פתטיות נשית http://man.walla.co.il/?w=/486/2701532&m=1 פחחחחח
ס סוקרטס פה New member 9/12/13 #2 אני דווקא ... אוהב שאתה מבזה אותן במילותיך שלך אל תשלח אותנו לבררה בוואלה
P puma141 New member 9/12/13 #5 שני מפגרים שנפגעו מנשים שניכם? או מה הטימטום הזה.......... עידו, אל תקשיב לסוק בקטע הזה.
ז זיקן New member מנהל 9/12/13 #6 שלא תבכה אחכ שהוא מקלל אותך. הבטחת לא להגיב לו ושאתם בהודנה אז בשביל מה אתה שוב מתחיל להפליץ?
G goldy New member 9/12/13 #10 לא להגיב? אני הבנתי שאנחנו בשולם זמני... חוץ מזה שהרצון בקבלת מחווה הגיע מצידו.
G goldy New member 9/12/13 #12 התכוונתי לכותבת הכתבה בוואלה; שלא כתבה תוכן אלא העיקר להקליד ושיהיה פיזית מה לקרוא. לא ידעתי שזה מעליב להעביר ביקורת על כותבת הכתבה...
התכוונתי לכותבת הכתבה בוואלה; שלא כתבה תוכן אלא העיקר להקליד ושיהיה פיזית מה לקרוא. לא ידעתי שזה מעליב להעביר ביקורת על כותבת הכתבה...
נ נסחפת עם הגלים New member 9/12/13 #21 ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי
א אשת השמש האדומה New member 9/12/13 #7 עידו אני מניחה שימים קשים עוברים עלייך בניסיון להכריע את מי אתה מתעב יותר- את סגל או את יורובסקי
מ מוישלה זיסמן New member 9/12/13 #15 אני לא מתעב את סגל אני לא יכול לסבול את יורובסקי ומאחל לו את כול הדברים הכי נוראים בעולם.