פתיחת הלב

sagol

New member
פתיחת הלב

שלום, ממש קשה לי. אני מרגיש שהלב שלי חסום. אני עובד עם אנשים ומטפל בהם, ופעם הייתי הרבה יותר מחובר מהיום ללב והיום אני נתקל במצבים שאני לא מצליח להרגיש את מי שמולי. אולי זה לחץ מהטיפול, לא יודע. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי בעניין. יש איזה טיפול מסויים שיוכל לסייע לי בזה, (מלבד טיפולים פסיכולוגיים שנמשכים שנים)?

ככל שעבודתך מנותקת יותר

היא 'נקיה יותר'. הדבר היחיד עם כך שפחות מועיל לך זה שאנשים אינם 'מתחברים אליך' כמו בעבר אבל מהבחינה האוניברסלית להיות מטפל זה להיות צינור נקי ולכן לא להיכנס יותר מדי לפנים האנרגטי של המטופלים. כל זאת מתוך נקודת יציאה שאינך מטפל בלבוש שחור ואפור סוחטים, הסוחטים גם אותך וגם את מטופליך.... הזמנה לבקר בפורום אורה סומא ורוחניות באתר all4love' cehaur:

sagol

New member
בקשה להבהרה

ראשית, לא הבנתי כל כך לגבי הלבוש. כוונתך שלא מומלץ ללבוש שחור בזמן הטיפול? זה מעניין כי כבר זמן רב שאני מסתובב בחולצות שחורות בלבד. בעבר לבשתי ירוק והיום שחור. שנית, אני מבין שהמטפל אמור להיות צינור נקי, הבעיה שאני מרגיש שלפעמים לא זורם בצינור מה שזרם בעבר. אני נכנס לפעמים לבלקאאוט, מרגיש שאני לא קולט כלום, נלחץ וכך אני קולט עוד פחות... בעבר זה פשוט לא היה כך. הכל זרם. אולי יש קשר לכך שבעבר לא טיפלתי כמקצוע והיום כן...

חלק מהתמיכה שלך בעצמך היא

בהיבט המכין ובסביבת העבודה שלך. מאחר ומהבחינה המדעית הצבע השחור, הפיגמנט השחור, סופג לתוכו את כל האנרגיות, את כל תדרי הצבעים והאור הרי שכמטפל, ככל שהכוונה שלך יותר מוארת כך אתה נשאב בעצמך וככל שהכוונה שלך פחות מוארת כך אתה שואב את מטופליך. תנסה לעבור לצבעים שאין בהם שחור ואפור וגם ללא אביזרים מסוג זה ואם אתה שוכר מקום עם ריהוט ושטיח אפורים/שחורים אז כדאי לכסות אותם בבדים צבעוניים (לא בלבן) בהצלחה

sagol

New member
תודה. ומה בקשר

לאפשרות שמה שקורה לי אינו קשור רק או בהכרח לצבעים שלבשתי? ניסיתי אתמול להחליף חולצה ולשגיח על הצבעים, והתופעה חזרה. זה ממש מקשה עלי בעבודה. אולי מישהו יודע על מה אני מדבר, ומכיר דרך עבודה שתעזור לי לשלב את השכל והרגש יחד? המצב הוא שבעבר עבדתי רק מתוך אינטואיציות ותחושות, ואחר כך התחיל תהליך של עבודה מהראש ועכשיו אני במצב של לא זה ולא זה....

זה לא מהרגע להרגע

בכל מקרה לא אם לא למדו אותך הכנות והתפתחות כמטפל. תחזור למורה שלך כדי לקבל הנחיה, זה א'-ב' בלימוד שלנו כשאנו מלמדים אחרים להיות מטפלים - לפחות אני רואה את זה כחובה מוסרית (לגבי התלמידים שלי בלבד כמובן)

sagol

New member
צר לי אסתיה

אבל אני לא מבין אותך. למה את מתכוונת ב א' ב'? מה א' ב' בלימוד של מטפל? אין לי מורה אחד שלימד אותו לטפל. למדתי ממקורות שונים, כולל לימודים אקדמיים.

בלבי

New member
אני לא חושבת שאפשר ללמד מישהו

להיות מטפל ... אפשר ללמד שיטות טיפול, טכניקות, תרגילים, כללי אתיקה מקצועית... אבל ללמוד שיטת טיפול לא הופכת את התלמיד למטפל. לטפל במישהו, להגיע למקום הקדוש הזה, בו יש לך מספיק ידע וניסיון מצד אחד, ומצד שני היכולת והתבונה לתרגם את הידע וההתנסויות כך שתוכל "להגיע" ו"לגעת" ולהשפיע על הזולת, זה לא דבר שמלמדים.

