פתיחת אייפון 3gs

• פותח הנושא yuno1
  • פורסם בתאריך

yuno1

New member
פתיחת אייפון 3gs

שלום רב , כבר שאלתי על כך בעבר ואף קבלתי תשובות רלוונטיות . אך מסתבר שנכון להיום , אין למעשה פתיחה מושלמת למכשיר החדש , בצעתי הצלבות עם מס' גורמים שאמרו לי " שזה בדרך " . מה הסיפור של הפתיחה ? תודה

LinkTree

New member
השאלה מה הכוונה בפריצה?

אתה מתכוון simfree או אתה מתכוון JailBreak? נראה שה JailBreak עובד גם עבור ה 3GS אבל ה simfree עדיין לא מושלם - כלומר עובדים על זה

yuno1

New member
כנראה שזה הרעיון

היות ומי שלא דברתי אתו היום , ענה בדיוק את אותה התשובה . יש לךבמקרה הערכת זמן , כמה זה ייקח ? שבוע ? חודש ? חודשיים ? תודה

yuno1

New member
בוקר טוב

שאלה נוספת , מה המשמעות של התקנת תכנת ביתא על המכשיר ? אם יש תקלה כלשהי , האם אפשר כמו בכל הורדת תכנה אחרת , לבטל את גרסת הביתא , או שאם מורידים אותה זה לתמיד , היא עלולה לדפוק את המכשיר וזהו ? תודה

LinkTree

New member
אי אפשר להיות בטוח

ראשית חשוב לזכור שכל פריצה של המכשיר מורידה אחריות וכל התוכנות האילו ניתנות ללא שום אחריות בכלל ולכן כל האחריות היא עליך אם קורה משהו למכשיר. לרוב גם עם המכשיר נדפק אפשר לשחזר אותו למצב שהוא הוא הגיע מאפל עם קצת עבודה למרות שהיו מקרים שבהם עידכונים כאילו דפקו דברים כך שהמכשיר הפך חסר ערך. מבחינה סטטיסטית הסיכוי נמוך יחסית לבעיות כאילו חמורות

yuno1

New member
אז מה שונה " פריצה " רשמית מפריצת ביתא ?

הרי כל פריצה שאינה נעשית כביכול תחת גוף רשמי אינה חוקית ומסירה אחריות , או שאני טועה ? זאת ועוד , האם לאותה פריצת ביתא , עשויות להיות השלכות בחיבור אל מול חברת אפל או אייטונס ? תודה

LinkTree

New member
ההבדל הוא בסיכון

בפריצת בטא עוד לא מספיק אנשים בדקו את הפריצה ולכן סביר שיש בה יותר באגים

yuno1

New member
זה ברור לי כמו בכל גרסת ביתא

השאלה היא לגבי האחריות . למעשה האחריות פגה ברגע שבוצע לכאורה מהלך לא תקין שלא עפ"י החברה המפתחת . אני תועה ?

Word Up

New member
כן,אתה טועה.

גם אם אתה פורץ טוב,אתה מאבד את האחריות.

yuno1

New member
בושה גדולה על שגיאת כתיב מפגרת........

תסלחו לי

Booz3D

New member
הפריצה תצא כשגרסה 3.1

של מערכת האייפון תשוחרר לא יודעים בדיוק מתי זה יקרה. לפני 3.1 ה3gs ישאר נעול

Booz3D

New member
באמת? הפריצה שיצאה

היא בגרסת בדיקה מוקדמת שיחרר ג'ורג' הוטס. התוכנה - purplera1n מבצעת jailbreak בלבד ולא פותחת את נעילת הסים. כך שהיא לא רלוונטית עדיין. חוץ מזה - זה למשתמשי ווינדוס בלבד כך שלמי שיש מק לא יכול ממש לעשות עם זה משהו.

Freemee

New member
בלי קשר, אומרים שהפריצה שיצאה

לא כל כך יציבה, זה לא שהיא הורסת את המכשיר, פשוט היא מקריסה כל מיני תוכנות ככה שהמערכת הפעלה לא יציבה כל כך.. ממליץ לחכות לפריצה של הדב-טים, הם יודעים מה הם עושים.

איפון 3GS, הצלחתם לבלבל אותי!

לא מבין, האם המכשיר נמצא כבר למכירה בשוק (באיטליה למשל)? ואם כן, האם אפשר לרכוש אותו (מכשיר שהגיע מאיטליה ואו ממדינה אחרת בה חוקי הפלאפוניה כמו איטליה) מאיזה ספק פרטי בארץ? אני מתכוון האם כבר ניתן להשיג בארץ מכשיר 3GS "סים פרי" אני מעדיף לרכש ממישהו בארץ שיוכל לעזור לי בעתיד בתקלות לעומת רכישה בחו"ל (איטליה לדוגמה) בזמנו שמעתי שבאזור דיזנגוף סנטר יש איזה ספק שקשור לפורום הזה, מישהו יכול לעדכן אותי. אם כל התשובות הן "לא" האם יש למישהו מושג ירוק מתי זה כבר יהיה מעשי להשיגו? בתודה מראש יאיר מי שישיג לי מכשיר כזה עובד עם עברית יקבל את הפתעת חייו

אז ככה

אני קניתי ממוכר באיטליה ואמור להגיע אלי ביום שני עם UPS SIMFREE 16G שחור... 650 יורו לא כולל משלוח. אם הכל ילך חלק אעדכן כאן ואוכל לתת את הפרטים. שבוע טוב רועי

Word Up

New member
זול.

בהתחשב בזה שמוכרים בארץ כבר ביותר מ6000 שקל.

rod4

New member
ליאיר גל - כל התשובות הן : כן

אתה מוזמן להיכנס ל-zap יש שם הרבה ספקים בישראל, ואפשר לשאול אותם, רק תדאג לפתיחת הקופסא מולך כולל תעודת סימפרי. ותבקש שיתקין לך עברית והדרכה, והם כבר שוחים בזה. iphone 3gs באתר : www.zap.co.il בהצלחה.

למעלה