פתיחה נהדרת להפועל

Raanan *

New member
פתיחה נהדרת להפועל

הפועל ניצחה הערב 1:0 במחזור הפתיחה משער שהובקע בדקה ה42. כל הכבוד לשדים הכחולים

על ה@ש

New member
הפועל שוב הפסידה! ../images/Emo10.gif

לא לפתיחת עונה כזאת פיללנו! פשוט ביזיון! איך שנראינו.... בשביל זה נסעתי למלאבס? היה עדיף אפילו לא לשמוע על התצוגה האדומה הזוועתית הזאת... כול קשר בין מה שהציגה הפועל לכדורגל מקרי בהחלט!!! פשוט התביישתי ואין מילים לתאר את הכאב.. שהרגשתי במהלך המשחק... פישונט הולמאי אנטבי בכר בני חדד...וכול שאר שחקני הקבוצה פשוט חולשה מדהימה בלי להגזים אולי החולשה הקבוצתית הגדולה של הפועל אי פעם... לפישונט כבר אין תקנה! הולמאי לא מוצא את הרגלים והידיים הגינים בכר ואנטבי לא יכלו להביא משהו יותר טוב מהרצליה? אפילו מהנוער של הרצלייה? אני הולך ומשקיע את מיטב כספי לראות את אהבת חיי וזאת התמורה שאני מקבל? אפילו טיפת כדורגל מהקבוצה לא ראיתי מהפועל....כדיי שקשטן ייתן את הדעת על כך... היה רע ומגעיל....ואני מרגיש כול כך רע! מזל שזו רק התחלת עונה ....אם תראה העונה כך בהמשך...אפשר לסגור את הבאסטה כבר מעכשיו! מקווה מאווד שאתבדה!! וההמשך יראה טוב יותר... ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם את הלב!!! משפט כול כך נכון! ואכן כול הכבוד לפ"ת הכחולה הם את שלהם עשו! ועל זה מגיע כול הכבוד!

על האש אחי...

מניסיון אני יודע , שצריך לקחת הכל בפרופורציות. זה בסה"כ מחזור ראשון...וטוב שזה קרה במחזור הראשון דווקא. אני אישית לא מודאג...אני סומך במאה אחוז על דרור קשטן... בקיצור , אני עדיין מאמין שלאדומה שלנו קבוצה חזקה שתרוץ השנה חזק מאד למעלה... יום טוב !!!!
שייק´ה

הוא עשה להם אימון אתמול

קודם כל, ערב טוב לכל האדומים. גם אני הייתי אתמול בביזיון הזה... החבר´ה לא זזו - לא רצו , לא תנועה בלי כדור- לא תנועה עם כדור, פשוט עמדו על המגרש. לא באתי למגרש כדי לראות פסלים- אחרת הייתי משלם למוזיאון(דבר שאגב היה יוצא לי יותר זול). אתמול, יום ראשון בבוקר, דרור קשטן עוד ערך אימון לשחקנים - מה שיכול להסביר חלק מהעייפות הבולטת לעיין שלהם במהלך המשחק. אל תשכחו ששיחקנו ביום חמישי. אני בטוח שזאת מעידה חד-פעמית, ושאנחנו עוד נראה השנה למה אנחנו מסוגלים. אגב המשחק- חייבים לציין שלפ"ת יש קבוצה לא רעה... עום זאת, דווקא המשחק הזה הוכיח לכולנו שהכל תלוי בנו. אם נהיה טובים- ננצח כל קבוצה. נ.ב. ולא לשכוח- היום כולנו לוזון.

על ה@ש

New member
אכן כולנו היום לוזון!

אבל אחרי החטאת הפנדל של פ"ת...מכבי מובילה 1:0 משער של בנין....נקווה שהמצב ישתנה בתחילת המחצית השנייה....

למעלה