא עם כל אחד נדבר. רק עם מי שרוצה לשמוע. -איפה נמצא הקושי בתהליך? -כפי שאמרנו, הנשמה מנסה לדבר עם האדם, אבל האדם נמצא בגישה. לגוף יש מסגרת וגבולות גם ההגיון מאוד מוגבל משום שהוא נמצא בתוך המח האנשויואלי קצת מעבר בתדרים הסובבים אותו. אנחנו צריכים לפרוץ את התדרים הללו ולהכניס תדר חשיבה חדש ע"מ שתקשיבו לנשמה. זה כמו לראות סרט ולשמוע מוסיקה מעולם אחר. לפעמים הנשמה מגיעה ממחוזות כ"כ רחוקים עד שאוזן האדם מתקשה. ולפעמים המראה כל כך מואר ולבן עד שעיני האדם, הרגילות לראות דפוסים וצורות, לא מצליחות לקלוט בעין את התמונה הגדולה. בתרגום אנושי, מה שאנחנו אומרים, זו לא תקשורת קלה, לא לכם ולא לנו, אבל זה סיפור אהבה. אם יש אהבה, אפשר לעשות תקשורת בונה מגדלת ומצמיחה. התשובות שהתקבלו בתקשור ממועצת העל

mer1980

New member
התהליך מתבצע

ע"י אור חסד (מתקשרת) ואורלי זמיר, אחרי פתיחת ההסכם נשמה אנחנו נפגשים כקבוצה פעם בשבוע ועוברים תהליכים ביחד. שזו גם חוויה מדהימה בפני עצמה, הקבוצה עוברת תהליכים ביחד. הקבוצה נותנת תנופה, יש בה כוח. את כל התהליך עוברים במרכז בת"א.

orel1960

New member
הם אתם מקבוצת החמש ../images/Emo2.gif

ילדה בת 25, מתקשרת דגולה את מועצת העל, אפשר לקבל פרטים?

mer1980

New member
מה זאת אומרת קבוצת החמש?

ילדה בת 25 התכוונת אליי? אני לא מתקשרת..

mer1980

New member
אתה באמת כותב יפה, אבל למה אצלי זה

דמיון חולני? ביחס לאדם שנמצא במודעות, חוקר וכותב. אתה שופט קצת מהר מידי, לא?

הצופה.

New member
תבדקי בכרטיס שלי

בן כמה אני ותגלי אולי שבדקתי קצת אין מצב של תיקשור יש מצב של מודעות גבוהה מישלי אין קרמה אף אחד לא יכול לספר על הולדתו ואף אחד לא יכול לדווח על מותו ואין מורים שיכולים ללמד כל אדם יכול ללמוד אך ורק מתוך עצמו אין מצב שאפשר ללמוד ולהבין משהו מהאחר רק מתוך עצמך אפשר ללמוד ולזה דרושה רצינות ואחריות ומעל להכל רצון אין מילה שכתובה במכתב או בפוסטט שניתן להוכיח ואין מצב של רוחניות הכל בידים שלנו אין מתקשר שיודע את השם שלך לפני שאת נכנסת הכל שרלטנות ורמאות וסליחה אם פגעתי זה לא היה אישי פשוט כל אדם שני ברחוב הוא מתקשר ושמאן העולם מלא בידע ומעט מאוד הבנה וחבל הבנה באה רק מבפנים תודה וסליחה על הפגיעה

mer1980

New member
זה שבדקת ולא מצאת, לא מתיר לך לשלול

גם אני כל חיי הייתי בטוחה שיש הרבה מעבר להבנה שלנו אז כנראה שלא אמורים להתעסק בפילוסופיה יותר מידי כי אף אחד לא ידע לענות לי על השאלות גם ככה. ורק לפני חצי שנה התברר לי שטעיתי, ועברתי כברת דרך של 10 שנים בחמישה חודשים. אז קודם כל: אני מזמינה אותך להרשות לעצמך להיפתח שוב.... ולא רק לחפש אלא גם למצוא. נ.ב. אם המתקשרת לא העבירה מסרים מיישות אחרת אלא הכל בא ממנה (עד כמה מחשבות זה באמת אנחנו?) אז, וואלה, אני מורידה בפניה את הכובע, הן לא פחות מדהימות אם הן עושות זאת ללא הדרכה, להיפך..

למעלה