ראש ולב

שלום
למקרא מקבץ ההודעות שלך (אבל רק מהיכרות של כמה שורות איתך) נראה שהלכת קצת לאיבוד בדרכך להגשמה עצמית כמרפא? שכחת את מה שהביא אותך לכל זה מלכתחילה, את הקסם ואת הנוכחות הפנימית. הסימפטום הוא למשל לבישת בגדים כהים, אבל זה רק סימפטום. בתחילה הכל בא בקלות וזרם ללא מאמץ, בהמשך מן הסתם רצית להעמיק ולדעת וללמוד תיאורטית ואקדמית ולהפוך למקצוען, שזה הגיוני והמשכי, אבל כמו שאומרים "מרוב דובים לא רואים את היער" - מרוב מידע שהשכל מעכל, טכניקות, רעיונות, העיקר הוזנח - והעיקר מבחינתך הוא עדיין הלב, הרגש? כל דרך רוחנית תעזור לך לאזן בין גוף ונפש, ובין לב לשכל. אין דרך אחת העדיפה על אחרת, היא צריכה להתאים לך אישית. בינתיים, תחזור למקורותיך ולליבה שלך, הנה כמה שאלות מודרכות - למה בחרת בעבודה הזאת? תקשיב - מה האינטואיציה אומרת לך ברגע הזה לגבי החיים שלך והכיוון שלך? תתבונן בעצמך באומץ - מה מגביל אותך? מה חוסם אותך להיות מי שאתה באמת באופן מלא? ממה אתה פוחד? מה מחזיק את האהבה שבך מלפרוץ ולפרוח במלואה? מרפא באנרגיה (לא משנה באיזו דרך) הוא הכלי האלוהי שדרכו המטופל מקבל ריפוי גופני/נפשי/רוחני. אם המרפא חסום וסגור, עליו קודם כל לנקות את עצמו מספיק בכדי שיוכל להיות כלי אפקטיבי ומלא אור. תהליך הלימוד והצמיחה שלנו הוא אינסופי, וכמרפא אתה גם מטהר את עצמך וגם לומד מהחוויות.

sagol

New member
תודה רבה לך

אלו נקודות חשובות מאד, ואני מתכוון להשקיע בהן תשומת לב וברצינות. תודה.

תחושה של לב חסום...

לפעמים גם לנו כמטפלים יש תחושה של ירידת אנרגיה.בגלל אירועים שאנחנו עוברים בחיינו. החודש האחרון לווה בשינוי תדרים מאד אינטנסיבי לכדור הארץ . תנסה לשחזר שנים אחורה את התקופה של חודשי מאי ויוני ותראה אם במקרה גם אז עברת שינויים משמעותיים בחייך. הן מהבחינה של אירועים בעולם הפיזי והן בעולמך הפנימי. שינויי התדרים משפיע מאד על הלב, בעיקר כאשר אתה עוסק בעבודה רוחנית והלב מתרחב כל הזמן. התרחבות הלב היא תהליך ולעיתים נדרש זמן לתת לשינויי לבצע אינטגרציה עם שאר הגופים (המנטלי, רגשי, פיזי וקארמתי). אני מטפלת בשיטת הוורטקס הילינג (מרלין הקוסם), וזה עובד מדהים על הלב... למידע נוסף אתה מוזמן לעיין באתר שלי וגם ליצור קשר. תרגיש טוב עם עצמך, ותרשה לעצמך להנאות גם מהתחושות החדשות הללו... תבדוק עם עצמך מה השיעור שלך מתקופה זו??

danors

New member
אמנם כתבת את דבריך

דיי ממזמן ואני לא יודע מה עברת מאז, אולי המצב בכלל השתנה. אך דבר אחד אני יודע וחושב שתמיד ילווה אותך : למה אתה עושה את זה. זאת שאלה שתמיד צריכה לנקר בראש שלך. למה אני עושה את זה. למה אני מטפל, בשביל מי אני עושה את זה- בשבילם ? באמת בשבילם ?? אולי בשבילי ? אני מרוויח מזה משהו ?? (מלבד כסף) , אולי סיפוק עצמי, אולי כבוד, אולי משהו אחר ? אם תברר טוב טוב למה אתה עושה את זה, תוכל להשתמש בדבר הזה שנראה לך מגביל אותך - השכל - דווקא כנווט שיחזיר אותך למטרה. אך רק אחרי שתברר אותה. אם אתה צריך עזרה...

sagol

New member
דברים השתנו מאז ../images/Emo23.gif

ופתאום משהו נפתח, אבל לא רגשי בהכרח כמו שחשבתי, אלא מן חיבור גבוה שאני עדיין לא מבין אותו. אני מרגיש מן מודעות חדה יותר, עד כדי קושי להרדם בגלל קושי להוריד "סיבובי מנוע" בלילה. אני מתחיל לקבל מסרים לגבי אנשים שאני מטפל בהם בצורה של תמונות ומראות בדמיוני. זה די מפחיד לפעמים, אולי בעיקר כי זה לא מוכר. מישהו דיבר איתי על "שומרי סף" שקיימים בדרך למודעות רוחנית גבוהה ושכנראה עברתי את השומר הראשון. לא יודע. בכל אופן יש שינוי מהותי בתחושה שלי.

למעלה