פתיחת אייפון 3gs

• פותח הנושא yuno1
  • פורסם בתאריך
תודה על התשובות, אחד הספקים הבטיח להביא לי

ישירות עד הבית מכשיר חדש 32Gb SimFree. לפעמים צריך לברר דברים בחצר האחורית לפני שמתחילים לחפש בכל השוק
לא הייתי בודק בחצר האחורית עד שלא עניתם לי שהמכשיר כבר כאן.

בערך כמו המחירים שרואים בזאפ

ואולי בגלל היכרות אישית יעשה לי עוד משהו במחיר. יש לי חבר איטלקי שמגיע לארץ לעיתים תכופות ומוכן להביא איתו כל פעם מכשיר, בטח ימכור אותו פחות מ-900 יורו.

אתה מתכוון עד שיהיה אותו לאורנג' או פלאפון?

אז (לדעתי) יעלה הרבה יותר ביוקר..... כמובן אפשר גם להמתין כמה חודשים שהוא יהיה יותר זול ואז תראה כאן בפורום הודעות שכדאי להמתין כמה חודשים עד שיצא המודל הבא. כך זה באביזרי מחמד כאלו.

RoyBO

New member
ממש לא

פשוט עדיף להביא בחצי מהמחיר סים פרי עם זיכוי מס בבלגיה או צ'כיה יהיה משהו כמו 3250 ש"ח ואף פחות.

Word Up

New member
עכשיו.

תחשוב,אתה משלם 6000 שקל על מכשיר שאתה יכול להביא ב3000 ומשהו... עדיף שכבר במחיר הזה תטוס ותביא אותו,וככה לפחות תהנה...

אה, כן, אתה צודק, אבל

בתקלות גם תצטרך לטוס לשם. דרך אגב, לא צריך לטוס, אפשר לבקש מחבר שיביא. בכל אופן אם אתה קונה באופן רישמי בחול בלי לטוס, צריך להוסיף למחיר את המע"מ והוצאות השחרור, זה מביא את המחיר של 600 יורו (בהערכה) ל-4500 ש"ח פלוס, בלי כל אפשרות מעשית להשתמש בתעודת אחריות שתקבל שם. בשביל זה, אני אשלם כ-5200 - 5500 ש"ח כולל אחריות/תמיכה מקומית שזה לא כל כך בעננים אם נקח בחשבון שגם המוכר כאן צריך להרוויח כמה ג'ובות.

זהו, אני משחק כבר 6 שעות בצעצוע החדש

עלה לי 5500 כולל מע"מ סימפריי 32 גיגה וקיבלתי גם חשבונית. יקח לי הרבה זמן ללמוד אותו כי רועדות לי הידים שלא אפיל אותו על הרצפה
מכשיר יפיפה ואם אדע להשתמש בכל האופציות תוך שבוע, זה יהיה ממש נחמד.

אולי המומחים יעזרו לי בהעתקת תמונות/קבצים

אני מחבר את האיפון למחשב ורואה את תקיית המכשיר בתוך המחשב שלי. אני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לתיקיה הזו ומקבל רק דחיה (סמל אין כניסה). בקיצור, איך מעתיקים קבצים מהמחשב לתוך האיפון? תודה מראש יאיר

מצטער, לא אוהב מסנג'ר על המחשבים שלי.

הורדתי את ה-=ITUNES מקווה שאצליח להסתדר לבד, ואם לא אבקש הנשמה מלאכותית.

למעלה